OMFG



How Is Cold Sweden?

Ahh.. gud sommaren är tillbaka! Fast jag gillar inte värme så mycket, jag tycker egentligen bara att det är jobbigt. Men eftersom jag tydligen bara är som alla andra så kan jag väl fortsätta med det då, jaaaa herregud ska ut i solen och steka nu brudar jaaa!
Nej, jag är * inte så där, jag hatar egentligen sommaren! Det är alldeles för varmt. Så istället för att ligga ute på sin egen gård och steka lite så drar jag och Alex på badet och svalkar av oss lite.

Dessutom är det min sista lediga dag idag, imorgon är det slut på roligheterna och tillbaka till verkligheten. Jag ska jobba hela helgen och nästa vecka jobbar jag bara två dagar så jag ska nog allt smida lite planer för den. Kanske byta bort dom? Och dra iväg.. det är nog precis vad jag ska göra och jag vet precis vart också.
Jaja, ni får ingen bild,  ingenting.

summer and music

 


freaks and geeks



Det sägs att människan är den enda varelse som kan skratta åt sig själv,
och förmodligen den enda som har anledning också.

Freedom

En ledig dag som denna har jag tagit sovmorgon, något jag verkligen kan rekomendera faktiskt. Sen så jobbar min mor, min far jobbar och min bror ska snart till Näsåker och Ronja har åkt hem men kommer tillbaka inom kort. Så idag ska jag faktiskt vara med en enda person, mig själv. Jag ska ta min cykel och åka på upptäcktsfärd bortöver.

Så bloggar jag inte på sisådär 3-4 dagar eller om ni inte ser till mig under sommaren så hittade jag något väldigt intressant eller så försökte jag hitta något intressant och hittade inte hem.



Ronja ♥



Are you kidding .. ?




This is my goodbye

Inte för att skryta.. men jag har serverat varmkorv till självaste Brolle idag. Men förutom det så har dagen vart gaaanska såå långtråkig, det har vart mycket folk. Alla kom samtidigt, sen kom det lite mer folk som bara gjorde det hela ännu värre men som sagt det lär väl löna sig när man har några tusen i plånkan.

Vill ni se något kul? Kolla här: http://www.polisen.se/Vasternorrland/sv/Aktuellt/Handelser/Vasternorrland/2011-06-26-0734-Vapenlagen-Solleftea/

 

Den bjuder jag på.. hehe

 

 

Sen har jag vart med min ronnyponny ikväll!

 

 

Sen har jag till och med fått paket idag! Som jag inte får öppna..


Work

*
Ja igår slutade med att jag stannade hemma ensam, min familj gick ut och kom inte hem förs på natten så där hemma låg jag ensam men det gick ingen nöd på mig inte. Fast runt två fick jag så lov att flyga upp ur sängen och agera chaffis eller ja, jag har ju då inte körkort men jag följde med. Och nu typ 5 timmar senare så ska jag upp och jobba, jag är så trött att jag nästan viker mig dubbel så fort jag ställer mig upp. Jag skulle ha klivit upp lite tidigare så jag skulle hinna duscha men det är jag för trött för, så nu har jag kommit till den punkt i livet då man inte har knt sig äckligare för helt ärligt det har jag inte.

Nej! Nu måste jag sticka, jag ska trampa iväg på cykeln och dra in lite cash så om ni vill kan ni ju avstå att komma och kanske köpa glass idag för det är djurparkens dag, solen lyser och barnen vill ha glass så det kommer att vara nog myckte folk i alla fall och jag är för trött för att anstränga mig allt för hårt.


Jag känner mig lite som den här lilla varelsen just nu, förresten så var det inte jag som körde över den så försök nu varken anmäla eller klaga på mig! Hehe.. skämt och sido


I want to get out of here

Några sover på min säng

 


It's never too late

Alltså det här har varit min bästa midsommar på länge! Helt ärligt, jag vet inte varför men den har bara vart så * bra.
Fast innan jag fortsätter berätta om kvällen vill bara lägga till en sak, min pappa hade spänt min kedja på cykeln och då fungerade såklart inte växlarna på cykeln så igår cyklade jag till och från byn på ettan. Sen hade jag stått och lockat mitt hår, jag hann inte mer en komma ner till stora vägen så var håret spikrakt eftersom att det var så fuktigt i lufen. Men i alla fall så cyklade jag till mina vänner på kronvägen där vi grillade, spelade kubb, åt glass och jordgubbar och pumpade musik på högsta volym.
Dessutom "slösade" jag bara bort 60 kronor när vi gick ner på nipan senare på kvällen. Sen efter allt kul så var det ju inte såååå himla kul att cykla hem på ettans växel mitt i natten, men man får ju benmuskler ;) Så nu väntar jag bara på kvällen så jag kan göra om alltihop, för om ni inte redan visste det så har jag världens bästa och mest underbara vänner!

Här gillade vi hoffmaestro!


Och därmed sa vi godnatt!

All Night Long

Det känns inte riktigt som om det är midsommar nu med tanke på vädret och så, jag har till och med jeans på mig! Men ska nog packa ner klänningen i väskan, liksom i fall att.
Jag känner mi inte ett dugg somrig alls :( Men nu ska jag i alla fall packa mina saker, (en liten påminnelse till mig själv: GLÖM FÖR FAN INTE JORDGUBBARNA I KYLEN) Så nu ska jag snart sätta på mig på cykeln och sticka till mina vänner på kronvägen.


Happy Midsummer

Nu har jag nyss kommit hem från byn, midsommarhelgen den enda helgen om året då det händer något på byn så då har jag vart där nu på eftermiddagen och träffat lite folk och kollat på alla bilar och så. Sen så kom jag hem för ett tag sen så nu ska jag göra mig i ordning och sedan ska jag in på byn och äta och ha kul hela natten lång med mina underbara vänner!


