ON TVVVV

Jag och Ronja kollade nyss på allsången, man såg oss ganska ofta fast typ på jätte långt avstånd, men det här var ju relativt nära alla fall :) FATTAR NI HUR HIMLA C00L VI ÄR B) LIKSOM VILKA HÄR HAR VART MED I TEVE?!
Fast jag har ju vare med förut, på polarcupen var vi med på mittnytt, fast ALSÅNGEN ÄR COOOOLLAST!

Men nu ska jag sova, så vi orkar va på älskade grönalunnndnndndenenefjnkefk imorgon B) Vi ses, omg, kol jag är.. Ronja med förstås! nej, ses


haaaapyfejs

Jag och ronja ska se Sven-Bertil imorgon! Jag tycker det är coolt, B)
HAPPYFACE! ;)


bbbhdjs

hej alla läsare från världens alla hörn och kanter
Ja, tågluffningen gick bra skulle nog vilja kalla det fotluffning inne i stan istället :P Tog tåget till centralen skulle ta ett annat tåg nånstans där ifrån men drog till stan istället och kika i äfferer, vilken jäkla rea det var! typ 70 procents rea över allt, men det var folk över allt också som drog och slet i kläderna också.

Och imorgon blir det grönan för hela slanten! Härlig, härligt. Men det är varmt också! Himla varmt är det, men det är bra.
Men nej nu ni nu ska vi dra ut, vi ses!

Jojust, har ju inga bilder från idag, telen är ju död. Men imorgon följer camen med, vi ses allihopa :)



no w995

ÅHHHHHHHhhhhh, jäkla sony ericsson, telefonen min går bara sönder hela tin. Jag hade den i väskan skulle ta upp den för att knäppa kort men icke sa nicke, det funkade ej. Bajs.
Så nu har jag lånat en telle av Ronja, supertelefon nämlingen en w350, dock är den inte så hel men är förjaväla glad att jag har fått låna den!


Tågluffa!

Nu ska jag och Ronja ut och tågluffa runt Stockholm ;) Det ska faktiskt bli riktigt kul, haha vi tar med oss en karta dessutom :P Men ja, kanske aldrig kommer hem igen, jag kanske dör? nej bara skämta, men ni kan ju messa, 0738120930!

              
En karta över stockholm kan ju vara bra att ha idag!

Igår & Idag

Hehe, känner mig en aning slapp :P Har inte klivit upp en.. vet int riktigt vad vi ska göra igen, kanske dra in till stan, fast jag ill bara åka nån stans sätta oss på ett åg och se vart vi hamnar, det kan ju inte bli värre än igår. Och nu har vi ju kartan som vi tog igår så vi kanske kan hitta rätt också sen när vi ska hem.
Men vi får se hur det blir :)
Lite bilder från igår


Jätteglada över sittplatsen på skansen :P









Tågluffa is stockholm sen dåeee! Ses


Stockholm i mitt hjärta

Haha, ett himla äventyr vi vart med om!

Först efter all stress, så var vi äntligen klara för att ge oss av mot skansen. Hm, varmt vare på bussen och den gick typ 5 kilometer i timmen det var helt olidligt (?) att stanna kvar på bussen, och till slut stod busen helt still väldigt länge så då öppnade busschaffuören dörrarna så man fick kliva ut om man ville så jag och ronja klev väl ut då..

Lätt å hitta, bara att följa 47 skyltarna. Hm, ja jo. Vi gick vilse, i stockholm. Vi gick runt hela stan innan vi insåg att vi hade gått fel. När vi var nere vid grand hotel så frågade vi n¨ågra trevliga tanter om vägen till skansen, på dom lät som om vi hade gått helt jävla fel, typ var i ett annat land eller nått. Men vi fick hjälp av dom i alla fall, stod och väntade på bussen, kom ingen. Typiskt.

Sen kom det en spårvagn som det stod skansen på, ja ba: DEN TAR VI RONJA KOM NU! Men nej, Tilda jag kan inget om spårvagnar, den är gamal och äcklig vi tar bussen istället, så då äntligen tog vi bussen till skansen.

Efter typ en timmes letande fick vi sittplatser, bänkar (Y) eftersom det var några tjejer som kunde tränga ihop sig. Tack, tack! Hemfärden då, jo hem gick det bara bussar till nybroplan, så då fick vi väl ta bussen dit då. Suck, vilse igen? Nejdå, supertilda ba, Ronja kom här vi följer med strömman.. vi tar tunnrlbanan till centralen, vi följer dom dom alla lär van ändå ska gå till cetralen. Och äntligen nu, nu är vi hemma efter allt. Men det var super härligt och supertrevligt med Superbästaste Ronja på skansen idag!


Vi tog en karta över stockholm så vi skulle hitta när vi var vilse :P Men det hjälpte inte oss speciellt mycke..



Bevis på sittplatsen då :)





Mumms :)



Kan ni hitta nå sexigare eller?



Ja, heter man tilda och ronja kan man ju komma dit 2 timmar innan sänding så får man ändå sittplatser för vi är kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung!
Men nästa år ska vi också sova där :)
SES!


Mindre än en minut kvar till sändning, liv...

Mindre än en minut kvar till sändning, live! :D


Jag och Ronja har sittplats på skansen, p...

Jag och Ronja har sittplats på skansen, på en bänk! Det var några skitsnälla tjejer som kunde tränga ihop sig! Ni anar inte hur glad vi är! Ojoj, vi är överlycklig :D kolla allsång på skansen ikväll .. Vi hörs sen!


Ja, nu har jag en väldigt bra historia och...

dsc02334 (MMS)

Ja, nu har jag en väldigt bra historia och berätta sen X) jag och Ronja har gått runt hela stan nu, men nu ska jag snart jag snart kliva av bussen för att gå till skansen, äntligen har vi kommit dit! Jag förklarar mer sen :b


Allsång på skansen ikväll!

Vet ni hur varmt det är här eller? på bussen hem från Tullinge dog jag, men tog en dusch så nu lever jag igen. Och hur jag än gör så bränner jag alltid ansiktet :/ Aj, aj.

