Those days are over

Jag vet att jag klagar ofta, men just nu älskar jag livet. **** vad underbart det är, jag kan väl påstå att det hade kunnat vara mycke värre. Och det regnar ute, I LOVE IT! Bara det inte regnar på skolavslutningen, då går mina planer på grund.
Det mest negativa på min negativalista är matteprovet som kommer inom kort, det kommer vara det absolut sista jag gör i grundskolan, fast omprovet på matteprovet som kommer kommer nog att vara det sista jag gör förresten.. Så nu är det skola imorgon sen är det 5 dagar ledigt vilket är lite tråkigt, för nu när vi ändå inte gör någonting på skolan måste jag nästan erkänna att det är lite roligt att vara på skolan. Det är väl bra mycket roligare en att sitta hemma 24/7, men man får väl se till att hitta på något då, jag har nästan sytt ihop mina planer för långledigheten så ;)

Om 2 veckor då ni.. DÅ J********AR SMÄLLER DET!
Då sitter jag minsann inte hemma en tisdagskväll!




Den dunderbara, ultimata och den perfekta klädseln för att ligga på soffan och göra ingenting och njuta av att kolla ut på regnet genom fönstret!

Replacing

Alltså helt ärligt kan ni fatta? Detta h****** är snart slut?

 


The end is coming soon

Idag är det den absolut bästa dagen i HELA mitt liv, vill ni veta varför?
FÖR ATT JAG HAR HAFT MIN SISTA SYSLÖJDLEKTION I HELA MITT LIV! JAG TROR JAG GRÅTER AV LYCKA..
Så detta har jag firat med att..

• Ätit
• Legat på soffan..
• Pratat med Ronja
• Legat på soffan
• Suttit på soffan
• Suttit vid datorn i soffan OCH pratat med Ronja samtidigt
• Funderat på att slå på stort och beställa hem lite saker

Och jag lan stotl presentera det ABSOLUT sista jag gjort på syslöjden i hela mitt liv, för det var så himla vackert
Ser ni det där rosa-vita lilla "armbandet"? Det var det sista jag gjorde i HEEEEEEEEEEEEELA MITT LIV på syslöjden och därmed avslutar jag min karriär!



Däremot tyckte nog inte syslöjdsläraren att det var så vackert, men vem fan bryr sig om henne nu!

Glassfezt

Glassfrossa på franskan idag, glass i stoooora lass, maränger, kolasås, nougatsås (♥), godis, kakor och dricka. Av just denna anlending valde jag franska, nej jag bara skämtade. Men det bästa med det hela var att just när vi satt där och åt så kom dom från spanskan in;

Alltså Britta vill at vi ska lära oss nya ord på spanska............

Låt oss säga så här, jag har ätit glass FÖR 5 ÅR FRAMÅT.. Det känns lite tungt men som tur är gick jag på gymmet efter skolan, fast jag vet inte om det gjorde det hela så mycket bättre. För det enda jag är bra på är ju tydligen att skämma ut mig TOTALT



Några bilder från den förra glassfrossan på praoen, sen har vi glassfrossa IGEN (!?) på onsdag.. Dom vill verkligen göda oss på den här skolan

Happy mother's day

Jag åt hur mycket som helst till frukost, 1 timme senare gick jag hem till farmor och fikade, 2 timmar senare for jag på pizzan, 3 timmar senare sitter jag framför datorn. Vad håller jag på med egentligen? förbereder mig inför beach 2030 eller? Tur att jag ska på gymmet imorgon, någon ording få det lov att vara! Men i alla fall när jag ligger här på min soffa med en chipspåse och ett glas dricka så kommer jag på mig själv med att sitta och hålla in knappen till webcameran så den fotar exakt varendaste liten ynka milimeters rörelse jag gör. Så dagens mupp går alltså till mig själv;



Det allra värsta med den här bilden är att jag själv inte är medveten om att jag tar kort, så jag ser alltså ut så här när jag sitter och hänger framför datorn..


HJÄLP

Kan någon snälla hjälpa mig? Kan lägenhetsguden som finns där uppe någonstans vara på MIN sida för en gångs skull? Hjälp mig, jag behöver en lägenhet i Umeå tills ja när nu skolan börjar.. men i alla fall så skulle jag behöva jävligt mycke hjälp nu. So here we go again;
Jag behöver alltså en lägenhet i Umeå tills hösten, helst från och med i början på augusti, jag tror skolan börjar runt den 22 augusti så det vore ju bra om jag fick lägenheten innan det då. Kom igen nu grabbar och gummor, mitt liv står på spel nu!
Maila mig om ni vet något om någon lägenhet (spelar för tillfället ingen roll när det gäller storlek eller vars i Umeå, eller så)

[email protected]



To reach the dream

 


On the vift

Idag har jag skådat 90210, en cykelvurpa, nästan en förlossning in real fast det var bara ett föl som redan var fött men eftersom att den var mer en 10 minuter gammal så kan man nästan säga att jag skådat en förlossning och sen har jag som säkert alla andra, skådat insidan av ögonlocken.
Vilket jag ska göra snart igen, jag ska lägga mig i sängen och kolla på film. Egentligen borde jag ha party med endast mig själv för att jag är i princip feberfri, men jag har ont i halsen och annat skit så det sket sig. Dessutom lockar sängen mer, haha

Egentligen så tänkte jag lägga upp en bild på fölet men kameran med alla 1000000 bilder i är på vift;
Så jag kan väl bjuda på en bild från sommarens bravader, som jag såååååå gärna vill återuppleva.. fast utan gips i så fall



nöjd och lycklig'

I Just Love It

"sometimes you have missed to much to say that you are a part of it
sometimes they always forget you because you have always been a part of it
sometimes they talk about it
and that day when all this shit happens, you will survive"