On my mind

 


Låt det flöda

Livet leker, du är kung & jag är kung. Jag har insett att jag är precis lika bra som alla andra, alla skiljer sig åt men ändå så lika. Det tog i princip bara 16 för mig att erkänna för mig själv att jag inte suger utan att jag duger.
Just precis som du
Så nu när allt är som bäst, när allt är på top och man inte tror att det kan bli bättre så kan det de. Det här är helt underbart, sommar och allting.

Det är bättre att kasta bort sin ungdom en att inte göra någonting alls


Jag Ursäktar Mina Ord Om Du Ursäktar Mig

Alltså jag måste bara börja detta inlägg med att berömma mig själv, 5 över 9 ringer klockan och jag kliver upp, stänger av den och börjar storstäda mitt rum. Sen har jag även cyklat liter drygt över 4 mil idag dessutom har jag varit och tränat på gymmet.

Så ikväll belönade jag mig själv med en fy****** ****** god middag, sen så for jag på fotboll med Lisa och Nellie och efter det så for jag på Corner, vilket inte var så himla kul. För egentligen fick jag inte ens vara där eftersom att det är 18-årsgräns så man kan väl säga att det inte var folk i min ålder, men jag drack i alla fall en fanta för att vara en aning social. Så nu 3 timmar senare sitter jag hemma för mig själv i soffan och funderar på att gå och lägga mig och kolla på film och kanske mysa med min katt.
Det är ju som sagt en dag att tänka på imorgon med som kommer att bli så JÄVLA kung!




Fanta på Hörnet

20110623004 (MMS)

Jaa, fotbollen började ju bra i alla fall men om jag inte minns helt fel så slutade den 1-7 fast Junsele gjorde ju första målet i alla fall ;) Så nu sitter jag på corner och ska nog snart hem hoppas jag!


Kvällen är bara ung

 


En Kväll I Juni

Jaaa.. vars ska jag börja. Som sagt så ställde jag min nya väckarklocka på kvart över nio så jag inte skulle sova bort hela dagen. Jo, den klockan ringde ju kan man ju säga. Jag vaknade av panik för klocka tjöt verkligen och eftersom att jag inte riktigt hunnit kolla på den så mycket så var jag tvungen att först springa och hämta instruktionsboken sen läsa igenom hela för att veta hur man stängde alarmet. Sedan somnade jag om och sov lääänge så länge ända tills jag sov bort hela dagen.

Sen ikväll har jag varit på Konsert i kyrkan, och de var så * bra att jag nästan måste gråta lite. Jag tänkte göra det i kyrkan, men det var ingen annan som grät så då kunde jag inte gråta heller. Men alla andra grät på skolavlsutningen så kämpade jag för att gråta men det gick inte, sen så tänkte jag gråta för att jag inte kunde gråta men det gick heller inte som jag tänkt. Jag satt där glad för att det snart var sommarlov och snart så slipper jag Junsele.
Efter vistelsen i kyrkan for jag hem en snabbis, sen drog jag på ok och köpte glass. Så inte flör att skryta men om jag köper en glass till nu så får jag dej sjätte gratis.. Efter glassen så drog vi på volymen på stereon i bilen sen och körde några varv runt byns "cooling-varv" där byns alla coola ungdomar kör runt runt hela dagarna. Sedan åkte jag hem och nu ligger jag här. Det är ungefär så man kan resumera min dag, jag hade kanske önskat att jag hade mer att skriva om men det är så här dagarna ser ut när man är en no-lifer.


upside down

Brazil, Morocco, London to Ibiza, Straight to LA, New York, Vegas to Africa


To Do

Ja, ingen kan väl ha missat att jag gillar regn? Fast det skulle ju inte skada om det var sol nu de dagarna när jag är ledig för jag slår vad om att det kommer att vara strålande sol på lördag. Men man får helt enkelt göta det bästa av situationen och krypa ner nyduschad i sängen och kolla på film och njuta av morgondagens sovmorgon.
Men jag har ju en så kallad "To do-lista" för morgondagen som inte är den roligaste..

• Städa
• Fundera om det blir gatufesten eller inget, är som sagt inte ledig under yran
• Gymma


Ja, det kanske inte var så mycket men för en sådan person som jag är det gaaaanska så mycket.


The dress

Den är sjukt mycket snyggare på!



Some Stuff

Jag har alltid sagt, ALDRIG LÅNGKLÄNNING. Men idag kunde jag inte låta bli, det hängde en klänning alldeles ensam och skrek "köööp mig, köööp mig". Jag kunde inte låta bli så jag provade den, den satt perfekt så jag köpte den. Nackdelen är att jag inte riktigt vet när jag ska ha den, men jag ska ju i och för sig på bröllop i sommar så den kanske kan användas då.
Fast sen när jag köpt den så såg jag att den måste handtvättas men det ska väl inte skada..

 

Sen så köpte jag en ny väckarklocka på Ikea också, för nu ska jag inte försova mig längre! Nu ska jag upp i tid, jag börjar ju jobba på söndag så det kanske passar bra att ha en väckarklocka man vaknar av då. Jag köpte även en massa andra småsaker & kläder och så men det orkar jag inte visa.

 



10 Saker Att Dela Med Sig Av

Om man bortser från att jag vart i Övik och haft det bra så har detta varit en av de värsta dagarna på länge. Förutom en liten sak som kanske har varit bra.

