introducing me

I miss the summer
I miss my life
I miss myself
I miss you
and the world too


RÖSTA !

Jag hoppas att ni röstar på våran dizza tobak film. Första pris 25000 cash rakt ner i fickan. Så rösta som aldrig förr, säg till mor & far att rösta här! 


twobluecrabs.com



Dizza tobak




Rösta på vår film här!


världsproblem

Vissa skolor har problem med rasism, mobbning & stöld. Men på vår skola mitt ute i skogen så är vårt största problem att vi inte får gå folk på rad i korridoren. För att folk upplever att det kan bli trångt. Jag skrattade så jag dog när dom tog upp det på mentorstimmen idag, eller det var nog inte bara jag som skrattade, i princip hela klassen. Lärarna blev lite småsur för att vi inte tog det så kallade "problemet" seriöst, men helt ärligt jag tror till och med ni skulle ha skrattat häcken av er.
"Folk hade upplevt att det var trångt i korridorerna och att det hade vart svårt att komma förbi.." Men jag har aldrig upplevt det själv, jag har varken hört eller sett någon som verkar ha problem med det heller. Jisses vilka problem vi har. Det är faktiskt skrattretande när ni lärare slösar energi på att stå och babbla om ett problem som är en tootaaalt värdslig sak enligt mig när det finns värre saker här i världen. Tänk bara på alla krig, tänk om de skulle klaga på att det var lite trångt vaaaa. Det finns värre saker att klaga på faktiskt, tänka bara på japan.



Nog om detta, nu ska jag fara & fira sötis som officiellt blir fjortis idag!


premiär

Det blev premiär för de nya conversen idag!


memories

Mitt bland allt plugg så tänkte jag bara säga att just den 4 juli 2010 så stog jag och den bästa och skådade just detta!


liten update

Vilken helvettes jävla dag det vart! Jag klev upp en kvart tidigare och fick skynda mig mer en vanligt. Jag hade ju som sagt förträngt fysikprovet imorgon, sen när jag kom till skolan och kollade på schemat så kom jag på att vi hade oregelbundna verb i engelska till imorgon. Jag vill inte vara här längre!
 



Och säg hej till vårt vinderland som kommit på besök igen!


förträngt

Detta hade jag förträngt, vi har fysikprov på tisdag. Tur att jag tycker att det var ett ganska lätt kapitel, så allting kanske sitter på tisdag då om jag har tur. Men då ska jag ha ganska tur, för jag är ju inte direkt den mest lättlärda när det gäller saker och ting.


Earth Hour

- "Earth Hour är en global klimatmanifestation där människor och städer uppmanas att släcka ljuset under en timme, det gäller att var snäll mot vår omgivning, var klimatsmart."


feeling bad

Då är man här igen. Migrän är inget för mig, men nu har det lättat lite. Som sagt så drog jag till skolan som alla andra ungar igår. Men jag kände att något inte var bra, dagen började med dubbeltimme franska och jag var mer frustrerad en någonsin. Det blev bara värre och värre, inte nog med det allt käkont övergick till huvudvärk så tillslut bestämde jag mig för att åka hem. Så igår var jag hemma innan lunch, raka vägen till sängen. Jag har som sagt inte mått så bra på senaste tiden, inte att jag är förkyld eller så men jag har ständig huvudvärk. Så man kan ju undra vad det är som spökar.
På kvällen hade det blivit en aning bättre så då följde jag till slut med ut på en skotertur med Julias familj och åt middag, riktigt mysigt. Och allt blev ju såklart ännu mer mysigt när det blev mörkt ute! & slutligen idag så tog jag och Mami en liten trip till övik. Vilket resulterade bland annat två par skor, jag kan väl inte påstå att jag var i ett akut behov av nya skor precis men det är alltid trevligt med lite nya saker. Och ikväll var planerna så att jag & mina världens bästa vänner till stan och roa oss men dom planerna sprack. Men egentligen är jag lite glad för det, för jag hade inte orkat, inte med mitt huvud i alla fall, känns för tillfället som om det bara väger 9 ton.


Rock Hard Or Go Home

The road to victory is always rough
Gotta keep going when going gets tough
Watch out now cuz we came to play
Get out of our face, now get out of our way
More pumped up than we've ever been
Never give up, no we never give in
Rock hard or go home
Time to choose if you're gonna win or lose
Better rock hard or go home
Blood, sweat and tears
You face down all your fears
You give it all you got
Then you give it one more shot
Feel the sweat dripping down your face
This is your time to take your place




-  today.


jag skämmer ut mig själv

Ja, det är tur man bjuder på sig själv. Nej, men usch det här är pinsamt! Allt för pinsamt.. Men i alla fall så bjuder jag på en film från när jag praoade ja, jag var lite nervös och jag stirrar rätt in i kameran och jag säger fel ganska mycket men det blev inte så bra eftersom att filmen var i ett jättekonstigt filformat så när jag skulle försöka fixa den så jag i alla fall kunde lägga upp den på bloggen blev ljudet lite efter, men som sagt det är bättre en ingenting i alla fall.
Och jag ser ut som en mupp, vafan är det här?!