Haha, ja jag och ronja hade ju värsta planen för skansen idag, skulle dra dit vi 9 lägga en massa saker på bänkarn, dra över till grönan och sen dit igen vi typ 7 och va me på allsång. Men Ronjamami ringde dit igår och frågade om man fick gå in igen när man hade gått ut om man bara visade kvitto, men det fick man inte för då var det så många som skulle göra som vi hade tänkt göra :P

Så vi ska bara göra oss i ordning och äta och så sen drar vi till skansen och tar en stå plats längst fram istället för att sitta längst fram på en bänk. Så allihopa kanal 1 klockan 8 ikväll, jag och Ronja är på tve.

              

Där bor rkeh!



Nej nu har jag väldigt bråttom, vi ses!

Sommar <3

Snart fara å bada och chilla vid stendalsbadet, såååå muuusit där ju :) & Gissa vem som bleve lite brun? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Det är jättevarmt här idag, 26 + i skuggan :D, Idag ska jag smörja in mig jag ska inte bränna mig då blire ju inge roligt rolit på skansen ikväll.. nej nu ska jag gå och äta lite innan vi åker vi ses .. ;)


imorgon

hej allleeeeehåpa, jag och Ronja är töntar B) ba skämta. Vi är cool, jätte.
Ingen hassle på måndag skulle jag tro :P så vi kör stendalsbadet & allsång på skansen imorgon förmodligen grönan på onsdag *längtar*

Nu ska vi äta glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssss, gott. Vi är tjock :))

breeeänd

              
              

Hej jag heter Tilda Jakobsson och jag har bränt mig, aj. Men jag har blivit brun, bikinilinjer (Y) nej nu ljög jag, är röd som en tomat.
Det gör ont, ronja har också bränt sig. Men hon har bara bränt ansiktet.
Nu ska jag gå och sura för att jag har bränt mig, klant man är. Vi ses


Helå

Jag och Ronja har lega och chilla vid stendalsbadet hela dan, härligt, häligt. Nu steker vi på hennes balkong istället, fett varmt uteeé.. 27+ i skuggan. Och imorgon blirne skaaansnsnsnnsenennenene, allsång på skansen klockan 8 på kanaaaaaaaal ett, 1.





UUUUUUUUUUUssssssssssssssssh, jag och ronja steker på hennes balkong :P Hon är mycke brunare än mig, :(((((




Feeetvarmt är det här >.< Nejnuni nu ska jag gå och duscha :) Vi ses


Go

stendalsbadet nu!

 

Ses


Stendalsbadet

ÄNTLLLIIIIGEEN FRAMMEEEÉ!
Sitter i underbara stockholm med den bästa nu :) Det är jätte varmt :'D & superhärligt här, jag hatar att åka buss, det är super tråkigt.
Imorgon ska vi nog åka och bada i a, det var nått bad jag tyckte att vi skulle åka och bada i gömmarn men Ronja sa att det var så mycket fjortisar där så vi drar till stendalsbadet istället.



Jag har lånat Ronjas fina tofflor :D Dom är riktigt härliga iaf :)

Nu ska jag vara Lite med Ronji, vi ses :)

jIRI


Trååk

Hejni, Ja det är ju jätte kul att åka buss.. Inte. Det är sol, och inte ett moln på himlen, folk som badar efter vägen så då känns det ju jätte kul att sitta i en buss. Klockan är typ halv 4 och är bara i sundsvall :\ 5 timmar kvar då.. Åh, jag är riktigt avundsjuk på dom som inte Åker buss just nu, bara ligga och steka ute i solen. Jag har lyssnat på alla låtar i tellen tusen gånger, och även gjort allt annat man kan göra i en buss så ni kan ju ana hur jävla kul det är. Ses

Åker snart

Ja, nu åker jag snart. Nog sista inlägget för idag, kanske nå smsinlägg, men fårse hur det bli.
Men nu har jag bråttom ska göra det sista nu.
vi ses

helo

Igår vart ju också väldigt trevligt, åt hemma drog på byn. (Y)
Sen hängde jag med mina coola kompisar, Lisa & Nellie. Dom är coola må jag säga. Vi satt och hade lite trevligt ett tag. Sen for jag hem och packade, allt för mycket, väskan går inte att stänga.
Så var det med de!

              

Nu ligger jag efter i min planering, skulle ju kliva upp 8, men vemfan vakna då? inte jag i alla fall.. :((
Juste, måste förbi hos matilda och hämta ett linne också, som ska med idag.
Sen halv 9, på centralstationen så ska jag och Ronji leeeeeeeeeeeeeeeka igeeeen! :D ♥♥

Read it or leave it

Asså hur mycket är det lagligt och packa egentligen ? O;
Jag borde seriöst hamna på nån slags anstalt för dom som packar mycket X) , Men det är ju sant ju!
idag, Jag kan int fatta de. Grisen blir helad igen (Y)



Så den som inte smsar idag (när jag sitter på bussen då..) den ska ***************** *** '******, :@ Nej ja bara skämta men det vore ju en aning trevligt om ni kunde underhålla mig på bussen, det är faktiskt inte så roligt att åka buss har jag hört. Så, 0738120930.

Jag är failad, skulle kliva upp klockan 8 men 5 över 10 var jag uppe. Ännu ett bevis på att jag är rejält failad.

Men jag kommer ju vara ganska upptagen i veckan så uppdateringen kommer absolut inte vara på topp, men det får ni ta.. hehe.


Boys & Girls

Tjaaaaaaaaaa boys and girls.
Har duschat och så nu, äntligen hehe. Får se hur det blir ikväll, ska förmodligen ut på byn en sväng i alla fall men venne om det är värt att betala en massa cash för att gå in på djurparken, är ju liksom lite cashlös just nu.
& Man vill ju ha nått i stockholm också, men byn blire nog i alla fall. Man vill ju inte sitta hemma och ruttna, hehe :P




Vi ses


bara kanske

HAH, jag är så failad. Skulle gå och duscha för typ 2 timmar sen.. men sitter fortfarande kvar. Men jag orkar inte, har ont i huvve.
Men nu ska jag, kanske, bara kanske.

              


Ikväll då?

Hur blire ikväll?
Vetinte om det är vart att gå ut ikväll, för det första har jag inge pengar, för det andra så ska jag ju upp och med bussen till stockholm imorgon och för det tredje ska typ inga jag umgås med dit, så nja, får se hur det bli.
Hehe.