Jag kommer tappa alla mina pengar imorgon bara för att jag är så himla slarvig och har tappat bort mitt minneskort till telefonen som jag hade för någon vecka sedan men nu är det absolut inte på sin plats. Så imorgon måste jag köpa ett nytt, sen när det har gått en vecka så kommer jag att hitta minneskortet igen och ha slösat bort mina pengar på ett minneskort.

Va*** ska minneskort vara så små för? Dom är hur lätt som helst att tappa bort och omöjlig att hitta.

Jag hade tänkt bränna pengar två dagar i rad men de sket sig för att jag är en slarvmaja.

Riktiga fjortisar som tror att dom är äldre en vad de är, sånna som går sminkade 24/7 faller mig absolut inte i smaken. Mig får ni då ingen uppmärksamhet av.

110614 var den värsta dagen i hela mitt liv.

Jag hatar att jag hatar mig själv, grinar över hur ful jag är, att jag är feg och har ofta dubbelmoral. Men ett plus i kanten till mig själv är att dubbelmoralen är på väg bort för FYFAN lyssna nu, det är bland det värsta som finns.

Jag har världens planer för sommaren med mina kompisar och planerna blev bara ännu bättre idag då jag fick ett sms av min underbara smarta kompis som bara gjorde planerna ännu bättre.

Jag saknar alla 29 stycken redan, ni kanske vill umgås med mig någon dag framöver.. kanske?

Jag försov mig imorse så rejält att jag vaknade när någon stod och plingade på dörren för att den var låst och vi skulle åka. Så för att detta inte ska behöva hända igen, så ska jag duscha och lägga mig nu så jag kan kliva upp i tid innan jag åker till Sundsvall imorgon.




*

Glöm allt jag sa om att jag skulle shoppa imorgon, jag kan tamefan inte hitta det förbannade jävla minneskortet till telefonen så imorgon kommer alla mina penga + alla mina pengar som jag inte har gå till ett nytt minneskort.
*** det är säkert svindyrt


I didn't know much of love, but it came too soon

Var i Övik idag, det var rea på tamefan allt men tror ni jag kunde hitta något jag ville ha eller? Jag köpte en tröja och lite småsaker. Det får räcka, nog för att idag var en sådan gång jag verkligen hade pengar så jag hade kunnat handla men jag antar väl att man kanske ska spara lite pengar ibland.

Tills imorgon, för då ska jag till Sundsvall och handla på rean där. Man måste ju passa på att åka iväg lite nu innan man börjar jobba. Fick schemat idag och på söndag börjar allvaret!

 

 

Förresten ser ni vilken goding som är tillbaka? Min kära lilla Vivaz, jag hatade den mest av allt i hela världen när jag hade den men nu när den vart borta i säkert 3-4 månader på lagning så har jag saknat den som *. Så det första jag gjorde idag när jag kom till Övik var att gå och hämta ut min kära lilla Vivaz, men det är bara ett problem, telefonen slukar ström och pappa har laddaren i Sundsvall..


110619

Livet är som en öppen bok, ni vet när man nyss har avslutat ett kapitel i boken och undrar om man ska sova eller fortsätta läsa. Lika nyfiken är man på livet, man undrar om man ska gå vidare eller stanna kvar och sörja det gångna. När man slår upp en bok och ska börja läsa vet man inte mer om boken en det som står på baksidan, när man ska börja leva livet vet man inte mer om sig själv en vad andra sagt.
Allting stämmer, utom en sak. När boken går över till den mörka sidan slår man igen den och lägger den åt sidan, man låter den va och börjar på nästa bok.
När livet inte går som man vill så kan man inte lägga livet på sidan och ge upp och börja på nästa liv. Det finns inget nästa, man måste blicka framåt, se på det gångna som något bra, ta det som en erfarenhet, ta lärdom och leva i nuet.

I don't mind if i live tomorrow as long as I live today


Same shit but different

Alltså jag måste bara få säga en sak som är väldigt onödig, kabeltrassel. FYFAN
Varenda gång man har lyssnat på musik och snurrat ihop hörlurarna ordentligt och riktigt prydligt för att de inte ska trassla ihop sig sedan lägger man ner dem i fickan lika ordentligt och prydligt som man snurrade ihop dem och 5 minuter senare när man ska lyssna på musik igen är det omöjligt. Hörlurarna är värre en ett skatbo..
Och nu är det så här att dataladdaren, mobilladdaren och kabeln till datahögtalarna är just för tillfället egtt skatbo x 100000. Så nu funderar jag på att ta saxen och klippa av allt, för enkelhetens skull liksom.

Sak nummer 2 är att imorgon ska det minsann brännas pengar, medans alla andra är flitiga (gammal som ung spelar ingen roll), kliver upp tidigt och allt vad det nu innebär att jobba och TJÄNAR pengar så åker jag till Övik och bränner pengar. Men någon av människofolket ska väl även vara värst på denna jord.


I have

Have you ever done something you can't change?
Something you can never rearange?
I have
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have


Poems Are Made By Fools Like Me



Ett sommarlov som detta
Sitter jag inte ute i solens hetta
Idag har solen varit borta
Lika mycket som dagarna är korta
Jag borde vara bra på allt när det gäller en dikt
Kanske inte för att det är min plikt
Kanske för att jag nästan nådde högsta betyg
Alltså i svenska, men mvg:t kom bara och smyg (smög)
Men nog om detta för jag var inge bra på det hära
Jag får se det som om jag har något att lära
För nu ska jag nog gå och ta en ducsh
Mamma säger alltid att man inte får lukta usch
Jag tänkte gör något slut på denna dikt
Men ett slut är inte i sikt
Så istället för adjö
Säger jag att nu är dikten dö

Superstar

Jag är ingen Lady Gaga lover, visst hon har väl släppt en och annan bättre låt.
Jag gillar inte själva låten utan det är texten som är så * underbar, har ni någon gång verkligen läst eller lyssnat igenom texten till Lady Gagas låt Born This Way?
Och låten i sig blir ju nästan bra när Ulrik Munther sjunger den.