@ skolan

Vi har musik nu, i vanliga fall mitt favoritämne men när det käller klassisk musik så vet jag inte riktigt. Om man säger så här det är inte riktigt min musikstil. Och jag är rätt så trött, det gör det hela bara ännu värre. Men jag har i alla fall glasögonen på mig idag så mina ögon är då inte det minsta trötta!
Nej, nu ska jag sätta mig in i massa fakta om Vivaldi, vi hörs hej.


some kind of

- "A person who is there for you no matter what
A person who makes you strong when you’re weak
A person who dries your tears from your cheek
A person you can talk to about everything
That's you."


I wont change you

Vill du starta krig så visst, dör jag så visst. Jag ser på saker och ting i livet som om det var meningen. Skulle du starta world war 3, då är du den, då är det väl antagligen den du är i så fall. Om du skulle ta ifrån mig allt jag äger och har så är det väl meningen i så fall. (Tolka det inte fel nu men..) Jag tycker inte sämre om den person som startade ett krig än den som sjänker pengar till välgörenhet. (Tolka det inte fel nu men..) Alla personer är värda ett liv än vad de gjort. Jag skulle inte ändra på den person som är allmänt jävlig, jag vet inte varför men jag skulle inte det. Vi är som vi är, och jag tycker inte vi borde förändras. Alla duger som dom är pch jag är jävligt trött på allt tjat om "det perfekta utseendet, allt tjat om hur man ska bete sig, och alla andra krav som finns runt omkring oss." Och alla som hela tiden försökar ändra sig för att passa in hos alla personer, spring som en lite slav till folk för att dom ska bli omtyckt, inse fakta, i längden funkar det inte. Vi lever i ett samhälle där man får tycka som man vill, och jag gör även som du, jag tycker som jag vill.  
Men tydligen får jag inte det, "det är klart man ska hata den som startade ett krig, är du dum i huvudet eller?" Ungefär så där är vad man brukar få höra. Men vad ni inte förstår är att alla personer är lika mycket värda, storlek, färg, åsikter, utseende och liknande spelar ingen roll. Men det är klart du ska får tycka som du vill, jag försöker då fan inte ändra dig på något sett alls, jag bara säger som jag tycker.
Det kanske är lite invecklat att förstå, jag skriver bara det som flyger ur mig. Men jag tänkte att du ville veta i alla fall för det går ju tydligen inte att prata med dig.



-


mystik på hög nivå

Jag har haft glasögon sen jag gick i tvåan om jag inte minns helt fel, men hmm.. hur mycket har jag använt dom då? Inte mycket, för jag tycker att jag har tillräckligt bra syn. Men sedan när jag tar på mig dom så inser jag att jag har haft fel. Och på den senaste tiden har jag haft så förbannat ont i huvudet och i veckan har jag även sett lite suddigt, mycket mystiskt måste jag säga haha, men i alla fall så har brillorna åkt på igen och om jag ska vara helt ärlig så är det redan bättre.. ännu mer mystiskt.


good grades

Ojoj, jag börjar bli bra. Jag fick mvg på båda mina engelskauppsatser, däremot gick inte redovisningen så bra. Jag tycker nämligen inte om att prata inför folk, nite för att jag blir nervös eller så men jag är bara rädd för att säga fel. Men det gick väl ganska bra, jag redovisade om min låtanalys så då spelade jag upp låten som är ungefär 6 minuter sen pratade jag i lite drygt 4-5 minuter så tio minuter tog det, sen var det över.
Ännu bättre än de två mvg tillsammans var att jag klarade labben på nationella. Vi fick ett expriment som vi skulle skriva en massa felkällor och hur vi skulle gå till väga med labben. Hälften av klassen klarade det, och jag var en av dom. Dessvärre sket sig matten idag, innan lovet räknade jag som aldrig förr men nu efter lovet kan jag ingenting.

Men nu kanske man ska packa ihop och börja dra sig hemåt, som sagt vem vill vara på skolan när man inte behöver, haha.


ideal till ingen måtta

Ja, jag är en liten egoist. En liten ego, men tycker du inte om det kan du dra.
Folk är som dom är och det är bara att acceptera, jag accepterar dig som du är men jag skiter fullständigt i dig. Folk är fortfarande som dom är, även om det är bra eller dåligt så tycker jag inte att dom ska behöva ändra på sig på grund av någon. Då är dom inte som dom var förut, inte sig själva. Förlåt men jag är jävligt trött på att det finns ett ideal i vårt samhälle som är rent idiotiskt!
Allt kan vara idiotiskt men jag säger vad jag tycker och det är okej om du gör det också, men stå för vad du säger och snacka inte en jävla massa skit och sprid massa rykten. Jag är rätt så less på allting kring mig och jag vill bara dra, dra till stockholm, till Ronja, där ingen känner mig. Ingen har förväntnigar, eller krav. Där allt är bra. Dit vill jag, dit allt är bra.