              

STTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCKHOOOOOOOLM ♥

Hoppas att det regnar och så blir skit dåligt väder för då behöver jag inte känna mig tråk som bara sitter hemma och inte hitta på nå. Fast det är ju inge kul heller, vill ju liksom hitta på nå :P'
Vi får se hur det blir.
Ses

bäst

morning.

Igår blev beeeeeeeeeeäst, bäst. Fast de va ju lite personer som saknas :((
Inte så bra väder men det dög ju, ja venne va jag ska skriva förutom att jag drar till stoooooooooooooooooooooooockholm imorgon, kommer också bli bäst.






              
              

Men bajsaaaa också, det har var ju bra. Så himla bra dessutom. Åker ju imorgon, men så smart som man är har man ju typ spritt ut hela sin garderob i hela j*vla världen, så alla kläder som jag ska ha med mig är ju inte hemma! :@ Baaaaaaaaaaaaajs.
Ja, hade inte märkvärdigare bilder än så, det får duga.
Jag känner mig så äcklig usch, äh, ses nu ska gå och duscha.


Det bästa som finns måste nog vara att b...

Det bästa som finns måste nog vara att borsta tänderna, dom blir så lena och härliga efteråt :) men nu är det nog godnatt för min del, men det är fortfarande full fart på byn så vette fan om man kommer kunna sova :P men godnatt nu då.


Har vart vi nipan och checkat läget nu lit...

dsc02175 (MMS)

Har vart vi nipan och checkat läget nu lite grann, sen drog vi på byn igen och skulle kolla alla bilar men det börja tokregna och de blev ett riktigt oväder :P så nu drar Ja hem en sväng, sen så blirne felicias place ikväll, harne bra! :D


ett av världens mest onödigaste inlägg

Shieeet, är klockan redan halv ett? O;

              


Tonight

Glad midsommar på er allihop, Säger man så? >.<
Tonight kommer bli awsomeee! Men kommer nog inte uppdatera nå mer än det här idag, så harne så kul :)

              

Dagens äckelpics

Nej, nu kan jag inte sitta och lata mig längre jag har ju saker att göra, massor med saker att göra! Vi ses hörni

Forever and always

Inte imorgon, men nästa dag
Du & jag, för alltid


Faii L

Ja, jag vet jag failade på random #2, ska kirra det sen inte nu. Orkar inte.
För nu ska jag bort, jätte bort.
Vi ses


Random # 2

              
             
             
              

uppdatering

Åla ma friendos

Har vart på bageriet och ätit lunch, (..frukost för min del) men gott vare i alla fall :)


              

Sen så gick filip och hämtade min älskade cykel som han hade parkerat hos Jonas, och det var ju hur varmt som helst och klarblå himmel, så då var man ju tvungen att fara och bada + så hade jag lovat han att följa. Så då skulle jag skjutsa han på min cykel till bölestjärn, det gick ju bra >.<

HAHAHA, han fick gå, det gick ju åt skogen med det hela! Du slutade även med att vi inte bada nått, så vi for hem istället :P Skulle hem och fortsätta scteka men solen har ju gått i moln, och det blåser så det är inte lika härligt längre :(( Så nu sitter jag här istället och funderar på om jag ska gå ut i alla fall, kanske blir en aning brun ;)

              
              

Nejnu ni, ska jag gå och städa och packa lite, sen när mamma slutar så ska vi gå och handla så vi ses hörni :)


blä

Filip har övertalat mig att följa med och bada, usch.
Jag vill ju inte ens, men man vet aldrig jag kanske blir brun? O; Så då får jag väl följa med då :)

              

Usch, tänk om det hade vart vinter fortfarande.. då hade jag seriöst spytt!

Wohow

Hihi, jag älskar sommarn :)
Idag blirne tillå schteka, som f*n. Jag ska bli brun!
Så bikinin & brillsen är on, LET'S GO!

              

wohow, äääckel.

Imorgon blirne at Felicias place skulle jag tro, lördag venne hur det blir, söndag STOCKHOOOOOOOOOOOOOOLM!


Random

Haha, hittat gamla bilder i datorn

              
              

Gröna lund med Ronja :)

              

Tantrum To Blind POWEEERRR!

              
             
 Ser ni skillnaden? Ja, läpparna var ju lagomt blå efteråt :P
              
              
              

Äh, nu får det vara nog. Lägger kanske upp mer imorgon, C U!

HÄRLIGT, HÄRLIGT

Vart ute och schteeekt ett tag, det är rätt så varmt nu. Det är ju bra, men näe min nagel har gått av!  :@ Så nu måste jag fila ner alla, annars ser det ju helt sjukt ut. Dom var ju så perfekt mina små söta naglar, men nej nu måste dom bli kort igen :'(
Så nu blev jag sur, som f*n.

              
             

:((

Ajust, midsommar på fredag hade jag glömt bort.. känns som om det skulle vara typ flera veckor dit fick ju nyss sommarlov ju, venne hur jag ska göra på fredag hehe, skulle vara skönt och bara vara hemma men det är ju inte lika kul, så nån som vill hitta på nå? :)


                                                                            Sees

Skitlik

Haha, jag är så efter men det är ju feeetsant så.. Skitlika är dom i alla fall.



Och idag har jag haft sommarlov i exakt en vecka! Nicebajs. Och jag har städat klart, börjat packa dessutom klev jag upp tidigt imorse. Jag slår på stort, igen! :D

Ses


Converse



Någon om har lust att åka till usa och hämta mina converse? Dom kostar bara 62 dollar dessutom O;

Jag är vaken

Gissa vad? Jag är vaken!
Klockan har ringt sen 8, och nu har jag äntligen tvingat mig upp ur sängen. Nu är det bara att vänta på att Ronja ska vakna, men de lär ju inte hända en på ett tag.
Kanske ska gå och sova igen?
Jag är faktiskt ganska trött, men det var rätt så skönt att kliva upp tidigt idag och inte sova bort halva dagarna som jag brukar göra annars .. :P

              

Lite äckliga morgonposer, så där.

Design your own converse

Jag gillar converse, men typ alla ha det så då vill inte jag ha det längre :((
But, jag har designat mina egna så kanske ska köpa ändå, om jag har råd.




Ja, dom ska väl inte riktigt se ut så där, men jag jobbar på de :P
Cu


1 2 3, FANTA OCH ROSÉ

gokväll gott folk :)
Har äntligen kommit någon vart med städningen :'D Så ska väl fortsätta snart då, men orkar inte det är såååå jobbigt. Och tråkigt för den delen.