"Ooh, there ain't no other way, Baby, I was born this way"
"..Rejoice and love yourself today, cause baby, you were born this way"


What A Fiasko

Fiasko innebär ett fullständigt misslyckande, precis så har min dag varit. Tro det eller ej, men när man sovit nästan 20 timmar så tror man att man skulle kunna vara vaken i flera dygn men faktiskt så är jag tröttare en tröttast och skulle göra vad som hellst för att få sova.
Men jag har för mycket saker att göra, hade jag gjort allt jag skulle göra istället för att kasta bort HELA min dag framför datorn så hade jag kunnat sova nu och kanske kunna i alla fall tänka tanken att kliva upp i tid imorgon så jag inte kastar bort hela dagen.

Mitt rum ser ut som det har vänts upp och ner och blivit omskakat 6 gånger och sedan har en storm stormat om kring, sen tänker ni er det cirka 1000 gånger värre.
Allt efter den hektiska tisdagsmorgonen som blev precis som jag anat, jag vaknade tidigt tänkte att jag har all tid i världen och sedan blev det till att stressa.

 

 


Vi Sjunger På Skolavslutningen

Ska jag skratta eller gråta?
Ska jag njuta av sommarlovet eller sörja för att våra 3 år är över?
Ett kapitel är avslutat och det är dags att börja på de nya.



We were always just that close

 

 


Don't say that it's impossible

• Hur kan det vara möjligt at vara tött efter att ha sovit nästan 20 timmar? Jag sov till och från mellan tre och fem igår      sedan gick jag ner och åt middag sen sov jag från strax efter fem till elva nu idag.

• Hur kan det vara möjligt att ha 53 nya ändelser på facebook efter bara 18 timmar?

Hur kan det vara möjligt att redan sakna alla efter redan 2 dagar?
Men det är möjligt att jag vet att det dessutom kommer bli värre.



I Liked You

Nu är vi skilda, vi är inte vi längre, vi är inte en klass längre. Vår dag började med ballongsläpp på skolan, där vi sedan åkte lastbil upp till kyrkan (eftersom att vi tror att vi är lika cool som studenterna) sen efter mycket sång samt betyg och stipendier och alla kortknäppningar plus en sista fika med klassen och sagt farväl till alla lärare så for vi på corner och åt en farvälmiddag så drog vi till magnäsudden och hade en hej dundrade fest, eller ja fest och fest.. vi satt och grillade, pratade om livet och myste till klockan 5 på morgonen.
När klockan slog 5 tänkte jag att det var dags att sova, men jag sov i ungefär 20 minuter sen började jag tänka.. vi är fan inte en klass längre?! Av 29 stycken så var det ungefär 1 tredjedel som höll ut hela natten, det här är inte kul. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, skratta för att jag är så glad att det är slut eller gråta för att vi skiljs åt?
Men jag måste få säga att det har då vart riktigt roligt att gå med er i dessa 3 år!

Jag skulle kunna skriva en milslång berättelse just nu men av ren lathet och eftersom att jag vet att de allra flesta som läser detta har tröttnat på att läsa redan när de kommer hit ner så tänker jag inte göra det utan jag bjuder på lite bilder istället. Och en film på när vår klass sjöng på skolavslutningen kanske kommer senar under dagen.



♥ x 10000000

The worst day of your life




The end..

The Sun Is Always Rising In The Sky Somewhere

Jag kan inte alls fatta det, det är sol?! HIMLEN ÄR BLÅ OCH SOLEN LYSER?
Ja, humöret blev väl i alla fall lite bättre när solen lyste..


The best of all the years have gone by

I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans
I always knew after all these years
There would be laughter there would be tears
But never thought that I'd walk away
With so much joy but so much pain
And it's so hard to say goodbye
I'm so thankful for the moments, so glad I got to know you
But all the times that we had I'll keep like a photograph
And I hold you in my heart forever
And I promise; I will always remember you

2008-2011

Det här känns inte riktigt lika bra som jag trodde, det är riktigt jobbigt faktiskt. Om ungefär tolv timmar kan vi inte säga att vi är en klass längre, om tolv timmar står vi där och inte vet vars vi ska ta vägen i livet.
Vi har vart med varandra nästan dag och natt i 3 år, bråkat med lärare, bråkat med varandra, hatat varandra, älskat varandra, sagt att vi inte bryr oss när den dagen kommer då vi skiljer oss åt men vi är ändå en klass i ungefär 12 timmar till.
Det jobbigaste av allt är att vi inte kommer tillbaka till skolan i höst, eller skola ska vi ju till allihopa men olika skolor i olika delar av världen. 29 sammansvetsade personer ska gå åt 29 olika håll.

Jag har sett fram emot den här dagen i många år, sen jag började skolan faktiskt. Då visste jag att jag hade 10 långa skolår framför mig som skulle kännas som en evighet men de tar slut imorgon. Jag tycker att det är så otroligt sorgligt att vi går in som en klass i kyrkan men kommer ut som helt skilda personer men samtidigt hade jag inte velat gått en dag till i den här skolan.
Jag vaknade upp med en stor klump i magen imorse och jag kan erkänna att den inte är borta en, den bara byggs på och byggs på. Och jag antar att den inte direkt kommer att vara mindre imorgon snarare tvärtom!
FAN VAD JAG HATAR DET HÄR!