Jag är den jag är, och du är den du är. Inse fakta, jag skiter totalt i dig och dina idiotiska bortförklaringar. Lämna mig ifred, och världen du kan dra åt helvette.


take it easy

Jag trodde att vi hade det lugnt i veckan, men icke sa nicke. Tydligen så var det något om någon hk-uppsats, men jag har inte hört någon om den och ingen annan i min grupp heller så den skiter vi och kör allt fokus på våran lägenhet som måste göras klart. Sen fick jag även redan på att engelskaredovisningen börjar redan imorgon, och jag vet inte om jag ska ta arbetet om andra världskriget (som jag gjorde på engelska, 2 ämnen i ett arbete vilket ger 2 bättre betyg, haha) eller arbetet om låtanalysen eller om jag ska redovisa båda lite kort.
Men känns nästan smartast att ta låtanalysen, jag är som sagt lite mer insatt i det arbetet och där är det inte så mycket fakta att hålla reda på utan mest vad jag tycker och känner för låten och lite annat.
Så jag hade tänkt att kolla igenom det ikväll så jag är en aning förbered i alla fall så jag inte bara står där och svamlar på om saker och ting.
Men förtuom det är min kväll ganska lugn, men det är rätt så skönt att bara göra ingenting ibland.



här är även en bild på mig från helgen


gårdagen




It is a melody.

Words don't come easy without a melody
I'm always thinking In terms of do-re-mi
I should be hiking, swimming laughing with you
Instead I'm all out of tune

But what you don't know
You lift me off the ground
You're inspiration, you helped me find myself
Just like a baseline a half-time
You hold down the groove
That's why I'm counting on you


last time

Idag kan man väl säga att vi hade tur med vädret! Vi hade det mysigt där, men jag hade knäppt en massa kort, miljontals faktiskt men jag orkar inte lägga in dom i datorn nu. Ni kan nog få dom imorgon, för kvad jag vet så har jag något plugg som måste göras, men bara för att det har vart lugnt nu ett tag (det har vart vääääldigt lugnt, även fast jag klagat!) känner på mig att vi kommer få masser med saker att göra imorgon som tydligen är livsviktigt som vi måste göra, om inte annat har vi 3 timmar so.
Men nu ska jag göra mig själv besviken. Jag ska följa med strömmen och kolla på solsidan, det är ju liksom sista avsnittet haha, men vi ses imorgon om jag överlever.. godnatt!



ursäkta, men fan vad dryg Ove är..


uppe med tuppen

Sådär ja, uppe med tuppen, dessutom har jag redag ätit frukost. Men nu ska jag klä på mig, sen ska jag ut i det fina vädret!



Some pics från förra gången vi var ut i det fina vädret


min autograf

Oj, jag är fortfarande mätt sen middagen jag år huuur mycket som hellst men ack så gott det var. Jag älskar kyckling i alla former! Just nu sitter jag och tränar på min autograf som jag kommer skriva miljontals av när jag blir schackproffs.
Haha, klockan är bara tio i tio och jag borde sova nu.. Ska upp tidigt imorgon och dra till stugan över dagen. Eller tidigt och tidigt men att kliva upp innan klockan 11 på morgonen är faktiskt tidigt för mig.

Ja, vi kan väl ta och säga god natt här då även fast att gå och lägga mig tidigt på helger (före tolv) är det absolut sista jag vill göra, men om jag går och lägger mig så sent ikväll så vet jag att jag kommer inte upp före klockan elva, och det är ju lite tråkigt eftersom att jag vill med till stugan.
Men jag kan ju faktiskt ligga och träna på min autograf som jag kommer behöva till den tiden då jag blir schackproffs eller så kan jag ju faktiskt träna på mina talanger som schackproffs, hm två val här.. inte illa! Det tar emot när jag säger detta, men god natt då!

se upp

Ja, det är bäst man ser upp nästa gång man är ute och flyger, hahaaa 


beroende.nu

Det här är vad jag har gjort idag, jag har helt och hållet gått och blivit beroende. Ja, det gick ju väldigt bra för junsele i schackfyran ifjol man kanske ska ringa upp dom och ta en liten match så har man kvällsnöjet fixat också. En match i schack mot de som är 4 år yngre kan inte vara så svårt, det blir en lätt match!