Sitter och kollar på musikvideon Kissie är med i, en riktig b-video må jag säga, dessutom har dom ju typ bara två meningar i hela låten som sjunger ju samma sak hela tin.
Inte bra, inte bra.


WAKA WAKA




Hej inget liv B)


jaaaaaaaaaa

Haha, omg jag måste vara dum i huvve. Jag ställde klockan på 8 imorse, & jag trodde jag skulle vakna och kliva upp..?
Istället vaknar man runt tolv av att Filip kom och fråga om han fick låna cykeln.. jag vaknade inte ens av alarmet O; Fast det var nog lika bra att jag inte gjorde det fördå hade jag nog bara bleve förbannad och slängt iväg telofonen :P

             

haha, skulle försöker redigera lite bilder igår X)

Och det är sjukt varm både inne och ute, håller typ på dö vart jag en är. Jag känner mig rätt så äcklig, asså kan ni fatta hur varmt de är eller?
Jag är hungrig också, fast det är jag jämt B) & sen har jag svinmycke saker jag måste göra, åhhhh. Och det är verkligen svinmycke :(((




102622

Morning
Ja, det var ju inte meningen att jag skulle sova så här länge.. men vem bryr sig, DET ÄR JU SOMMMMMMARLOV!
Kan knappt fatta att det är sommarlov, allt för bra för att vara sant.
Ifjol den 22 var ja på kolmården faktisk, nice de. MEEEEEEEEEEEEEEEEEhn, jag skulle ju lägga upp bilder från kolmården men nej, nej jag hittar dom inte. Fast dom kan ju va på min dator, som inte funkar >.< Fast tekniskt sätt så funkar den, men den är bara är lite seg & funkar inte riktigt som den ska.

Fast jag hittade en bild får kolmården, men den bilden var tråkig :(


LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNGGGTAAAR, tills på söndag :)))))))


Om Ja inte räknade fel är det bara 63 daga...

dsc02128 (MMS)

Om Ja inte räknade fel är det bara 63 dagar kvar på sommarlovet :'( Jag har redan börjat sörja :P


<3


slår på stort

Känner mig rätt så duktig nu, har börjat städa mitt rum, tvättar kläder OOOOOOOCH jag ska gå ut och hänga upp alla blöta kläder O;
Jag slår på stort idag.
Jag älskar mysmyxor B)

              

Jag hatar fötter B)

MEN JAG ÄÄÄÄÄLSKAR HOCKEYPULVER!



Nu har jag diskt också, shiiiiet.
Nej, nu ska jag fortsätta städa. Visees

mmmm

omg, finns de nå bättre än hockeypulver? skulle inte tro det

              

haha, dom bjuder jag på ..

              

♥♥

season 3

Yääääääs, season 3!
Det blir mycke & göra idag ser jag, äntligen har säsong 3 kommit ut, men bara på internet. Fast bara 3 avsnitt än så länge :((
Egentligen är det inte så bra, men bra tidsfördriv i alla fall :)



Hade tänkt att städa mitt rum idag dessutom, men får se hur det blir med den saken :P

SOOMMOMOOMMOOMMOMMAMMAMAMRLOOOLLOOOVVOOV!

Idag är det en vecka, en vecka kvar tills julskinkan och resten av grisen återförenas igen.
Jag längtar så jag håller på dö.
Jag dör.


Och, det är sol nu O; Det skulle man inte kunna tro


Men i alla fall, venne vad jag ska fördriva tiden med. Kanske ligga på soffan och äta är allt för lat för att hitta på nå :P
Tänkte precis säga, att fy f**n vad drygt med skola imorgon, men sen kom jag på det ÄR JU SOMMMAMMAMAMAMMAAMRLOV! Jag gillar de ja..

Skulle kolla om det var nån bra film på tve nu, men nej nej.
:(((((((((((((((

 


jäptsjm

Ja, det gick ju som det gick idag, det var ju så himla bra akustik där (nooot) i vad man nu ska kalla det. Men skit samma

Sen drog jag och matilda och checka vargliret, har aldrig i hela mitt liv sett så mycket regn på en & samma gång. & var hemma hos Felicia sen drog allihopa och kolla på a-lagsmatch. & Junsele vann ju naturligtvis, igen.

              


dagen

Vi drar nu. (mp) 0738120930

                                        


******

Happ, då har man gjort det. Jag har brytit mot mitt livs enda regel.
Jag kunde inte låta bli, jag föll för grupptrycket & jag kunde inte låta bli, men till mitt försvar kan jag säga att den inte är från gina tricot.
Jag har köpt en randig tröja

Suck, typsikt mig.. en randig töja.

Men skitsamma, sitter & kollar på filmos med matilda :) MÜÜÜSSSIIIGT
& imorgon blir det till och kliva upp tidigt, ska sjunga på rabarberfestivalen. Uppstigning klockan halv 9, ja..
Sen blir det forboll för hela slanten, vargliret & a-lagsmatch med mattepatte, men vi ses.




Ja, det är ju inte den på bilden men ni kanske fattar i alla fall.. :P


Failklipp

Haha, jag hittade lite oldpics från webcämen.

              
              

Sitter med Mattepatte & kollar på failklipp på youtube. Håller verkligen på dö när jag kolla på vissa, det ser ju ut att göra så oooont.



Fast nu håller jag på att visa henne bilder på hennes älskling, KEEEVIN BOIII BORG! Fast jag tyck int om han heller, men matilda tycker han är rätt så grym.


najsiga pics my friend

              
              

Herregud, vi sitter & drogar superprinsen, det är något jag verkligen kan rekomendera!


superprinsen

Btw, matilda speepar här i natt.



Inget bröllop här inte! Här checkar vi superprinsen istället, så himla mycket bättre.
F**n, det går ju inte och lägga in på bloggen men klicka HÄR så kommer ni till superprinsen istället.



Ses

solle




Dagens outfit

Ja, har vart i solle med Matilda idag, härligt härligt. Gjorde några små inköp, ni kanske får bilder senare orkar inte nu :P
Jo, just såg en dator som jag jätte gärna vill ha men den kostar 9.999! O; Så jag har inte råd, kan kanske köpa den sen efter sommarn när jag jobbat och hoppas på att den kanske ska gå ner lite i pris. Annars får jag nog låta bli med att köpa den. Men den var riktigt feeetnice.