I alla fall så har vi vart och fixat i ordning allt inför morgondagen ikväll, så nu sitter vi och håller tummarna för att det INTE ska bli regn.
Och själv borde jag absolut inte sitta här för jag har ju inte direkt lite att göra ikväll men jag behövde bara en lite paus från allt.. så nu ska jag nog hoppa i duschen och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och gråta.



Hemligt Meddelande

Nu har jag gjort mitt, jag har gått min sista dag på junsele skolan nu!
* vad extremt skönt egentligen men samtidigt så otroligt sorgligt. Så nu ska jag sitta och sörja här för mig själv ett tag, innan jag ska in på byn och fixa i ordning det sista inför imorgon.

Jag hade kunnat bjuda på en extremt helt nytagen bild på hela klassen framför vårt nyplanterade körsbärsträd som just nu befinner sig på skolans egendom. Men det är så att den bilden inte tillhör mig så om Felten ser detta så skicka den till mig på facebook!
Men nu måste jag fixa lite saker innan jag ska cykla iväg, för jag har faktiskt inte hela dagen på mig, det känns som om jag är så sjukt äckligt extremt mycket att göra inför imorgon men vad jag kan komma på så är det inte det. Så jag antar att jag kommer vara halvklar imorgon när vi ska åka för att då kom jag på precis allt jag skulle göra eller så kommer jag på allting ikväll kockan 11 och gör allting då sen vaknar jag klockan 6 imorgon och kommer sitta helt göralös tills klockan 10 så då får jag lite stressigt..
Så ALLT kommer att gå skit hur jag en gör.

Jajaaa.. jag tror inte att ni fatta vad jag just skrev men i alla fall nu ska jag sticka!

Take Me To Your Heaven

Äntligen kom regnet! Och ett stort + till är att det bara har vart 15 grader idag, skönt för igår hade det vart 40 + som varmast i solen.. Så det var skönt att det inte har vart lika varmt idag.
Fast istället har det åskat och blixtrat hela dagen, från tolv till halv 4 ungefär så vädret har väl inte vart så perfekt om man kan säga så. Men det är skönt med en paus från värmen i alla fall.

Och på eftermiddagen har jag vart på fotboll i regnet, kanske inte det bästa vädret att gå på fotboll i men det är ju underhållning på hög nivå i alla fall.

Sen imorgon är sista dagen på skolan här i Junsele sen bär det upp till Umeåååå! Fast det känns lite underligt ändå att imorgon är verkligen sista dagen och på tisdagn är det skolavslutning. Det hela har gått så himla fort.. jag kommer fortfarande ihåg då jag började skolan och det var ju ungefär 10 år sedan så.
Så imorgon ska vi tömma skåpen på exakt allting, planera inför tisdagen, lämna tillbaka alla böcker som vi inte lämnat tillbaka och skåpnyckeln, plantera vårat körsbärsträd och massa annat. Men det är ändå så extremt skönt att snart få slippa sveriges största håla; Junsele!



Ja, om ni jämför bilderna så kan in ju se att himlen inte har vart lika blå idag som den vart de senaste dagarna!

Celsius

Nu tycker jag att det är dags att tagga ner värmen lite, det börjar bli ganska jobbigt när det är över 30 grader i skuggan. Och jag har tyvärr två fönster i mitt rum som är äckligt felplacerade! För vid det ena fönstret skiner det förmiddagssol och i det andra skiner kvällssolen så om vi säger så här, det är 29 grader här inne nu..

Och sen så skulle jag cykla på byn ett tag och det var så äckligt varmt att jag har nog kunnat skapa en ny sjö av alla svett eller snarare ett hav. Sen när jag nästan hemma så skulle det såååklaart börja åska, jag som hade tänkt följa med och bada.
Eftersom att jag inte åkte och badade så hamnade jag framför datorn istället, och här har jag suttit ikväll och kommer förmodligen sitta här också resten av kvällen. Så roligt liv har jag..



sommarvarma vindar

 

 

Ser ni hur starka vi är?

Först låg vindskyddet ner, men vi lyckades resa det! Men det var kul igår, trots det var myggit och så. Och det var ju ljust hela kvällen och natten, så jag kunde cykla hem i lugn och ro. Och dessutom tror jag till och med att solen redan hade gått upp igen när jag gick och la mig och fåglarna kvittrade.

 

Hmm, undra vad man ska göra idag då? Kanske bada och ligga ute i solen, men det känns lite långtråkigt faktiskt att bara ligga ute i solen hela dagen. Men först ska jag äta för jag är så hungrig att jag håller på att dööööö..


Caribbean

Jag älskar livet! Det är så underbart väder och dessutom har jag spenderat dagen i ett underbart väder på bryggan med den underbaraste. Men det finns en nackdel, jag har så lätt för att bränna mig så jag är gaanska så bränd.

Kvällen kommer bli ännu bättre, ska spendera den ute i det fina vädret med mina vänner. Någonstans.. vi hade kommit på superstället men det var tydligen dans där ikväll. Men det ordnar sig för grilla och ha kul ska vi! Så nu kanske jag ska gå och duscha och så annars kommer jag inte vara så fräsch, men lite svett och ha badat i äckligt brunt vatten har väl ingen dött av..



Sen så såg jag en ny smak på choklad när jag var och handlade idag, den är säkert skitäcklig. Men det ska väl vara roligt att prova i alla fall, om jag inte tycker om den är det väl bara att ge bort den till Lisa hon äter ju allt. Till och med det som har legat på backen.

Summer




hell no

VAD I HELA FRIDEN ÄR DETTA FÖR VÄDER? På en tisdag OCH på vår skolavslutning?! Kul med ferre i regnet..