picture

Två bilder från när jag och lillebror bakade våra misslyckade cupcakes


the reason

Var upptagen med uppsatsskrivande igår, ojoj oj så jag skrev! Sen bestämde jag och lillebror att vi skulle baka cupcakes tills vasaloppet idag, sen var vi tvungen att fixa skidor och kirra lite annat till idag.
Men om vi säger såhär, jag blev lite förvånad när jag var uppe redan 10 i 7. Det var nästan för bra för att vara sant, när jag och Filip hade packat allt inför dagens vasalopp så skulle vi sätta oss ner och äta frukost. Jag skar mig i fingret, det slutade aldrig blöda. Hela köket var fullt av blod, där av blev den bra starten på dagen en aning sämre. Vi anlände till skolan, tog våra skidor och ställde dem mot husväggen. Jag, Lisa & Nellie började staka ner mot sjön där vi skulle möta upp Eric & Affe för att servera saft till längdskidåkarna. Jag tyckte vi hade trevligt, efter det så lastade vi på oss på skotern och åkte tillbaka till skolan för att byta skor och så, lämna skidor och hämta blåbärssoppa till åkarna, åkte ner till dalstationen där vi grillade och hade det allmänt kul. Jag hade glömt jackan hemma och det var ju inte direkt det bästa vädret idag men som tur är så har jag en snäll pappa som kom med den. Efter ett tag så var vi igen tvungen att servera längskidåkarna men det var väl inte så värst komplicerat, efter ännu ett tag så kom även högstadiet åkandes ner för backen, även min bror jag är faktiskt väldigt stolt över honom som åkte hela alltet!
Men efter mycket om och men och en väldigt trevlig dag med väldigt trevligt folk så packade även vi ihop våra saker och åkte till skolan. Hemvägen gjorde min dag, vi tippade med skotern två gånger. Jag, Affe, Nellie och Lisa, rätt ner i snön. 4 stycken som låg där och skrattade, andra gången vi tippade så, nej det går inte att förklara vi hade i alla fall hur kul som helst idag! Runt två kom pappa och hämtade mig och Filip vid skolan, lååångledigt vi slutar egentligen kvart i tre, men idag fick vi sluta när vi kom tillbaka. Så då for vi och pratade lite med Mamma och handlade lite och nu sitter jag här hemma efter att ha legat död i sängen ett tag. Och jag lovar er om jag inte är död imorgon så kommer jag i alla fall sova, inte för jag har gjort något ansträngande men jag känner mig bara helt slut.


I miss U



magnefikt

Ja, vad säger vi om biologin? Att det gick åt helvette, det skulle vara den förfinade versonen så då kan ni ju fatta hur det gick. Jag har inte vart med om något svårare prov, det var huuur mycket som hellst jag satt i lite drygt en och en halv timme på första delen och lite drygt 20 minuter på andra, ig kanske..?
Och dessutom har jag två uppsatser som ska in imorgon, en låtanalys och en historiauppsats och båda ska vara på engelska. Men jag brukar oftast få väldigt bra betyg på mina engelskauppsatser, sist fick jag mvg +++++++ haha, nej men nästan. Våran engelskalärare sa att det var den mest magnefika uppsatsen hon någonsin läst, så man tackar, man tackar! Haha, att jag gillar att skryta en anig kan väl ingen neka..



Haha, Jag och Julia ska bli städtanter när vi blivit stora, om ni bara visste vilket race vi hade med våran (blivande) städvagn


160311

Ja, nu är man här igen! Den älskade skolan.. Och idag är det inte vilken dag som helst det är dags föör..... NATIONELLA! I biologi den här gången. Matte, svenska & engelska, okej men biologi där går fan gränsen.



jag vill hem, hem till min säng, hem och aldrig mer kliva upp.

 


så sant, så sant

USA 11 September, Japan 10 Mars
9 11 01 + 3 10 11 = 12 21 12

It's true, it's the end of the world 


haha

- Vet ni vad det är för likhet mellan modo och en sjuåring?
- Båda börjar ettan till hösten

Ganska bra tycker jag, sant om inte annat.



jag saknar dig sååå!


om turen ändå kunde vända

Oj, jag råkade visst drunkna bland alla celler och nerver kanske till och med innan jag kom till kapitlet om miljön. Biologi kan vara roligt ibland, men när man ska plugga in typ hela boken inför ett nationellt prov så är det då allt annat en kul. Och mitt uppsatsskrivande, hur går det med det? Jo, tack det går bra..
Nej, nu ljög, jag kommer ingen vart! Men jag ska göra ett försök till, önska mig lycka till..



skapligt skön kille det där


min överraskning

Jag skulle dra ut laddaren ur telefonen och vad ser jag inte då?! Jo, ni vet den lilla saken man stoppar in laddaren i telefonen då sitter den kvar på laddaren när jag dragit ur laddaren ur telefonen!
Snacka om skit, inte för att jag gillade min telefon men nu när den är gone så saknar jag den, mitt lilla hjärta.. :( Tillsammans var vi ett, men du bestämde dig för att ta självmord! Men med tanke på att det gick ungefär 3 månader mellan varje gång jag skickade in mina telefoner på lagning förut så tycker jag att jag lyckats bra den här gången, lite mer en ett halvår.