              

En större bild, efetrsom den finns ju inte när man googlar på den :(((


Heemma

Hinner inte skriva just nu. Men har vart i stan med Matilda idag i alla fall, lyckat (Y)
Så ni får piccsss sen, ses för stunden då.


usch för pojken

Jag tror jag börjar få mycket läsare på min blogg, statistiken går liksom bara uppåt o_O Fetnice. Och veckans absoluta fetdiss går till Justin Bieber, jag tyck int om pojken.



Blir solle en snabbis imorgon med mattepatte. Känns inte som om jag har lust att köpa nå mycke, eftersom jag åker om typ en vecka. Men som sagt finns ju typ ändå ingenting att köpa där så, ja..


Ett gott skratt förlänger livet


ny disse

Lite ny disse.
Ja, segare dag får man ju leta efter, men det är ju niiiiice. Så jag ska inte klaga. Jag saknar Ronja, asaaamyckee :( Men nu är det inte länge kvar 9 dar! Yeeees, ja det har inte hänt så mycket så jag har inte så mycket att skriva om.
Men nu ska jag ätaaaaaaaa, kakor. Tjockis.
Vi ses

              

lov


filmtips..? Tack

Tårta till frukost är ju inte helt fel .. ;)
Härligt att det regnar, så är det någon som har nå bra filmtips?
Jag ÄLSKAR regn, det är så härligt & mysigt. Och idag är man 14 år & 6 månader, exakt. Bara ett halvår kvar nu då.

 


tröööööööt

Bara jag som är jätte trött? Men imorgon är det bara ett halvår kvar tills jag fyller år, bara.. Och nästa söndag livar jag junsele! :)

              

jag vill ha pengar ::((((((((((((((((((((((((((((( :::((((

Haha, kan inte sluta tänka på tårtan igår.. :P kolla på videoklippet i förra inlägget så fattar ni, det var ganska kul faktiskt.
Nej, nu ska jag dra ni kan ju höra av er om ni vill nått :) Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

back

Det vart en riktigt bra start på sommarlovet, om jag får säga det själv!


Storasyster & Lillebror




världensbästa folk!

Drar bort nu med dom bästa! Vi ses imorgon gott folk :)
give me a call, 0738120930


Amanda & Elvira

Det var ju fler som också sjöng, Amanda och Elvira sjöng walking in memphis


SOMMARLOV! <3





Äntligen sommarlov nu, nicebajs. Var på bageriet med Kusin efteråt, det var ju också nice. Men jag vet inte om jag har så mycket mer att skriva förutom att vi har sommarlov.. :P Jo, sommarjobbet är klart nu.. skönt att man ska få lite pengar i alla fall.

              

slaggar borta i natt, at la friendos place, så finns på tellen.. 0738120930! :) 

Juste, amanda sjöng jätte fint i kyrkan idag.. :)


Ursäkta språket, men fyfan vad jag är glad...

dsc02039 (MMS)

Ursäkta språket, men fyfan vad jag är glad! :D Äntligen sommarlov!


Sommar

Nu är det inte länge kvar, jag lääääääääääääängtar.



nu är det nära

Jamen precis, så himla perfekt. Varför just idag!?
Jag har fått en massa utslag på benen :(( Dom kliar så in i h******* dessutom, Det blir ju  mycke fint.
Åhhhhåå :((((((((((((((((((((((((((((
Det är inte kul inte.

Men nej nu, nu ska jag gå och sörja över mina ben.
"- Det här är inte bra asså :( "


Haha, jag kommer ihåg när man var så där liten och ful.

Men nu är det nära, bara några få miniplutt timmar kvar, sen äre SOMMARLOV!
jjaaaaaaaaaaaaw ses


jo, juste

mina axlar är trasiga, skulle aldrig ha paddlat. Fast det var ju kul (Y)
Men nej, nu ses vi

:) :(

Oj, det är avslutning imorgon, kan knappt tro det.. det känns som om man nyss började. Fast det ska ju bli skönt också, jag drar ju den 27! :D En vecka kvar på söndag, och på fredag är det exakt ett halvår tills jag fyller 15! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))



såmar <3
:P

SOMMARLOV IMORGON DÅ!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
:(
Vi ses sen väl då kanske.. :((


lik or inte?



Asså.. jag fattar inte hur folk kan tycka att vi är lik? o.O mjaa, jag tyck inte de ja.. Oj, herrgud ser ju ut som om jag vore från en annan planet eller nått.

Okej, imorgon är det SKOLAVALUTNING SEN ÄR DET SOMMARLOV JAG LÄNGTAR INTE!1!!!!111!½!!! Också gör jag det :PPppPPpPP Sovmorgon också för den delen, börjar ju inte förs en klockan 12 eller nått sånt.

              


typ sommarlov

Det gick väl hyffsat bra idag, hehe det hände ju en och annan olycka. Carro hoppade i vattnet för att hon trodde att hon skulle få pengar av lisa men nej, nej.



Eric & Anton ramlade i ofrivilligt, det var kul. hehe. & Eric och Markus skulle välta kanoten med villje :P Sen tror jag inte det var någon mer som fick sig ett litet bad.

Jag och Lina var först till första stoppet och trea i "mål", kungkung.
Men nu är det typ sommarlov, skolavslutning imorgon nice. Men jag tror jag har fått sommarjobb iaf, dom har inte ringt och sagt att jag fått jobbet så jag antog att jag inte hade fått det. Men mamma pratade med dom idag, och dom sa att jag skulle jobba o_O

Så då får jag väl ringa sen då när jag pratat klar med ronji :)
Vi ses


Redo för paddling nu då :D

dsc02018 (MMS)

Redo för paddling nu då :D


Meehn Jag som ville a...