Never Say Never

Ja, vad gör jag en kväll som denna? Förutom att jag sitter och surar över att jag har feber då.. Jo, då sitter jag och beklagar mig över att jag inte har något liv. Kan ni gissa vad jag gör?
Jo, jag sitter på den där boken ni vet, boken som har allt, allt man vill veta finns där, och det som inte står där finns inte, och allt som står där är sant, TYDLIGEN ÄR DET SÅ?!
Ja, jag sitter och uppdaterar facebook var och varannan minut. Men jag HAR faktiskt varit ute och gått i det regniga vädret och hoppat runt på vägen för att inte trampa på alla äckliga maskar och nu så ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film och hoppas på att febern är borta tills imorgon!
Sist jag kollade hade jag 38,9 så det ser väl inte så himla lovande ut.. men man får väl ha hoppet uppe i alla fall ;)


Feber I Mängder

Jag är sjuk.. EN FREDAG?! Bästa dagen på veckan ju, trots att det har regnat idag så är fredag bästa dagen på hela veckan, fast jag gillar ju regn..

Och när jag endå talar om mig själv så måste jag ge mig själv en fet kyss för hur duktig jag har vart den här veckan,
i måndags, onsdags och tordags var jag ute och sprang, i tisdags spelade jag fotboll hela dagen och idag har jag cyklat 1,4 mil i spöregn! Dessutom har jag, Lisenfisen och Nelliepelli sopat grus och klippt träd utomhus idag i spöregn, men vad gör man inte för lite välgörenhet ;)
Sen när jag var på väg hem och cyklade där i världens längsta uppförbacke, nästan hemma, i spöregn, jag hade panik för jag kom på att jag inte hade några hemnycklar men då så kom min far och bror sittandes I EN BIL och körde om mig i full fart och vinkade glatt när jag stod där ute i regnet, och när jag kom hem så satt båda två där i köket och såg så nöjd ut och jag som trodde att de hade några känslor i alla fall och tyckte synd om mig när jag stod där ute i regnet helt ensam, genomblöt och kall och vet ni vad det första dom sa var eller?!?!?!?!?!

Tilda, regnar det lite ute?

JA DET GÖR DET ÄR NI HELT BLIND ELLER? JAG SER JU UT SOM JAG HAR KISSAT PÅ MIG FRÅN TOPP TILL TÅ!

Och där satt dom och log..



~Från i somras när jag och Ronja cyklat på fotboll i vad vi då trodde var spöregn, men efter dagen så vet jag nu vad spöregn innebär..~

Tycker ni att jag såg blöt ut här så kan jag bara säga att det här var bara en tusendel av hur blöt jag var när jag klev in innanför dörren hemma.. :(


Sune och Bert in my HEART

Nej, om man ska avsluta kvällen med en liten springtur, jag tror jag gör det dessutom. Det är ju alltid roligt att känna sig så där duktig nu på kvällskvisten. Fast jag har ju i och för sig haft idrott idag meeeeen, jag tror jag gör det! Jag drar ut och springer, med hörlurarna i öronen funkar allt.
Till och med att gå på vatten sägs det..
Sen när jag kommer hem igen så ska jag lägga mig i sängen och kolla på Sunes jul, kanske lite fel årstid men jag tror helt ärligt att det inte finns något bättre en Sune och Bert.. sånna program borde börja sändas på tv igen istället för en massa skitprogram!


*LÄNGTAAAAR*

Nu är det nära, om endast 19 dagar går jag ut nian! Det känns lite hemskt att jag längtar, men jag erkänner att jag gör det, det är ju frihet för fan! Klasströjorna är på plats efter mycket om och men, fast det är ju i och för sig inte så mycket att skryta om, fulare tröja för man ju leta efter! Hattarna har kommit och vi är i full fart med att skriva på varandras band.. förjäkla sorgligt egentligen men f************n VAD SKÖNT!

Efter tio jäkla år så har jag nu haft min sista mattelektion i grundskolan, visserligen har jag ett matteprov kvar som är så sjukt svårt att vi kommer att få ig hela högen, nej men skämt och sido.. det är verkligen riktigt svårt och jag har inte riktigt koll på det där med andragradsekvationer så vi får se hur det går. Imorgon så är det operation dagsverke, så då kan man i princip säga att vi är lediga, veckan efter det går vi måndag, tisdag, onsdag, sen är vi ledig torsdag, fredag och måndag. Efter det så går vi tisdag och onsdag på torsdag & fredag har vi uteaktiviteter, måndagen därefter så är det väl bara nått skit vi ska göra SEN PÅ TISDAGEN EFTER DET SÅ ÄR DET SLKOLAVSLUTNING! Jag tror jag dör så fort 10 år i skolan kan gå.. Dessutom har vi typ ingenting att göra på lektionerna längre så det vi har kvar att göra på skolan är typ bara städning och lämna tillbaka alla böcker och så.



2008~2011

nöjd till 1000

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Fan vad jag är glad nu!
Jag hade inte plugga till kemiprovet och jag fick vg, och jag pluggade knappt till geografiprovet idag eftersom att jag gett upp skolan nu men ändå gick det så j**********a bra. Jag skrev alla asiens länder och sen skrev jag rätt så mycket på skrivuppgifterna också, nog ska det bli ett g allt! ;) Jag har bara matte kvar nu, sen den 14 Juni då är man fri!