helt underbart knäckt

Ja, känner mig ju skapligt trött efter en skoldag med tannke på att jag sover sååå himla bra på slutet men inatt sov jag faktiskt ungefär 6 timmar, fast det är ju i och för sig en normal sömn för mig.
Men jag kan ju säga att jag fick mig en rejäl överraskning idag i alla fall, ni kan få se den sen om jag orkar lägga upp en bild på den. Man kan ju inte direkt påstå att det var något positivt. Men något som är rejääält negativt är att jag har två uppsatser som ska in den här veckan (som är halvklara.. hehe) jag skulle ha gjort dom under lovet, men jag tog faktiskt lov när vi hade lov! Dessutom har jag nationella i biologi på onsdag OCH ett knäckande vasalopp på fredag.



- dagens outfit.


ett dygn, 24 timmar

Som sagt så sov jag inte så bra i fredagsnatt bara 2 timmar.. eftersom att jag hade jobbat och så, så borde jag väl ändå somna direkt när jag kom hem runt 10? Men, nej jag somnade efter klockan 3! Jag har varken ätit eller druckit sen igår när vi var på forum, eller okej, ett glas vatten har jag druckit. Men jag är inte sugen på något, det ända jag vill är att sova.
Men eftersom att det är skola imorgon vill jag inte riskera att somna runt 3-4 i natt.. men det är fan värt det, jag måste sova nu.
Haha, nu vet jag hur det känns att vara med i robinsson..



Som sagt, jag är rätt så sliten nu, godnatt!


jag befarade detta

Det gick som jag befarat, Saade tog hem guldet! Jag tycker verkligen att låten suger hårt men då kan han ju kompa med att han är en aning.. snygg, hehe.. Men låten klistrar sig fast på hjärnan som om det vore en hjärncell (haha, jag vet jag har sjukt dålig humor..)

"I will be popular, I will be popular
I'm gonna get there, popular
My body wants you girl.."

Hehe, ja man kanske ska ta och stänga av telefonen inatt för jag antar att Ronja kommer att ge igen efter imorse. Som sagt vaknade jag klockan 4 imorse och runt klockan 6 hade jag inget bättre för mig en att ringa min kompis Ronja, 18 missade samtal hade hon. Och det bästa med allt var att, JAG VÄCKTE HENNE! Men hon svarade inte.. Klockan 10 ringde hon: Vafan ville du imorse?
Jag: Ehh, asså jag skulle bara se om du var vaken
Hon: Ja det kan man ju lugnt säga att jag var efter 18 samtal!




pengar rullar in som de ska

Jag är skapligt trött efter en dag i backen från 11-15 sen fort hem, duscha & gjorde mig i ordning, iväg och jobba. Och jag har endast sovit 2 timmar inatt! Jag har sereverat mat till 300 kräsna personer, alltid var det något fel, ena gången var det en ledare som knäppte kort på mig, dom 4 andra gångerna var det massa göteborgare som körde upp en systemkamera i ansiktet på mig. 300 personer ville ha mat samtidigt, 7 stycken som serverade, det var fullkomligt omöjligt. Men det hela blev ju sååå mycket enklare när en av de 300 personerna var Gunde Svans son, dessutom gick det heta rykten om att hela familjen Svan var på plats.



ja, vad säger man..? skräpa ner var dom ju i alla fall inte dålig på..


käkar och munnar

Skaffa aldrig käkinflammation, it hurts. Visserligen har det blivit bättre med käkarna nu, men jag var ju som sagt hos tandläkaren i onsdags och nu har jag fått en sak jag ska ha i munnen när jag sover och helst annars också för utom när jag äter. Men nu har vi stött på problem här, jag har fått skavsår i munnen. Så nu har jag så otroligt ont i munnen.
I onsdagsnatt tog jag ut den runt 2, för då gjorde det så ont så jag kunde inte öppna munnen men igår friserade jag den lite.. själv faktiskt, så nu gör den inte lika ont men eftersom att jag fortfarande har skavsår i munnen (hehe..) gör det ganska ont att ha den i. Och inte nog med det, det ilar som bara den i mina framtänder också. Gud hjälp mig! Kanske lite fel person att be till, så vi kan väl be till.. mamma! Mamma, tager du en hammare och slå ut min mun är du bäst :)


jag tar hand om guldet

Nu drar jag till backen och glider lite, sen hem fort som bara den duscha och göra mig i ordning för kvällens jobb. Sen ska man väl hoppas på att man hinner hem och se när Saade vinner, inte för att han har någon bra låt den sööög verkligen men på något konstigt vis så hoppas jag ändå att det är han som tar hem guldet!