Meehn Jag som ville att det skulle regna, kul.. Jag vill ha regn!


p-addla

Sitter och funderar på om det är värt att ta med mobilen imorgon då vi ska paddla.. Skulle ju va kul om mna hade lite kort men om jag skulle ramla i så skulle det ju inte vara så kul för tellen.. "/
Tänk om jag skulle ramla i, nice.
Hoppas det regnar imorgon också jag gillar ju regn det är lite mysigt så där :)



Och kom just på ett ställe där det brukar vara svinmycket grenar och så i ån, så det brukar knappt gå att ta sig över :/ Där kommer man ju definitivt åka i, men man ska inte klaga det fins ju värre saker, så härligt, härligt.. (Y)



ähh, ses senare :)


Sist men inte minst, dag 30

Fem bilder från ett minne 2010

ja, varför inte ta 5 bilder från dagen orkar inte leta efter andra :P






regn & fiske

Bara imorgon sen SOMMARLOV!

Men idag, det var kallt och blött, jätteblött. Men det var mycket trevligt må jag säga, jag rörde inte ens fiskespöet jag bara åt.. hehe. Så det var rätt så nice :)

              
              
              

LIiiiiiiiisAAAAAAAAAAAAa fyller 15 idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Vi ses


Grattis Lisa :) <3

dsc01995 (MMS)

Grattis Lisa :) <3


dag 28 & 29

Någonting jag saknar väldigt mycket

hmm, jag saknar mina penag väldigt mycke :P & julskinkan så klart :) ♥




Tre saker jag ska göra innan detta år är slut

Ingenting :P


fffffiske imorgon

Ska fiska med skoliis imorgon hoppas det regnar, jag gillar regn. Och vem har inte kirrat tellen då..? Jo är det inte JAAAAG!!11! Omg, jag är så duktig.

Lite bilder från när vi fiskade med skolan förra året, ja jag kan ju erkänna att vi gjorde då allt annat än att fiska då..

              
             

Ska duscha nu, så vi ses :)

jäääs

:(
hEhE, har inte klätt på mig idag. Orkar inte, har bara suttit och ätit. 2 weeeks kvar nu, tagga!

Omg, i'm som ugly! yeeeeeeeeeeeeeeeees

              


levande

Nu är jag levande igen, men jag dör snart igen matilda svarar ju inte i telefonen varken hem eller mobil :((((((((((
Men jag kanske överlever eftersom att mamma ska köpa choklad åt mig
Så om nån vet vars hon är kan nu ju be henne ringa är ni snäll :) Men nejnu, nu vart jag sugen på tacos. Men i alla fall, be mattapatte ringa ;)


Snyft

Nej nu tror jag att jag dör


Haha ...

Haha Ronja - vad heter han med näsan? Jag - ehh, zlatan? Ronja - nej, adam Tilda - aha, okej Ni fattar inte hur kul det var, haha.. Ojoj, vi har bäst humor!


kiss <3

JULSKINKAN ÄR I TELEFONEN!
Det är 2 veckor kvar imorgon sen drar jag aloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Men nu ska jag ut vi se s s s s s s s s  s s  s s s s s s  s s s s s s s s s s s s ss s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s  Jag är i samma land som kiss just nu !!!!!!!!!!!!!!!!! :'D Åhhhhhhhhhhh, jag tror jag dör.


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

konseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert i sommar (Y) Fast bara typ
b-konserter men i alla fall musik som musik!


ojoj

Jag ät tröttare än någonsing, känns ungefär som om jag skulle ha fieestaa loooooooosss i typ 5 vecker i sträck.. kan knappt hålla ögonen öppna, inte bra jag hade ju tänkt städa mina garderober idag när ändå alla friendos är borta på bebisfotboll i åsele seriöst dom är 95or och spelar typ mot 98or 7-manna.. beeeeeeeebisar.

Själv sitter man hemma och hade planerat att göra någonting vettit av dagen, men som sagt det blir ju inte alltid som man hade planerat.
              

              

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMAR <3

 

- Sommarn 2010

morning folk

På söndag är det 2 veckor kvar, sen åker jag! Längtar.. :D Och på onsdag blirne SOOOOOOOOOOOOMMMMMMAAARRRRLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOVVV! Tror att det här lugnt kommer bli den bästa sommarn ever!
Juste man var ju tvungen att måla av varandra på bilden.. jag och cindy skulle rita av varandra min vart as ful men ser inte ens att det är Cindy.. Och hennes vart ju typ en kopia! hehe..


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NU ÄR BILJETTEN BOKAD, GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Dessutom är det ett år den jag gick ut sjuan idag, saaaaaaaaaaaaaad, Fast.. JAG FÅR JU SOMMARLOV PÅ ONSDAAAAAG! Ni anar bara inte hur glad är just nu, :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA; BILLEN ÄR BOKAD!

dag 27

Någonting jag vill göra just i denna sekund

Jag vill på kiss! Nu, fast dom är ju i stockholm imorgon & malmö på söndag.. så nu måste jag sitta hemma och sörja hela helgen bara för att jag inte kan gå på kiss.. :((
Fast jag kan ju alltid titta live från datorn, men det är ju inte lika kul. Jag kommer ju bara sitta och grina för att jag inte kan gå.. :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

allsång på skansen





Drar hit i sommar igen, tredje gången faktiskt :P


helgen

Skönt med helg nu, men ge mig 10000 nu så är jag nöjd! :)

SNART SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
              

Min drog, så himla gott!

              


Sista skoldagen i 8 :D:D:D bara paddling o...

Sista skoldagen i 8 :D:D:D bara paddling och fiske kvar sen är det SKOLAVSLUTNING PÅ ONSDAG! :D:D:d:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


dag 26

Två saker jag längtar efter

Ronjahaglund <3



Sommarlov <3


SOMMAR <3

Har vart och badat med Lisa ikväll, inte så kallt som jag trodde men endå allt för kallt för att bada! Fast jag badade mer än henne och jag hoppade i först också! B) *stolt*







Ses

Brillsen är on, däcken är pumpade, LET'S GO!

dsc00119 (MMS)

Brillsen är on, däcken är pumpade, LET'S GO!


nice

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej NICE VÄDER IDAG VA??? JAAAAAAA!
Ska fara och bada med Lisa sen det blir naaaaaaaaaajs. Gjorde raketer idag på tekniken, också naaajs snart sommarlov då är det naaaaaajs.




Fara och bada sen ja........................................................................ naaaaajsbaajs

SNART ÄR DET SOMMM MMMMMMMMMMMMARLOV! fast ronja fick sommarlov redan idag, och det var 4 stcken i hennse skola som hade mvg i alla ämnen O: Hej inget liv
Jag har ju sänkt alla betyg :(((((( Nej nu ska jag gå och grina för att jag har så dåliga betyg.. vi ses


dag 25


En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Ofixat


Fixat


jupiter

Ska byta om sen drar jag till jupiter.