N-Ö-J-D

It Went Bad


I HATE IT

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag vet att ni har hört det förr men JAG HATAR SKOLAN! Först är man i skolan i 7 timmar sen måste man sitta hemma i 7 timmar till med en massa plugg. Gjorde ju kemiprovet imorse och det gick ju som det gick det.. hade knappt öppnat boken, men helt ärligt jag skulle inte bry mig om jag fick ig längre. Och nu sitter jag och försöker plugga in hela asiens länder och allt annat inom asien, vilket jag inte förstår är nödvändigt. Varför tar vi då inte afrika eller europa som jag redan kan utantill? Nej, vi ska ta asien. Dessutom hade vi prov på alla länder, huvudstäder, berg, hav, sjöar, floder och allt annat i HELA VÄRLDEN när vi gick i sexan, det var dessutom med samma lärare så han borde väl ändå veta att vi gjort det redan så vi slipper göra det nu.. men nej han går ju inte ens att prata med så ja här sitter man och är nästan självmordsbenägen av att bara tänka på skolan..
Hehe, ja det var väl kanske att ta i men det är f*****n nästan så!

Ja också kommer vi till dagen då, fotboll fotboooll hela daaan. Ja det är väl inte direkt vad jag föredrar, det var den rätt så tråkigaste dagen på länge, jag tycker inte om att spela fotboll men jag gjorde det. Jag gör EXAKT vad som hellst bara för att slippa skolan. Vi kom på tredje plats av fyra, inte heller direkt så superbra.. men vaafan, det var en skolturnering men vi spöade ju Ramsele i alla fall ;)
Sen när jag kom hem så möttes jag av det vackra vädret, det regnar lite, himlen är lite svart, det åskar lite, det blåser gaaaanska mycket och alltihop blir helt enkelt en j***a anledning att stanna inne och pluggaaa....





Home sweet home

NU ÄR JAG HEMMA!
Eller jag kom hem runt två, men då var jag såååååå jäkla trött så jag somnade nästan direkt. Jag klev ju trots allt upp halv 6 imorse, så jag antar att det inte är så konstigt att jag är trött. Detssutom vill jag bara gå och lägga mig igen, är så sjukt trött men nu ska jag försöka hålla mig vaken så att jag kan sova ikväll också. Det är ju som sagt skola imorgon, eller ja skola och skola.. Vi har tydligen prov som jag totalt glömt bort i kemi, sen är det väl fotboll resten av dagen. Lite mjukstart sådär nu efter resan.. och det är ju aldrig fel.

Sen hade jag också tooootalt glömt bort att vi hade prov på hela asien på onsdag, alla länder, huvudstäder.. floder osv.. Dessutom massa fakta om asien! Men det är i princip sista rycket nu när det gäller plugget. Religionsårovet är inlämnat, det blev inget MVG men jag orkar då f****n inte gör om det, just nu när jag kommit in på skolan och så och jag hade över medelpoängen så skiter jag i skolan nu.. jag kommer ju ändå in liksom och det är väl antagligen det dom är till för.
Så betygen har nu fyllt sin funktion!
Nu efter den här vekckan har jag bara muntliga delen av mattenationella, ett matteprov på andragradsekvationer, och ett kemiarbete kvar SEN ÄR ALLT KLART!
Lite sorgligt är det nog, men fan va skönt!


The last night in the city

Jag har vart i Stockholm, på Gröna Lund, på Skansen, dejtat Maria Montazami, kollat på Säkerts konsert, jag har gått på stan här i Uppsala och i Stockholm, jag har käkat glass och jordgubbar och spenderat pengar. Ja, det är ungefär så man kan sammanfatta min lilla minitrip till Uppsala. Och imorgon så bär det hemåt, tåget går 07.07 på morgonen.. tungt.

Ikväll ska vi grilla i någon park eller så tror jag, men just nu skiter jag i vad jag ska äta, vars eller när! Eller jo, jag bryr mig om när för just nu är jag så hungrig så att jag tror att jag döööööööör. Jag skulle nog kunna äta upp ett lejon tror jag.. faktiskt så.


Ja det här fanns inte i min börs innan vi åkte i alla fall..
Dessutom är det här inte det enda, det här är typ bara 1/100 del av alla kvitton, så det skull inte förvåna mig om jag har 0,96 kronor på kontot just nu.. jag har liksom inte riktigt våga kollat.

you spin my head right round

Jag börjar bli lite orolig för mig själv, jag har nu gått en heeeeel dag på stan och det enda jag har köpt är en kofta och en klänning. Och den köpte jag inte ens, den fick jag?! Jag kanske börjar bli tant?
Förra året missade jag 3 fotbollsmatcher i år har jag redan missat 2, fast i och för sig man kan väl inte påstå att man missar något, kanske 1 förlust eller 2. Jag har prov på hela asien på onsdag, jag har inte ens öppnat boken, på tisdagsmorgon så har jag kemiprov, jag har inte ens öppnat boken. Fast egentligen är det inte riktigt det jag oroar mig över utan det är den där fotbollen på tisdag, jag har varken kondition eller kan spela fotboll.. men man får väl allt se det positiva med det hela, MAN SLIPPER LITE SKOOOOOOOLA!

Jag har just nu märkt att jag skriver väldigt osammanhängande i min blogg, men nu (det tog ungefär bara ett och ett halvt år..) när jag upptäckt det så gör det ju i och för sig inte om jag då fortsätter på den fronten..
Så för att fortsätta prata lite osammanhängande så kan jag ju då ta och berätta om min dag är i the city;

Jo, för att göra det ännu mer osammanhängande så kan jag berätta ALLT.
Jo, om ni inte visste det så stiier jag i Uppsala just nu. & idag så har jag gått på stan med min mor, det gick väl si så där.. lite drygt 8 timmar på stan resulterade endast en klänning och en kofta, förjävligt! Efter vårat besök i affärerna så gick vi upp mot vaksala torg för att få lite mat, hos mammas kusin så bjöds det på mat, rätt så stark mat så jag måste ju erkänna att det blev ganska många toabesök efter allt jag drack till den måltiden. Men det var gott men jag skulle inte ätit så mycket för efter maten så fick vi jordgubbar och helt allvarligt talat världens godaste kladdkaka, kanske universums godaste också, det har jag tyvärr inte hunnit funderat på. Men tyvärr så måste jag säga att nu har vi kommit till den tid på dygnet så man måste börja sova om man ska kunna ta väl vara på morgondagen innan man åker hem till sunkjunsele på måndag.
Så här och nu inför alla läsare så säger jag godnatt!