- today.


bloggar från mobilen

Vaken.. Och det är ljust ute redan, f******. Nej man kanske ska starta en film för har man vart vaken sen fyra och inte somnat nu så tror jag inte att jag gör det heller, om inte annat kan jag väl ligga och spela spel på mobilen :)Men jag kommer ju vara en aning trött för jag ska upp och till backen imorgon, sen ska jag jobba imorgon kväll vem vet man kanske somnar där mitt bland maten.. haha


We're all born superstars

Don't be a drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby, you were born this way

No matter gay, straight or bi
lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
chola or orient made
I'm on the right track, baby
I was born to be brave

Assååå vad är det för fel på mig, jag älskar den här låten lite för mycket tror jag..


mattis har rätt

Sitter här hemma framför datorn heeelt ensam..
Jag var snäll och gjorde mat såhär en fredagskväll till hela familjen, mamma skulle inte äta hon skulle ut med sina kompisar, pappa åt men stack och Filip åt och stannade kvar men han ska nog gå snart han också så han räknas inte, haha. Så man kanske också ska dra ut en sväng, såhär sista lovdagen? För imorgon blir det jobb på folksam cup, där sveriges bästa 15-16 åringar tävlar i längdskidor. Som jag har fattat det, men det är ju Mattis som sagt det såå.. Nej, jag skämtade ;)
Klart du har rätt Mattis!



- today.


fail

Haha, jag vet att jag visat den förr men den är lite skön eller ja, skön och skön.. Det gjorde säkert jävligt ont men det fanns liksom en enda stolpe och såååklart träffade han den!


probems

Nej, om man kanske ska gå och lägga sig och kolla på film. Men då kommer vi ju till ett problem.. vilken film? Jag har beslutsångest, till och med när det gäller en liten sketen film!
Men jag är trött som som f****** efter att ha klivit upp klockan tio och sedan åkte jag till backen med Mattis, men jag tyckte att vi hade det trevligt där i backen även fast vi inte åkte så mycket och lite spräckta byxor, eh mattis..


del 1



utförsåkning

Till backen med Matilda nu!


färdig

Var hos tandläkaren imorse, det har blivit bättre med käkarna men inte fullt så bra. Efter att jag hade kommit hem igen så kom kusinvitamin. Vi var ute och hängde ett tag tills det började snöa, och herregud vad glad jag blev, jag trodde att vintern var över redan nu med tanke på hur mycket det har tinat dom senaste dagarna men idag snöade det, och det betyder mer snowboard!
I alla fall så gick vi in och stoorfikade sen, gott kan man definitivt säga. Senare efter att vi hade ätit och så var det dags att ta i tu med mitt rum och gissa vad? JAG ÄR KLAR!



bilder från dagen


update

Just nu är läget stabilt, livet rullar på.
Men det snöar, mina kusiner är här, vi leker dom slåss.

Min bor: asså mamma, vad går hon på?
Mama: jadu, det kan man ju undra
Jag: asså jag hittade ett vitt luder i kylskåpet
Mama & Filip: VAD SA DU?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA
ja, jag menade att jag hittade vitt pulver hehe..

favorit i repris

Haha, tänk om det kunde komma nya avsnitt av superprinsen då hade min lycka vart gjord!


intresseklubben antecknar

jag har insett att jag är en ganska så stor bloggnörd.

sarahtjulander.blogg.se
kenzas.se
micahs.se
paow.se
carlooos.bogg.se
feliciatenglund.devote.se
juliaharrysson.blogg.se

är några av miljontals bloggar jag följer slaviskt, sen kan det hända att jag kikar in på fokis.se, kissies.se, desireenilsson.se, amandavardet.blogg.se, pernillawahlgren.se/alla-bloggar och sist men inte minst som en liten tönt jag är men jag måste bara kolla in bloggen mollysandenblogg.blogspot.com! haha..
Sen såklart är det ett miljontals andra bloggar också, men varför rada upp dom i ett sådant onödigt inlägg.


19 matchprogram

Nej, idag har inte humöret vart på topp. Ja, och inte vart de då bättre utav att jag redan igår hade börjat riva ut alla kläder i garderoben. Men nu har jag i alla fall fixat det, så nu är det bara en garderob kvar.
Den mest ostädade och fruktade garderoben, där finns en miljon fotbollssturmpor, tydligen 2 tomma kakburkar, 1 par skridskor, 19 matchprogram för polarcupen 2009, massa skolböcker från sjuan och en jävla massa kläder. Hur fick allting plats för jag får då inte ens tillbaka kläderna nu, men som sagt varför använde sig av en liten garderob när man har ett helt stort golv? ;)

Nej, nu ska jag skita i allt, i alla fall försöka få bort alla kläder från sängen, gå och duscha sen ska jag sova. Jag orkar inte mer, jag är så himla trött på allt.
Jag ska i alla fall upp tidigt imorgon ska till tandläkaren strax innan elva angående käkarna, så man får väl hoppas på det bästa i alla fall.