äckelspade

Vart på roadtrip med Stefan idag, lite drygt faktiskt men inte så tråkigt som jag hade förväntat mig i alla fall. Fast det var bajs över allt hos kossorna, det är ju bara att kolla på spaden, den är ju riktigt niiicee

Gospel avslutning ikväll också, sen tror jag inte att jag har nå mer att säga just nu så baaj.


Kuuul..

dsc00109 (MMS)

Kuuul..


"vad åt vi?" hahahahaaha

hej ungar, tildaaaaaa här yoooo! Nej, jag kan inte prata så.. hahaha. Men har i alla fall vart och köpt en cola nu, blev lite tuggummi och godis också.. hehe.
Jag och ronja måste ha bäst humor.. vi sitter och kollar på samm klipp på youtube om och om igen och det är alltid lika roligt.

"jaha, vad åt du till middag..?"
"Ja, vi åt.. vi åt, jadu vi åt, vad åt vi?"
"Va åt vi för nått?"
"pizza johan, ni åt pizza"
"ja, pizza.. pizza vart det"

Ja, ni fattar nog inte om ni inte ser filmen.. hahah.







Hahahahahaha, usch vilken failpick X) skul...

dsc00108 (MMS)

Hahahahahaha, usch vilken failpick X) skulle knappa en sista bild på hunden men fyfan vad ful jag är! Kolla vilken jävla min jag gör.. Nej men usch!


dag 24

Två saker som händer mej ofta
 
• Sover längre än vad jag egentligen kan så jag får det jävligt stressit med andra ord..
• Det händer rätt så ofta att jag får dåliga resultat på prov.. :P


nu drar hunden





Nu drar en till dog :'(


roadtrip med Schteffiboii

              

Ja, dagens outfit var inte slappare än så

Drar på utflykt med Schteffiboii imorgon så börjar inte förs en klockan 9. Niiiiiiice va? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Vi drar på en liten roadtrip runt i "västra" som stefan sa. Så ska dra och köpa en cola sen så jag överlever dan :P



jag har typ sänkt alla betyg, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs :(((((((((((((((((
Vi ses

dåliga betyg

Kom på att betygssättningen är på onsdag, tror jag har sänkt mina betyg i de mesta ämnena :(( Inte bra, inte bra. Men inte så konstigt att man har dåliga beryg när man suger i skolan..


dag 23

En video från youtube jag gillar


feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

              

tredje glassen för idag, tjoooock. Men glass är ju sååååååå gott så kanske blir mer glass sen, vem vet ? ;)
Tänkte till och med fara ut och springa ikväll men tänkte att eftersom jag haft gympa idag så orkar jag inte, så jag sitter inne och äter glass istället.



YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

for på skolan, chillade sen drog jag :PPpPPp Känns nästan meningslöst att gå på skolan nu, vi gör ändå ingenting man går dit och bara sitter och väntar på att dan ska ta slut. Så på rasten drog vi och köpte glass. Portello glass, den var inte så god. Den var aldeles för söt, och den smakade konstigt.




Jag tycker den sista bilden var rätt så bra faktiskt! :)

Men i alla fall GISSA VEM SOM KLARADE MATTEPROVET DÅ??????????????????????? JAG KLARADE MATTEPROVET!!!!!!!!!!!!!! Först fick jag ig men sen räattade han om det och då fick jag precis g, vg på franskaprovet föjävla kung man är asså!

Men nu kommer snart lillebror hem med en till glass till mig (Y) Kommer bli feeet.
Vi ses


Ja, det här är vad jag har presterat på de...

dsc00085 (MMS)

Ja, det här är vad jag har presterat på den här lektionen men jag har ju inget att göra så hon kan ju inte klaga. Btw, 130 knappar :P


Kan inte sova :(( är inte trött, det är al...

dsc00082 (MMS)

Kan inte sova :(( är inte trött, det är allt för varm och det är hur ljust som helst i rummet. Men mitt rum är i alla fall "städat", har plockat bort alla kläder från golvet och soffan och dammsugat golvet, så det är ju nästan städat i alla fall. Allt damm från golvet är ju borta, så nu kan man gå på golvet utan att bli äcklad :P


Tilda och superbollen

Det var en gång en tilda som inte spelade fotboll men en dag så började hon spela fotboll, och en annan dag i livet så slutade hon. Men igår fick hon en ny fotboll av sin mamma, en superboll. Man kan göra allt med den, jag lovar er det är en superboll!



vi ses


Hejdå :'(

dsc00080 (MMS)

Hejdå :'(


dag 21 & 22

Två recept på något gott

 Du hittar receptet här


 Du hittar receptet här

Fem webbsidor jag ofta är inne på

• facebook
• blogg.se
• picnik.com
• google.com
• wikipedia.com

CIAO!

Hejdå hund :(





 
Första hunden livar the place nu, sorgligt.. men, men! 8 stycken kvar, nej nu ska jag ner och säga hejdå, vi ses!

the dress

 

avslutningsklänningen :)

Haha, söndagar är så slappa.. :P ligger i ...

Haha, söndagar är så slappa.. :P ligger i soffan och kollar på tennisen rätt så spännande faktiskt.