Bilder från kvällen!

My Secret Stuff Went Officially #2

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA
Vilken mes jag är, på riktigt... jag erkänner jag är en mes! Men det är ju faktiskt inte alla som har vart med på Maria Montazamis blogg ..

 

Ja, där står man.. stencool också. Men i alla fall klicka här för att komma till hennes inlägg!


My Secret Stuff Went Officially

Jag dejtar.... Maria Montazami..

 


Bildbomb x100000000

AAAAAhhh.. ni ska bara veta hur skönt det var att komma "hem"och lägga sig i sängen efter en hel dag inne i Stockholm.. Jag har hunnit med både Skansen, Gröna Lund och som sagt lite secret stuff ;)
DESSUTOM HAR JAG SPRUNGIT TYP 1 KILOMETER MITT INNE I STOCKHOLM, MITT BLAND ALLT FOLK, MITT BLAND ALL TRAFIK, MITT BLAND ALLA BLICKAR, MED BYXORNA NERE VID KNÄNA, ALLT BARA FÖR ATT HINNA MED DET DÄR J**** TÅGET TILLBAKA TILL UPPSALA SOM INTE GÅR SÅÅ SPECIELLT OFTA DESSUTOM HADE JAG SKAVSÅR SOM BLÖDDE SÅ MYCKET SÅ ATT FOLK SÄKERT TRODDE ATT DET SKETT NÅGON OLYCKA, Meeeeen, JAG ÖVERLEVDE!




still be waiting for you

Sitter på centralen nu och väntar på tåget till Uppsala, och trots att vi bara har varit här lite drygt en timme så har jag redan gått mot rött, spillt ut en hel dricka över mig och Filip.. och en maaassa annat!
Dessutom är jag inte framme i Uppsala förs halv 1 INATT! Jag tror jag dööör.. men så tur är så blir det ju Gröna Lund imorgon och sen lirar ju Säkert också så man har ju nått kul att se fram emot.. ;)





Gräsligt fulare

Svara nu helt ärligt på denna fråga.. har ni någonsin sett något fulare en denna skapelse?! Den är så riktigt gräsligt ful så att jag lovar att jag aldrig kommer att visa mig bland allmänheten med denna på mig.


Imorgon smäller det

Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sen och som vanligt har jag bara suttit vid datorn sen jag kom hem, även fast jag har mycket att göra. Fast idag har jag extreeeeeemt mycket att göra.

- Packa
- Städa
- Fixa lite secret stuff
- Ska ut och springa
- Duscha
- PLUGGA

Men om allting inte hade tagit 7 år för mig att göra så hade jag kanske haft tid att sitta här UTAN att känna mig stressad. Och sen vill jag bara säga att för första gången i mitt liv så har jag fått MVG på något som är omöjligt! Känner mig en aning.. stolt..!


Jag är lyckligare en dig

Efter ett 1000000 gånger stökigare rum, en hektisk dag med tuggummiskrapning och 1399 ord senare SÅ HAR JAG SKRIVIT KLART HEMPROVET I RELIGION!

To do before the summer:
Geografiprov
Överkursuppgift i historia
Franskanationella
Matenationella
Engelskanationella
Kemiprov
Hemprov i englska
Matteprov på andragradsekvationer
Hemprov i religion
Kemiuppsats

Och efter en kort liten trip till uppsala, 9 riktiga skoldagar, operation dagsverke, en evighet av hårt arbete och en j***a massa glass... DÅ ÄR DET SOMMMMMMAAAAAAAAAAAARLOOOOOV!

Egen

Idag har jag skådat cyklister med Cindy Och Mira i spöregn I TRE TIMMAR, kollat igenom gamla prov och gamla betyg som ska kastas, städat skolan, ätit godis och till mina stora förvåning jobbat 14 tal i matten.
Sen nu när jag kom hem så fick jag ett uppfriskande (säger man så?!) samtal från min vän Matilda som gjorde mig 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 gånger gladare.

Lite roligt bara...
Jag såg på vakna med the voice imorse, förra året hade Azerbaijan (var inte riktigt säker på hur det stavades så jag googlade på det och så stod det så i alla fall men jag har för mig att det stavas annorlunda i kartboken på geografin..)
en svensk som tävlade för dom och i år hade de svenska bakgrundsdansare, svenska sångare, svenska låtskrivare.. ja, hela rubbet var svenskt.
Har ni inget.. eget folk..?

 

När vi ändå är inne på det roliga, så bjuder jag här med på ett gott skratt till.. haha


....

Ja, så här roligt kan man ha under en helg. Eller hur Julia? ;)

 



Fotboll

Nu ska jag på fotboll snart, junsele spelar på mon idag. Vi får väl se hur det går, jag kan ju inte direkt påstå att det gått så bra för dom de senaste matcherna på grund av allt spelarskit.. dom har ju som sagt inte så många spelare. Ifjol såg jag alla matcher utom 3 stycken i år har jag redan missat 1 MATCH?! Skärpning  nu...

Här är i alla fall lite bilder från fotbollen igår




Sweden

Jag sa ju att det skulle gå bra för Sverige, vi höll ju fan på att vinna i sisådär 2 hundradels sekunder! Nej, men man ska ju inte klaga över en tredje plats, låt oss säga såhär.. han presterade ju då bra mycket bättre en alla andra svenskar på senaste tiden och ifjol var vi ju inte ens med så.