Åhååå, min älskade kisströja! Jag hittade den när jag städade ena garderoben idag faktiskt, jag som trodde att den vart borta men tydligen inte, haha det lönar sig att städa garderober!


den eviga röran

Haha, ja det är alltid samma sak. Jag river ut garderoben för att städa, alla kläder ligger på golvet, jag trycker in dom för jag orkar inte städa. Men den här gången ska jag!
Jag måste men jag vill inte, jag är på dåligt humör, allt är skit, allt blir mer skit. Hejdå!

" - I need a second to breathe"

tusen bitar

så här gör man när man har tråkigt, man kanske ska ta sig en tur till bankomaten imorgon?


felsms.com

Till: min tjej
Sms: glöm nu för i helvete inte ringen!
Svar: Jag kommer låtsas som ingenting ;) <3
Förklaring: Sjukligt jobbigt att dra iväg ett sånt felsms till sin tjej. Vi skulle dra iväg med ett par vänner till fjällen där vi hyrt en stuga och en av mina polare skulle fria till sin tjej under en middag med alla oss andra närvarande. Smset skulle vara en påminnelse till honom och det skulle definitivt inte till min tjej.. Frieriet blev hur lyckat som helst och de ska gifta sig till sommaren. Min flickvän blev lite besviken men såklart glad åt våra vänner. Idag är vi sambos och väntar vårt första barn. Kanske blir dags att fria snart då :)
/Emil


Till:
Killen
Sms: I really feal bad about cheating :S
Svar: It's ok baby i also cheated with a girl on your dorm.
Förklaring: Min amerikanska kompis berättade till mig om detta sms som hon skulle skicka till en annan kompis men råkade skicka till sin kille. (hon menade att hon fuskade på ett prov) Det tog slut direkt efter, haha

Att fel kan bli så jäkla roligt!


baksidan av solsidan

"Du ser mig äta en bajsmacka och du säger ingenting"

Jag förstår inte! Varenda söndagskväll efter klockan halv nio när man loggar in på facebook är det en miljon nya facebookgrupper om olika citat eller händelser i solsidan.
Visst solsidan kan väl vara roligt, men jag tycker faktiskt att det är överskattat.


gamalt som gatan



funny

Haha, oj! Lite gamalt tror jag, det är alltid lika kul att kolla igenom bilderna på mammas dator sen man var mindre. Eller jag kan väl inte påstå att jag var liten på den här bilden, men det var säkert ett och ett halvt, två år sedan i alla fall..


mysigt

Jag vaknade av att solen lyste mig rakt i ögonen imorse, jag la mig åt andra hållet och somnade om. Men sen insåg jag åter en gång att man inte bara kan sova bort dagarna och tänkte att det var väl lika bra att kliva upp och fördriva den här dagen med något också.
Vi grillade korv!
Och jag måste bara säga att det är verkligen en underbar känsla att vakna imorgon och INGEN skola! Helt seriöst, det är den bästa känslan i hela världen förutom att jag har två uppsatser som ska in efter lovet dessutom har vi nationella i biologi den sextonde.. våran biologilärare rekomenderade att vi läste igenom alla sammanfattngar på alla kapitel och läste igenom hela miljökapitlet.
Så jag kan ju sitta inne och och plugga på medans alla andra åker längdskidor!


natten lång

Skiiiitkul match det här! Bortkastad tid var det..
Men nu ska jag fan glömma skiten och lägga mig i sängen och kolla på film natten lång. Haha, men en sak var lite rolig med det hela.

Jag: Mamma du vet väl att det är mello, andra chansen ikväll va?
Mamma: Ja, men det är ju modo nu, sista chansen..



om ändå snön kunde stanna i alla fall


@ allsvenskan

Faaaaaaaaan! @'"::!?\(6w5'5"@£$$₫₪@@!:!:??!@ modo i kvalserien..


let the game begin


vinna eller försvinna


ut i det fina vädret

Solen är framme men det blåser som bara den! Men jag och lillebror hade bestämt att vi skulle åka snowboard idag, men han banga. Men vi ska väl higtta på något annat, vet bara inte riktigt vad, men ut ska vi.
Man måste ju passa på medans det är sol i alla fall ;)


Skulle gå ut och knäppa kort på det fina vädret, men jag orkade inte så jag stod inne och knäppte kort ut genom fönstret

vad är mitt namn



snön lämnar mig

Det här lovet började ju bra, med feber och allt! Precis så man vill ha det på lovet, men jag ska inte klaga
Men en ända liten ynka sak finns det faktiskt att klaga på! Var är snön? den håller på att försvinna, det är runt 5 plusgrader varje dag, det tinar fort och allt är bara blött. Jag vill faktiskt ha kvar snön ett tag till..