 

Dessutom måste jag bara få skryta lite, jag har paddlat HEEEEELA DAAGEN, sen har jag cyklat typ två mil också bara för att köpa godis. Så nu kan jag äta godis utan att tänka på beach 2011 ;)


you're so wonderful

Dagen har vart så perfekt och lyckad så jag tror jag måste grina! Vädret har varit helt dunder underbart, paddlingen gick bra och allt var helt peffa.
Visserligen så var det 3 stycken av 26 som höll sig torr resten blev nerputtad i plurret, men det gjorde ingenting för allt var så underbart. Och det är förs nu jag har insett att vi går ut på tisdag, nu blir det ingen mer paddling, inget mer bråk, inga fler tråkiga lektioner tillsammans, inga fler skratt tillsammans.. allt är så gott som över nu.
Men som sagt nu är det två dagar kvar att göra något bra utav.

Och kan ni då gissa vad jag kom på nu? Jo, det är så här att vi har en utedag till imorgon, så jag får väl bara cykla in på byn igen och köpa lite godis.
Dessutom har jag bränt mig, det är inget att skratta åt.



TAGGA PADDLING

Ajdåå, jag har träningsvärk i heeela kroppen idag sen jag var på gymmet igår, och idag så ska vi paddla. Paddlingsmusklerna; som man bara använder en gång om året! Snacka om träningsvärk på fredag.. skööönt


Galet Glad

Lyssna på detta; BETYGEN ÄR SATTA OCH JAG FICK ETT VG I MATTE! Helt ärlig, ni fattar nog inte känslan just nu.. som jag slitit med denna JÄVLA MATTE!
Sen lär väl alla andra betyg vara G, men det skiter man väl i. Jag hade ju ändå bra mycket mer poäng över medel på musikal så jag antar ändå att jag kommer in så.

long time no see

Hur i hela friden kan det vara så äckligt varmt? När jag och Julia drog och badade idag så var det 29 grader I SKUGGAN?! Och nu när jag kom hem för ungefär en halvtimme sen så var det 22 grader i skuggan..  weird
Men jag ska absolut inte klaga, det är bara det att jag tycker att det är liiiiiiite för varmt bara. Och en sak till jag inte alls tänker klaga på är våra slappa skoldagar, vi gör absolut ingenting! Men det är lite sorgligt också, det är bara 4 dagar kvar med klassen nu.. men jag ska väl se det från den ljusa sidan, det är ju bättre med 4 dagar en 3 dagar!

Och imorgon är det paddling med klassen, härligt när det är stekande sol hela dagen, säkert mer en 30 grader varmt i skuggan.... hehe man får väl ta sig ett eller annat dopp under den lilla paddlingturen. Fast det är väl bättre med sol en regn antar jag, för jag kommer ihåg att i sjuan bokstavligt talat SPÖREGNADE det, jag hade tre par mysbyxor på mig för att jag frös så * mycket.
Men de här dagarna är i princip det bästa på hela året, och nu är det verkligen sista gången vi gör det. Det ärlite sorgligt för allt är vekligen sista gången, verkligen, VERKLIGEN sista gången.
Sen ses vi aldrig mer, förmodligen inte, i alla fall inte alla samlade på en och samma plats, men några lär man väl se lite då och då hoppas jag.

P.S; jag måste bara få lägga in en liten notis till här i detta inlägg, JAG GICK MED SHORTS PÅ SKOLAN IDAG! Och om jag gör något sådant då är det fan varmt.

 

Sen bjussar jag på en film från när vi paddlade ifjol, och då var det perfekt väder , inte stekande sol, inte regn, utan helt enkelt perfekt så vi får hoppas på sånt väder imorgon också!


kort kort

 



thunder magic

Vilket väder det har varit idag, i helgen har det varit varmt men det har ändå blåst kallt så man var liksom tvungen att ha varmare kläder på sig. Men idag, jag vaknar, kollar ut genom mitt fönster, det var lika soligt och himlen var lika klarblå men jag tänkte inte luras utav vädret ännu en gång så jag tar på mig jeans.. ursäkta mig men det var så jääääävla varmt och kvavt ute i luften så det gick knappt att andas, det blåste men vindarna var varma.
Det var så varmt att jag nästan höll på att svimma innan jag kommit till skolan.
Nu blåser det rätt så mycket, men det är fortfarande varmt och kvavt så jag antar att det kommer bli världens åskoväder sedan!
Och jag är hemma ensam, det här gillas INTE!


PISSED OFF

FYFAN DET HÄR SKA NI FÅ IGEN FÖR!

Här sitter man och pluggar matte och halvgrinar en hel kväll, JAG RÄKNADE MATTE FRÅN NÄR JAG KOM TILL SKOLAN TILL KLCKAN 2, jag tror nästan alla som skulle göra provet både satt och nästan halvgrina innan och under provet. Men när det är ungefär 15 minuter kvar på provet och jag bara hunnit skrapa ihop 5 poäng och G är 8 avbryter vår mattelärare oss och säger till oss att provet inte är på riktigt!

Och här har de hotat med att man inte får fara ut och paddla eller fiska om man inte klarar G på provet!

Jag lovar, jag kommer att ge igen!

 

Dessutom fick vi tillbaka lite papper från engelskan idag, och där låg även ett brev som vi hade skrivit till vår engelskalärare den 25/8 2008, kan ni fatta att det är flera år sedan, DET ÄR ÖVER TRE ÅR SEDAN?! Och på tisdag går vi ut nian.. OM EXAKT EN VECKAA! Då slipper jag denna * skitskola!



Haha, checka datumet!