Och pappa ringde runt 9 och sa att dom snart skulle fara hem så jag bokstavligt talat flög upp från soffan för att plocka ihop lite och hinna ge hundrna mat och så. Jag var klar vid ungefär kvart i 10 och dom kom hem vid 11... liar, liar.. Dessutom gick dom raka vägen till sängen när dom kom hem så städningen hade ju minst kunnat fått vänta 2 timmar till!


Och eftersom att varken mamma eller pappa var hemma så slog jag och Filip på stort till middag, lillebror betalar ;)


slaggar på soffan

Ohhhhh, min trötthet börjar trycka på nu.. klev som sagt upp vid 9 och kollade på fotboll. The parents are gone så jag pluggar och skriver hemprov och varvar med Eurovision Song Contest. Jag har på känn att de nordiska länderna kommer hamna ganska så högt upp när det gäller placering. Det kanske blir svenskt guld i år? Vem vet, det känns lite pinsamt att säga det här men ja, jag kollar på Eurovision... och jaaa, jag tror att det kommer gå bra för Eric ikväll.
Men det känns ännu pinsammare att säga det här.. jag tror han kommer vara med och slåss om guldet ikväll. Okej, nu är jag töntstämplad for life.
Men Eric och tvillingarna från Irland tror jag kommer vara ganska jämna i slutändan. Eller vem vet? Kanske Andreas Johnson-wannabe a.k.a Danmark tar hem det ikväll? Fast då kan ju lika gärna Andreas Johnson komma upp på scenen och tacka för det var tammefan inte mycket som skilde Andreas Johnsons Sing For me och Danmarks bidrag i Eurovision Song Contest i år. Men vi får se hur det går nu ska jag fördjupa mg i religionen igen...... roligt liv jag har..


Fredag den 13

Klockan är prick 00.42 när jag skriver detta och regnet har öst ner hela dagen. Regn är det bästa jag vet så jag är inte den som klagar men ändå tycks inte den här dagen vara så mycket att hurra för. Som jag skrev igår så började vi dagen med nationella prov i franska, hmmmm.. låt mig gissa betyg nu..? Max G+, ni ser mina betyg sjunker som en sten i havet. Vi har beställt hattarna till skolavslutningen idag också, nu är det bara 9 riktiga skoldagar kvar till freedom. Och med tanke på att det är så få dagar kvar tycker jag att man borde känna sig en aning fri, men inte f****n går det när man har en mil hög läxhög inne på rummet som måste göras. Nu på kvällskvisten så har jag spelat spel som tusan alltså, jag vann allting hela tiden så liiite roligt var det i alla fall. Just det, det kom förbi lite finbesök också, alltid lika trevligt. Men vad gör jag uppe nu?! Jag borde sova för minst 9 timmar sedan.. jag ska ju upp tidigt imorgon och kolla på ftboll REDAN KLOCKAN ?! ..Och eftersom att jag inte är så morgonpigg så borde jag som sagt redan sova för vääääldiigt läänge sedan.
Men riktigt en kan jag ju inte sova, jag sitter forfarande och njuter av mammas ord: "Vi sover borta imorgon, så ni blir hemma ensam.."
ej, vad synd.. altså.. riktigt synd..
JIIIIIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
.. Och godnatt!


road to victory

"Du kan säga vad som helst men jag är inte vem som helst"


Eurovision

Sitter och kollar på tv, jag skäms lite men jag kolla faktiskt på Eurovision Song Contest.. Tänk om det blir samma fiasko av Eric Saade som det vart ifjol när det var Anna Bergendahl som tävlade? Då är det inte bara jag som skäms för att jag kollar på Eurovision då får hela Sverige skämmas. Men om jag ska vara helt ärlig så sög ju låten mer en vad jag gör. Då är det illa mår ni tro..
Låten känns lite som om det är en 3-åring som sitter och drömmer sig bort om att få ett perfekt liv. Men jag ska väl inte direkt klaga, jag antar att jag inte hade gjort det så himla mycke bättre själv.



Gör oss inte besvikan nu Eric, då får du med mig att göra... och det är inte kul


FREEDOM

Om 33 dagar är det skolavslutning och då är endast 11 dagar riktiga skoldagar, sen är det sommarlov, FREEDOM! Sen är jag fri, i alla fall ett tag. Tills hösten i alla fall. Det är helt sjukt så fort 10 år i skolan kan gå, herregud mer en halva min livstid har gått åt till skolan?! ojoj.. men mer lär det bli. Jag tycker synd om dom som inte har börjat skolan en och längtar tills de får det, dom fattar inte hur jobbigt det är. Visst jag längtade väl också till skolan när jag var i 6-årsåldern men tur man var smart och insåg ganska så snabbt att skolan inte riktigt var något för mig.. ;)
Och för er intresserade så kan jag säga att på ****mattenationella gick det rakt åt skogen, skulle vilja säga helvete men idag använder vi oss av det finare ordet. Låt oss säga så här, matte varken har eller är min starka sida när det gäller skolan. Jag har aldrig fattat ett skit och jag varken kommer eller gör det heller. Men jag fick i alla fall 3 poäng ifrån VG. Tur att jag inte gjort muntliga delen en, men jag måste ha 1 VG-poäng till för att få VG. Ganska så surt med tanke på hur förbannat j***a mycket jag har kämpat med den där j***a mattesatan. Och dessutom ligger jag preciiiiiis preciis på gränsen till ett VG i betyget. Jag är tvungen att få MVG på nationella i engelska för att få MVG i betyget. OCH JAG FICK ETT SNUSKIGT LITET YNKA POÄNG IFRÅN?! Dessutom gjorde jag muntliga delen av engelskanationella idag, och det var ju tur att man var med så samarbetsvilliga människor. Eller inte, de pratade knappt. Och om de inte pratade så var det ju lite svårt för mig att bara sitta och prata där för mig själv och utmärka mig som någon j***a schizofren. Om jag gör överkursuppgiften i historia och den är någorlunda bra så får jag MVG i historia, skriver jag ett MVG på religionshemprovet får jag MVG i religion. Och dessutom börjar jag dagen imorgon med ett riktigt uppfriskande och uppmuntrande nationella prov i franska.. kuuuul. Nej, jag känner iiiiiiingen press alls.
Jag håller på att spy av allt just nu, jag är så sjukt j***a less och irriterad på allt och alla. F** vad surt allting är just nu, så surt att allting bara vrider sig och vänder sig i magen helt enkelt så surt så att jag vill spy..!