♫♪


allt ska fram och bort

vet ni vad det är nu? VET NU HELT SERIÖST VAD DET ÄR NU?! sportlov,
hem och ta fram längskidorna nu då..
Eller så åker vi hem, lägger oss på soffan, startar datorn, hämtar massa mat, kanske en cola också sen ligger vi där tills nästa söndag. Hänger ni på eller? haha
Nej, men jag har ju som sagt vart lite olaglig och tankat hem lite andra avenyn avsnitt så man har ju som sagt det man gör ikväll, imorgon, nästa dag, måndag, dagen efter måndag, dagen mitt i veckan, torsdag, bästa dagen ever, godisdagen och slappdagen.



sportlovet för ett år sedan


sneak peak

Vaknade klve upp och till min stora förvåning klev jag upp redan 20 över 7. Jag var grym på matte idag, gjorde målet och räknade ända till blandade uppgifter. Det är riktigt grymt för att vara mig, vi började ju med kapitlet förra veckan. Jag sneak peakade i matteboken också, BARA ETT J****A KAPITEL KVAR I BOKJ*****!  Jaja, nog pratat om hur glad jag är för att jag snart är klar med matten. Gjorde bort det sista provet som jag missat, för jag var ju sjuk den mest skoläckligaste veckan som finns så det var ju inte lite man missade nej. Dessutom fortsatte vi med vårt fimprojekt också, hoppas det blir bra!



youtube igen



Greyson Chance ♥



today

Bjussar på två bilder från dagens friluftsdag som slutade med att jag la snowboarden på sidan och åkte med mina vänner istället. Man kan ju i alla fall säga att vi hade tur med vädret, och jag gillar det. Jag brukar inte gilla sol och så, om det inte är på sommaren såklart! Jag är mer den typen som gillar regn och snöstorm. Lite udda kanske, men jag gör faktiskt det. Men trots att det nte gick att åka i backen för att liften inte fungerade och förutom att det var rätt så himla blött efter fyra timmar i blöt blötsnö så tyckte jag att det var väldigt roligt i alla fall.
Men nu ska jag gå och duscha sen ska jag konstigt nog gå och lägga mig, jag har blivit en sån mes på sista tiden går och lägger mig runt halv tio och kliver upp halv 8, ja när det är skola alltså annars kan ni fetglömma att jag kliver upp halv 8. Förut klev jag upp strax innan sju, men nu kliver jag upp strax efter halv 8 och drar till skolan strax innan 8 så nu är det snabba ryck som gäller på morgonen!
jaja, godnatt mina kära vänner


ta jeansen och stick

Liften funkade tydligen inte i backen idag så det gick inte att åka, men jag är heeelt säker på att den egentligen funkade bara att dom inte hade någon som var där. För det brukar nämligen låta så då men hur som helst så skulle vi vara lite halvsmart att åka i teknikbacken istället men jag kan ju säga att det inte var någon höjdare. Men har i alla fall blivit bjuden på mat idag så man kanske ska sätta på sig ett par jeans.. man jag haaatar jeans. Men konsigt nog har jag det jämt i alla fall, förutom idag då men det var faktiskt för att det var friluftsdag! Helt ärligt, de var de..
aja, ska väl sätta på mig jeansen och dra då


friluftsdaag

3 lektioner idag, NIIIIIICE!
Dubbeltimme musik, men det verkar som musikarbetet ska in då så jag vet inte om det kommer bli så kul den här gången för vad jag vet så är jag gaaaanska så efter när det gäller musikarbetet men jag ska inte klaga för det finns ju faktiskt dom som inte ens har börjat med de. Sen är det bild som jag konstigt nog har vg i, man kanske ska satsa på att bli konstnär i alla fall.. hehe.
Klockan 11 är det lunch, sen bär det upp till backen för en eftermiddag upp i backen med en maassa fika! Sen ska jag väl hem och plugga, äta & sova.
Jag vet inte om det var så nice dag i alla fall.. haha



men, jag blir galen.


utför

Det var ett tag sen nu, men ska i alla fall till backen ikväll. Eh, asså det var faktiskt ett bar tag sen.. kan inte ens komma på när jag åkte sist. Förra året den här veckan var jag i alla fall i sälen och åkte för fullt, men jag har ju åkt sen dess. Ganska mycket, i alla fall har jag fått för mig det.
Dessutom är det 1 mars idag, det innebär sportlov nästa vecka, nationella i biologi den 16, lilla vasaloppet den 18 sen vet jag väl inte riktigt om denna månad har något mer att erbjuda. Men man ska väl vara nöjd i alla fall, finns ju dom som inte ens har sportlov för att dom inte går i skola faktiskt..



backen med skitungarna nu


@ engelskan

Sitter på engelskan nu, arbetet går farmåt tycker jag väl. Men det känns lite tungt när man har två arbeten att göra när man egentligen bara behöver göra ett bara för att jag ligger och väger mellan två betyg i två ämnen. Okej, egentligen är det inte bara i två ämenen utan i princip alla mina betyg.
Men jag ska väl kämpa på så jag kommer hem någon gång vi ses väl kanske senare dååå..



jag är som sagt, lite beroende.


RSS 2.0