Word Is The Word

 


Ursäkta mig igen och igen

Jag är bokstavligt talat så förbannad så jag skulle kunna bränna ner huset, döda mig själv efter att jag även förstört något annat och bränt upp alla matteböcker i världen.
Det jag hatar mest av allt i hela världen är den där förbannade JÄVLA matematiken.
Vi har fått 2 eller 3 mattelektioner på oss att räkna ett kapitel om andragradsekvationer, kapitlet är till och med så svårt att lärarna måste tänka efter när de ska hjälpa oss. Jag har nu suttit i 2 timmar och försökt räkna ETT ENDA JÄVLA LITET TAL, men jag kan inte. Mamma har försökt hjälp mig, men hon kan inte för hon fattar inte och pappa har försökt hjälpt mig men han kan inte för han fattar inte heller. Där ser ni, man har fan ingen användning av andragradsekvationer det är bara ett sätt att plåga eleverna med. Och jag kan gott hälsa att det funkar.. för jag lider. MATTE IN MY ASS!
Jag her upp med matten ikväll för jag kommer ändå ingen vart, det är ingen idé, jag är bara frustrerad över att jag inte kan och hur äckligt svårt det är. Och eftersom att vi antagligen inte har något viktigt på skolan imorgon så ska jag tamefan kräva hjälp med matten om jag så måste använda våldsamma hot. Det är fan i mig inte mer en rätt att dom hjälper mig med detta, det är lärarna som satt mig i den här situationen och dom ska fan hjälpa mig att klara ett G på provet också, för i nuläget ska jag vara glad om jag ens får IG. Helt ärligt jag spyr av ilska och frustration snart, och den här gången menar jag allvar.
Ursäkta mig, MEN JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ALL DENNA MATEMATIK OCH ALLA ANDRA SKOLÄMNEN SÅ JAG SKULLE HELLRE KLIPPA GRÄSET MED EN SAX OM JAG SLIPPER MATTEPROVET IMORGON.
Men det är klart att jag inte ska få någon hjälp, dom vill att jag ska få IG så de har något att hånskratta åt. Lärarna tycker att det är kul att se elever misslyckas, de älskar att skratta åt elever som mig som kommer att vara glad över att de ens får IG. Men jag kan säga så här, ni lärare kan skratta åt er själva, det är ert fel att jag kommer få IG för ni inte har lärt mig bättre.

Ursäkta mig igen för mina svordomar och mitt aggressiva inlägg. Men ni ska veta hur mycket jag kommer gråta av lycka om jag får G på provet imorgon och det står jag för. Jag tänker göra det, för jag vet att jag kommer göra det (fyfan för matte)
Det här är mitt sista prov och det sista jag behöver göra i grundskolan, så pinsamt dåligt avslut på denna karriär kanske man kan säga. Men helt ärligt, JAG HATAR MATTE
Ursäkta mig igen

Seize the day




Bored To Death


4 sekunder, en total evighet

Funderar på att lägga mig tidigare än 12 idag, det är ju trots allt den sista lediga dagen imorgon. Sedan på tisdag bär det av till skolan igen, och ETT ******** MATTEPROV! Det kommer gå åt helvete, hoppas pappa kan hjälpa mig lite med matten imorgon annars är jag körd! TOTALT KÖRD!
Hur det står till annars då? Jo, tack känner mig totalt nere på botten av bara tanken på matte. Men annars är det bra, jag har kollat på fotboll med Lina, Lisa och Nellie idag otroligt nog förlorade Junsele bara med 0-2 sen så har jag även slagit personligt rekord när det gäller att cykla hem det tog tamefan bara 17 minuter!

Jag åt en korv på fotbollen sen när jag kom hem åt jag äckligt mycket med mat sen åt jag glass på det. Men det var så gott så jag kunde inte låta bli. Sen tänkte jag dra ut och springa idag men istället hamnade jag på soffan med en glass och datorn i knät. Jag känner mig sååååå himla duktig, men man får väl se det så här att jag cyklat riktigt mycket idag och sen ska jag förmodligen på gymmet imorgon. Vill ni veta vad exakt jag spyr utav just precis nu?
DET HÄR.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



Grundlurad

Jag kollade ut genom fönstret imorse och såg att det var klarblå himmel och solen lyste men sedan när jag gick ut blåste det som *, vilken besvikelse.
Och sen lurade Matilda mig den JÄVELN att fotbollen började 2 och inte 4 så då fick jag lite smått panik här ett tag, men sen kom det fram att hon egentligen inte hade någon aning om när fotbollen började så. Så man kan nästan tro att det är 1 april idag, jag blir lurad hela tiden, så vad står på här näst?
Så för att inte bli lurad och gripas av panik mer så stänger jag nu in mig på mitt rum med min ända vän.. Sen när jag lekt lite till med katten då kan jag kanske fundera på att åka till Lina och sedan gå på fotboll, fast vem vet fotbollen kanske var för 3 timmar sedan, jag kanske har blivit lurad igen!

SEN FÅR JAG INTE KATTEN CENTRERAD I INLÄGGET SOM JAG VILL HA DEN, SÅ ALLT GÅR BARA SKIT! Men i alla fall ha på högsta volym när ni klappar katten ;)

@ home

Nu är jag hemma, hel och ren. Om ni undrar vad jag gjorde så kan jag kort och gott säga att vi röjde stan i Härnösand igår natt.
Och vet ni vad? MIN JACKA ÄR KVAR I HÄRNÖSAND!
Det är inte bara lite trist utan väldigt trist.