total utklassning

Shiiiit, alltså... Min lillebror är snart äldre en mig. Hur kan det gå till? Han är för det första 7 meter längre en mig och för det andra fyller han 14 idag, han var nyss bara 2 år och max 1 meter lång!
Fan att jag ska börja bli så gammal.. snart är jag väl död och begraven också.




Men här är i alla fall ett bevis att jag har nästan vart längre en honom i alla fall, fast i typ sjuan eller så kanske..


sämst

Idag har det inte vart en så bra dag.. vi började ju såååklart med matte. Mattenationella, skiiiiitkul! Som jag skrev på facebook måste nog matte vara den sämsta skiten som någon jävel var tvungen att komma på! Jag tror inte att jag behöver oroa mig för ett ig, men det gick rakt åt skogen. Och efter provet var min dag förstörd, så var det med det.
Nu väntar bara lite plugg; Ett matteprov, franskanationella, munliga nationella i engelska & matte, so-prov, överkursuppgiften i historia, hemprov i religion & engelska, kemiprov.. det tror jag var allt vi ska hinna med innan sommaren. Jag tycker det låter ganska mycket med tanke på hur lite tid det är kvar..


Livshotande

Åhhh, vilken dag! Solen bara lyser och lyser, men jag gillar det. Men det har vart gaaaanska så dryg dag idag. Vi började dagen med 2 timmar kemi, sen 1 timmer engelska och 1 timme biologi. Och när vi ändå talar om biologi, jag har lämnat in min biologibok nu som jag haft i tre år.. fan det är snart sommarlov! Efter det så hade vi mentorstimme i sisådär 20 minuter och sen en heeel underbar eftermidag med mitt favoritämne nämligen... matte. Oj, så glad jag blev när den nyheten nådde mina öron, matte en hel eftermiddag, det måste väl vara allas dröm? Men när det var dags för matte så till min stora förvåning fick vi sitta ute idag eftersom vi skulle börja med muntliga delen av mattenationella idag. Så ni kan ju gissa hur mycket matte det blev, sisådär 7 hela tal faktiskt på en hel eftermiddag. Sen var vi ju tvungna att belöna oss själva efter att vi hade slitit så hårt med lite bollspel och så.. Så för första gången i mitt liv så kändes en mattetimme ganska så behaglig.
Så dagen har inte alls vart så dum, jag tränade efter skolan sen när jag kom hem så satte jag mig ute ett tag sen gick jag in och njöt av en riktigt god midag. Och nu sitter jag här och funderar på i vilken ände jag ska börja av alla saker jag har att göra som åste vara gjorde för 89 år sedan! Jag ligger så sjukt efter i allt jag ska göra, och sen tänker jag varje kväll..äh, jag gör det imorgon! Tror ni att jag gör det? ...Nej! Jaja, men det är så varje gång jag har läxa eller ska plugga, samma sak när det gäller städning eller massa papper som ska vara klara och inskickade i tid. Samma sak jämt, men jag sitter här nu så jag har överlevt i alla fall så det kan inte vara så himla farligt inte livsfarligt i alla fall.

Och sen åker jag till Uppsala nästa vecka också, kan inte bli bättre! Tänk att ungefär om en vecka sitter jag på tåget mot Uppsala..
*LÄÄÄÄNGTAR!*


det spökar

Och nu är det borta.. förbannat också! Nu tror ni ju att jag blivit dum i huvudet också.. hehe
Så för att gottgöra er efter alla besvär så bjuder jag på en bild på en firre!




hehehe

Vad i hela he***** kommer det upp två av samma inlägg för? Fast det är olika storlekar på bilden?
Nu blir jag lite fundersam här, hur kan detta gå till när jag endast skrev inlägget en gång.. Visserligen så ändrade jag storleken på bilden och så. Men det kom upp 19.59?! Då satt inte jag vid någon dator inte, vad jag minns så var jag på byn..?
Någonting spökar här, fast när jag loggade in på blogg.se idag så kom det upp nått skit om att dom hade haft lite problem med sidan och så men det har jag ju märkt och det har fixat sig nu ju. Men varför blir det så här för?
Det värsta är att det går inte att ta bort heller för i arkivet ligger det bara ett "We won't be coming back"-inlägg. Hur fasen ska jag göra!?
Nej, men herre gud.. här sitter jag och skriver om en helt ointressant och värdslig sak när jag egentigen hade kunnat gått och duschat just nu. Jag känner mig en aning.. hm.. patetisk! Men jag tänkte bara skriva det i alla fall så ni inte tror att jag blivit dum i huvudet eller något, som lägger in samma inägg 2 gånger. Eller det kanske var jag? Jag måste ju hålla med om att jag har gått och blivit lite glömsk också.
MEN VAFAN HÅLLER JAG PÅ MED?! Jag sitter och skriver som om jag pratar till mig själv, fand et här inlägget får ju mig att framstå som en patetisk schizofren....



Så sant, så sant! Så nu släpper jag detta och tar en låååååång skööön dusch!


In Your Face

Snacka om att det är varmt idag, det var 25 grader i skuggan runt 15.00.. så det ska man ju inte klaga på. Man kan snarare klaga på att jag sitter inne nu när det är sånt här väder ute, sånt ska man ta vara på! Men idag har jag faktiskt inte gjort någonting på slöjden, jobbat riktigt snethårt på geografin istället och jobbat av mig på franskan som vi hade utomhus.
Gräset börjar bli grönt, björkarna börjar slå ut på skolgården och det var varmt så jag har även vart ute på rasten idag, sen har jag tränat också så det är inte så himla mycket som jag har att klaga på.

IN YOUR FACE PRAOEN!


We won't be coming back

I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us around?
Will these memories fade when I leave this town
I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly


lite finare, lite bättre

Idag har det vart en riktig vårdag men det kanske inte är så konstigt.. det är ju snart sommar så. Jag har heller inte gjort något speciellt, eller jag gjorde klart biologin och sen har jag sneglat lite på religionen. Men religionen får nog vänta ett tag till, känner inte riktigt för att göra den nu.
Jag vaknade rätt så tidigt idag, runt halv tio tror jag. Så jag klev upp sen har jag i princip vart ute resten av dagen. Jag har hjälpt mor och far och sen har jag spelat badminton med Filip. Vi fick även midagsgäster idag. Så vi grillade till midag och jag tyckte det var riiiktigt gott men då ska vi inte snacka om efterrätten!



Och vissa valde bort chokladen dåå, men hur kan man inte gilla choklad? Choklad är det absolut bästa som finns, chokladen sviker en aldrig (OM DET INTE ÄR NÅGON SOM ÄTER UPP DEN FÖR MIG!?)
och choklad hjälper mot allt, exakt allt!

Aerosmith

Every time I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer
The past is gone
It goes by, like dusk to dawn
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay



Final countdown

Var hemma från skolan igår så Filip tog med ett papper hem från biologin som jag måste göra sen har jag hemprov i religion också. Tänkte ta i tu med det redan imorgon, på onsdag är det andra delen av mattenationella, sen fyller Filip år på torsdag. Sedan vecka 20 ska jag praoa på "jag vet inte vars". Jag har ingen aning om vars jag ska praoa, jag vill ju inte ens praoa! Fast jag såg nu att den veckan vi proar ska jag till Uppsala, eller ja, jag far ju inte förs på torsdagen. Så det blir ju en dags mindre prao i alla fall, sen går jag bara i skolan i några veckor till och gör i princip ingenting.

~

Om exakt 38 dagar kvar är det skolavslutning.

This Could Be The Day Before The Day

Låt mig säga såhär, bättre dagar har väl funnits.


Ensam Där Nere På Golvet

Det är så kul att vara hemma ensam med min brorsa! Jag ligger inne på mitt rum och kollar på tv och han spelar tv-spel på sitt rum. Han skulle dammsuga en han visste inte hur man kopplade in den?! Antingen är det ett tecken på lathet eller så är han bara helt otroligt korkad. Fast i och för sig han städar i princip aldrig så det kanske inte är så konstigt att han inte vet hur man kopplar in en dammsugare, fast så dum kan han väl inte vara? Det är ju exakt precis samma sak som att koppla in ett tv-spel eller en tv fast mindre kablar så det borde ju vara lätt som en plätt. Vi har nog inte sagt ett ord till varandra sen mamma och pappa stack, eller kanske 1 eller nej 3.. jag frågade han om han hade drickan. Jag känner mig så social!
Nej, vänta nu ljög jag lite. Han visade mig en helt sjuk parodi på Karlsson på taket nämligen Karlsson på golvet.. fast då vet jag inte direkt om vi sa så mycket till varandra, vi skrattade mest.

Låt mig presentera.... KARLSSON PÅ GOLVET!


Sick

Igårkväll somnade jag framför en film runt klockan 8 och det har inte hänt på.. låt mig se.. ca 20 år! Jag somnar inte längre framför en film eller när jag kollar på tv, jag kan halvsova i soffan men jag somnar inte! Jag vaknade runt 9 - halv 10 och trodde att det var morgon. När jag gick ner för att äta en apelsin så var jag helt död, jag somnade i princip vid köksbordet. Och imorse när jag vaknade var jag fortfarande helt död OCH sen hade jag världens huvudvärk också. Så jag stannade hemma idag, jag kände att jag inte missade något om jag stannade hemma heller eftersom att det är bara lite småsaker kvar nu, inte mycket alls. Så istället la jag mig och somnade om ett tag och när jag sedan vaknade igen så gjorde jag några mackor och lite te och la mig på soffan i mitt rum och kollade på film. Och man kan ju säga att det blev ju i princip inte sämre när jag såg att det spöregnade utanför mina fönster.
Jag som skulle träna idag efter idrotten, OCH ISTÄLLET LIGGER JAG HEMMA PÅ SOFFAN OCH KOLLAR PÅ FILM ISTÄLLET?! Det här måste jag sluta upp med!

Jag ♥ Regn



Första, Andra, Tredje

Mattenationellaaaaa... fan vilket ig det kommer bli där. Eller kanske inte men i alla fall inget mer en g. Men man ska väl vara nöjd med det man får, matte har ju som sagt inte riktigt vart min starka sida de senaste åren. Jag började ju i sjuans mattebok i sexan och det är väl ett bevis på någorlunda bra mattekunskaper? Varför kan inte dom sitta kvar nu också?
Så jag ska väl inte alls ha allt för höga förväntingar, men det är 2 delar kvar så ett g ska jag nog klara. Hoppas jag..
Och imorgon är det fredag, årets bästa dag! Så inte ska vi hänga läpp här inte så bara för att det nästan regnar och jag är på bra humör så ska jag gå och lägga mig i sängen och avverka några fler avsnitt av Andra Avenyn. Jag har ju som sagt blivit lite beroende IGEN... Fast egentligen borde jag skriva klart religionen nu så jag har det nu annars VET jag att jag kommer att sitta på söndagskvällen innan. Menmen Andra Avenyn lockar ju som sagt lite mer en allt annat juuust nu.