 

Jag måste säga att det har vart riktigt skumt väder idag, för hemma var det tydligen oväder och när vi klev upp runt 11 var det jätte fint väder. Men strax därefter när vi ätit och så började det blåsa och regna så då bytte jag om till mysbyxor. Men sen när vi var framme vid deras stuga så dog jag nästan av värmeslag, så det var väl bara att klä av sig där.. hehe

 

 

Och Abbe det lilla hundäcklet var ju tvungen att få en fästing mitt uppe i allt.. så nu har jag vart med om det mest äckligaste i hela mitt liv. Jag har sett en stor äcklig * fästnig!

 

 

Ja, och mycket riktigt hade det inte vart så bra väder här hemma. För så här såg det ut i skogen när jag kom hem. Ser ni alla träd som vält?

Och tråkigt nog så har jag inga bilder från igår, men jag orkade inte släpa med kameran ut det är ju nog med att jag lyckades lämna kvar jackan..

 

 


2 Minutes To Go

Nu är jag packad, nyduschad och klar så nu sitter jag och väntar på skjuts så jag kan åka några mil söderut för att roa mig. Jag kommer hem imorgon, om jag överlever utan tvspelet..
SKÄÄÄMTADE!

Det är den tredje Juni, jag är fast i en skitby, vädret är uruselt eller ja, himlen är grå och det blåser.
Om 11 dagar är det skolavslutning
Om 4 dagar är det skola igen
Det är alltså 4 dagar kvar på den eviga ledigheten, och jag ska tamefan gör någonting bra utav dom!
Det är 6 dagar kvar med klassen och de dagarna ska bli de bästa på länge!



LET'S GO!

XBOX

ÅHHHHHHHHHHHHHHHH ibland blir jag så himla irriterad på mig sjäjv, först sover jag bort halva dagen och allt går åt helvete!
Jag skulle hinna ut och springa innan jag far idag men NEJ, tilda goes idiot
Det här är vad jag har gjort idag sen jag vaknat, jag har inte gjort ett skit som jag skulle göra!



To do INNAN KLOCKAN 4:
Duscha
Packa
Städa
äta

Jag kommer inte att hinna..


American Pie Marathon



-

Ja, idag kan man inte riktigt påstå att jag suttit still på en stol och slöat.
Eller jag låg kvar i sängen ganska länge efter jag vaknade sen for jag till mormor och morfar i några timmar. Jag har tränat häcken av mig och spenderat tid med Amanda och Lina och käkat en alldeles för god middag. Sen har jag gjort något som jag inte gjort på väääääääääldigt länge, JAG HAR KÖPT GLASS FRÅN GLASSBILEN!
* vad gott det var!



I saw an angel of that i'm sure

Satan I Gatan

 


Andra Juni

• Den här kvällen hade man ju kunnat skippa, den var meningslös och totalt onödig.
• Och som vanligt är jag uppe sent bara för att jag kan och är ledig dagen efter också meningslöst och totalt onödigt.
• Jag hade tänkt att dra ut och springa ett antal kilometer ikväll men jag ansåg att det var meningslöst och totalt onödigt.
• Jag tänkte städa mitt rum eller i alla fall plocka ihop kläderna men jag tyckte det var meningslöst och totalt onödigt.

Say Goodbye




The Exorcism of Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose, det är en riktigt grym film måste jag säga. Även fast det är en verklighetsbaserad thriller så kan man med rätt humor skratta åt den. Fast det är egentligen hemskt att säga att man kan skratta åt en sån film, särskilt när den är verklighetsbaserad och när visst material de använde som bevis i rättegången var det riktiga bevismaterialet som användes i den riktiga rättegången.
Jag vet inte riktigit varför, men jag fastnade för den här filmen. Man kan väl säga att det tillhör den kategori filmer jag ALDRIG ens skulle tänka mig att se men den var faktiskt intressant med andra ord. Den blev bara ännu bättre när jag läst på lite om filmen och den riktiga historian. Och sen såg jag att det fanns en tysk verson också som heter Requiem och den ska tydligen vara mer detaljerad och mer verklighetsbaserad. Fast jag vet inte riktigt om jag vågar se den.. hehe

"Filmen är baserad på en sann historia om en tysk katolsk kvinna, Anneliese Michel, som dog 1976 när hon gick igenom en exorcism då hon påstods vara besatt av demoner."



Big help

Matte kan gå och ta sig någonstans..

På musiken såg vi en film om exorcism, på bilden skulle vi jobba handledning. Vad bra tänkte jag, jag kan äntligen få hjälp med matten. MEN NEJ TYDLIGEN INTE;
Ingen mattelärare var ledig och hade tid med mig och den lärare vi hade då (som har hjälpt mig med matten förr!?) hon kunde inte, hon fattade inte ett skit sa hon. Vilket är ett väldigt bra bevis på att man inte använder all matte man "lär" sig, SÅ ANDRAGRADSEKVATIONER KAN DRA ÅT SKOGEN
Så den som kan förklara som om man pratar med en 5-åring, är duktig på matte och är trevlig är välkommen hem till mig klockan 15.00 imorgon för att hjälpa mig. Bara att komma, du får en fet kyss om du hjälper mig också förresten

Banden till hatten börjar bli fyllda med en massa ord nu, kanske tårkanalerna också det lär väl visa sig, (alltså inte med ord då..)
Dessutom ska våran so-lärare på skolan sluta nu, och hans älskade pekpinne sitter nu ovanför hans dörr till klassrummet som killarna har hängt upp sen så har de skrivit en lapp där det står;
Stefan Engström
1979-2011

Ja, alltså de år han jobbade på skolan. Lite gulligt faktiskt att de tuffa och hårda grabbarna skulle göra något sådant.
Förlåt Felten men jag snodde bilden av dig ;)


RSS 2.0