Såååå himla ...k*****l..

feeling good

- Welcome to my silly life


allting bra, ingenting bra

Nu har jag vart duktig, jag har öppnat matteboken inför torsdagens nationella prov istället för att gå på fotbollsmatch som är i princip det ända som är kul här i Junsele. Men vi ska inte hänga läpp för det, jag måste bara få skryta lite jag har tränat 2 dagar på rad nu och jag antar att det blir en tredje imorgon dessutom har jag idrott på skolan tisdag, torsdag och fredag. Så vem vet jag kanske är biffarnas biff innan veckan är slut. Dessutom är jag lite småsugen på att trycka in hörlurarna i öronen och dra ut och springa lite. Det är inte en sån känsla som är sååå vanlig när det gäller mig, jag är rätt så lat av mig. Men den här veckan ska jag banne mig få saker gjorda, saker som borde ha blivit gjorda för minst tre år sedan!
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÅHHH, JAG HAR EN HEL MIL HÖG KLÄDHÖG SOM LIGGER PÅ GOLVET I MITT RUM EFTER HELGENS LILLA RESAAAA... Men det var det värt, trots att det sved till lite på kontot, det var så j**** värt det, om ni bara visste ;)



Ja jag hade tänkt göra en riktig bildbomb från min lilla trip, men det blev i alla fall några. Men som sagt så hade det kunna blivit såååå många fler bilder om jag hade haft lite tålamod. Men dom flesta kanske sett dom på facebook, men hade nämligen tänkt ladda upp gaanska så många här om inte finns på facebook. Menmen, jag är född utan tålamod!

lite smått irriterad

VARFÖR I HELA HELVETE MÅSTe VI PRAOA OM VI INTE SER ATT NÅGOT ROLIGT I DET HELA, ABSOLUT INTE VILL OCH OM DET BARA KÄNNS HELT MENINGSLÖST?

Seriöst, att praoa bara för att praoa är väl ändå helt meninglöst? Då går jag hellre på skolan, men nej det får man inte. Jag har praoa i åttan och en gång i nian nu får det fan vara nog. Jag ser inget kul med det längre, och nu har vi prao om 2 veckor. Skolan tvingar mig att praoa, jag är helt säker på att större delen av klassen inte vill praoa. Vill dom att jag ska hänga med småbarn bara för att, eller vad vill dom egentligen? Jag kan väl heller inte påstå att jag är missnöjd med min tidigare prao, men nu känns det bara meningslöst att praoa, IDIOTISKT! Ni kanske inte riktigt fattar vad jag menar, men detta är en sak som jag är en aaaaning smått irriterad över. Jo visst, vill ni att jag ska praoa, ha det förjävligt 1 vecka så visst, men klaga förfan inte när jag kommer tillbaka och klagar sen. Tur att det snart bara är 1 månad kvar på den här skolan, sen flyttar jag och då slipper jag Junsele och ni där slipper mig. Undra om man ska strida mot en av skolans viktigaste lagar imorgon.. jag ska och mina kompisar ska gå tre på rad i korridoren.



En bild från när jag praoade på mittnytt i höstas, inte allt för tokigt faktiskt måstr jag säga

Here I Am

Kom hem till Junsele igårkväll, ja det kändes väl sådär kan jag väl säga. Jag klev upp och gick till skolan imorse som allt vanligt folk. Jag kan faktiskt erkänna att jag var en aaaning trött men med tanke på att jag somnade runt halv 2 så var jag riktigt förvånad över att jag inte var döende. Efter 2 timmar slöjd, 3 timmar so och 2 timmar franska så kände jag mig rätt så slut, eller inte slut som slut utan mer som kortslutning i hjärnan.
Så jag drog och tränade i lite mer en 1 timme, ganska så skönt efter att ha slappat nästan ett helt lov faktiskt, fast jag tränade ju i och för sig på lovet också.. någon enstaka gång. Men, men.. I alla fall så har jag vart hos kusin också eftersom att han fyllde år. Där bjöds det inte bara på tårta utan även på en av mina favoritmaträtter, köpta köttbullar och makaroner.. ;)



Sommmar, Sooooommmar, SOOMMMAAAAR! Jag tog den här bilden från Västerbron i fredags och kollar man lite snabbt så ser det ut som en riktig sommardag.

Ny månad

Ny månad, jag vet inte riktigt vad som händer denna månad. Vet faktiskt inte ens om det händer nått speciellt förutom att imrgon fyller kusin år, den tolfte fyller lillebror år och sen tror jag att jag skulle till Uppsala någon vecka framöver. Jojust har nationella i matte nu i maj också, på trorsdag är första delen i alla fall. Sen är det snart den 14 juni och fylelr inte bara Lisa år utan skolavslutnignen är då också. Jag går ut nian, sen bär det upp till Umeå och musikal. Roligt, men nu ska jag inte sitta och drömma mig bort utan jag vill bara vara framme, riktigt tungt att resa en hel dag faktiskt.. ;)


Back to hell

Sitter på tåget till Sundsvall nu. Jag tycker inte riktigt om det här, tillbaka till vardagen, upp tidigt och gå i skolan. Jag hade i alla fall skitkul igår, vi gick och la oss ganska sent med tanke på hur tidigt vi skulle kliva upp imorse. Vaknade inte ens av alarmet utan vaknade klockan halv 10 och av en slump så kollade jag på klockan. Men vi han till centeralen i tid och nu sitter jag på tåget på väg hem. Sen ska jag byta till buss i sundsvall, sen är jag hemma och imorgon är det back to hell. Skolan i mitt ass alltså



bild från brasan igår


RSS 2.0