Äta

Varför kan det inte vara superfint väder och inte ett moln! :( Jag som hade planerat att ligga schhhteka hela dan, men nu kommer jag ligga ute och frysa istället.. :((
skit också.
venne om jag har så mycket mer att skriva idag förutom att jag ska gå ner och äta nu, ska äta svinmycke dessutom. Jag bara äääälskar att äta :b
Vi ses

Jag kan bjuda på lite pics förresten



hemma hos Ronja



På väg hem i från Ronja, jag är så cool jag flög ensam! B)



Ännu en bild ovanför molnen



Ronja gömmer sig bakom ett paraply innan vi ska ut och shoppa i regnet



Ronjas fula tröja x)

Jag har faktiskt tagit alla bilder själv i Ronjis lägenhet. & det är snart sommar lov, inte nästa vecka men nästa vecka, den 16 slutar vi. Väldigt mycket senare än alla andra, men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlängae ;)
Men det jag skulle komma till att snart är det ju sommarlov och.. DÅ ÅKER JAG TILL RONJA! :D:D:D:D:D:D:D:D
Sen kommer hon hit typ en hel sommar.. :) ♥
Men nu måste jag gå och äta lite, vi ses!

ttttttttrrrrrrrrrrr

Skulle städa men det slutade med att jag tog av prislapparna från sakerna och vek ihop kläderna jag köpte idag. Mycket bra gjort Tilda må jag säga.
Fast jag kom på en mycket bra ursäkt för att inte städa, eftersom att jag inte släpper in någon annan en mig själv på mitt rum så är det ju ändå bara jag som ser hur stökigt det är så då skiter jag i att städa (Y) Och så orkar jag inte, aldeles för lat för det.
Så synd för mig då

pratar med ronja i tellen ♥


åla

Nu ska jag storstäda mitt rum! Så skönt när det är gjort, men ni kan ju smsa för det lär ju bli en aning tråkigt!


hemma

Blev endel saker idag, Orkar inte knäppa kort på allt men kan ju skriva :p

• Skor
• Solglasögon
• jeans
• tröja
• bikini
• mysbyxor
• klänning
• fotboll
• jacka

Ja sen vart det sjukt mycke mer fast typ småsaker, så orkar heller inte skriva allt. Men jag är faktiskt väldigt nöjde med mina inköp och kortet är inte tömt ? O: Trodde det skulla vara det, men jag har ju över 500 kvar.. Så det var ju bra (Y)



En del av sakerna, ses

Är fortfarande i övik, har lite grann kvar...

dsc00068 (MMS)

Är fortfarande i övik, har lite grann kvar att köpa även fast det känns som on jag handlat upp hela övik :b men avslutningsklänning en och skor är i alla fall fixade (Y)


morning

Morning foket
Drar till övik om typ en timme eller nått, ska shoooooooooooppa. Men är lite rädd för att jag har förlite pengar på kortet, ska ju räcka till stockholm också, fast det är ju typ lite lägre tid kvar så man kanske hinne samla ihop en slant till så till stockholm.
Håller i alla fall på att fixa lite musik, men det tar aslång tid så vi får se hur många låtar det blir. Men nu ska jag dra, vi ses

övik

Drar till övik och handlar imorgon, fuunny.


daaaaaa



Checka vad jag hittade, inte liiite old!

dag 20

tio saker jag gillar att göra

♦ Stitta vid datorn
♦ Va med folk! :)
♦ Shoppa
♦ sova
♦ sova bort hela dagarna
♦ SMSA!
♦ äta
♦ åka och hälsa på Ronja!
♦ Lyssna på musik
♦ jävlas med folk



fcghbjkpåö :@ :@ :@

Jag är så jävla förbannad så jag tror jag dör


Allt för att fördriva tiden

Hur bortskämd är du?

du har:

[x] farsan
[x] morsan
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[ ] syster
[ ] brorson/brorsdotter
[ ] systerdotter/systerson
[x] Har husdjur
[ ] mer än 4 kusiner

Antal: 4

[x] telefon
[x] badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[x] badkar
[ ] gästrum
[x] egen tv

Antal: 5

[x] en halvbred säng
[x] mer än 4 par skor
[x] klocka
[/] xbox
[/] ps2
[ ] sing star
[ ] hemmabio
[x] guitar hero
[ ] dj
[ ] gameboy
[ ] gamecube
[ ] pokerset
[ ] basketkorg
[ ] pingisbord

Antal: 5

 

[ ] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[/] sommarjobbat
[ ] shoppar en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] MSN
[x] kamera
[x] mobil/kamera i mobil

Antal: 5 ½

[ ] scooter/moped/fyrjuling
[ ] keyboard
[ ] gitarr
[x] annat instrument
[x] rest utomlands
[ ] har 1000 £
[x] träffat en kändis
[ ] varit på hawaii
[/] ASIEN
[ ] AFRIKA
[ ] USA

Antal: 3 ½

[x] hemmagjord mat varje dag
[x] suttit i en limosin
[ ] suttit i en helikopter

Antal: 2


[x] minst två bilar i familjen
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har bil fast jag får inte köra än

Antal: 1

Mitt Antal: 22


0 - 10 - Hjälplös stackare .
10 - 15 - Ghetto barn .
15-20 Ett vanligt barn .
20-25 kaxig snorunge
25-30 Bortskämd unge - haha
30-35 snobb
36 snobbigaste barnet i skolan

En kaxig snorunge.. :P


ja, det här gick ju bra

Skulle kunna skriva om hur glad jag är för att allt skolarbete är över nu! Men förmodligen är det inte slut, jag failade så hårt på matteprovet, så hårt. Så förmodligen blire omprov nästa vecka, :( Men man får väl hoppas på de bästa, fast franskan är jag ganska säger på att jag klarade så det blir ju inte 2 omprov i alla fall.
så himla bra avslut på veckan

              
              

drar bort nu, ses på andra sidan

Matteprovet gick ju bra.. Eller inte. För...

Matteprovet gick ju bra.. Eller inte. Första matteprovet jag kommer faila på, jävla matte. Ingen tycker om matte så jag fattar inte varför vi ska ha det, bara onödigt :( så det blir väl till och plugga till omprovet i matte då hela jävla helgen. Bajsäckelmatte!


Åhhhhhhhhhhhh! Jag hade precis gått och la...

Åhhhhhhhhhhhh! Jag hade precis gått och lagt mig så kände jag Något som kröp på armen då kollade jag då var det två skalbaggar, fyfan va äckligt!


gokväll

Två sista proven imorgon sen chiiiiiiiill. Vg på tekniken, kung! 

              
dagens outfit :)

Har forrfarande inte så mycket att skriva, händer liksom inte så mycket nu så här på slutet. Men igår var det i alla fall två veckor kvar till skolavslutningen *skönt* Så himla skönt att det snart är sommarlov, men det är ändå lite sorglit att niorna inte kommer tillbaka efter lovet, fast det kommer ju nya, 7.. små skitungar.
Ja, det vart ju lite i alla fall.. ni får nöja er med det. Vi ses!


dag 19

En bild på mej och en kompis som badar


wannabe ronjahaglund

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
De vet man aldrig, men de lär ju visa sig :P

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
fan, ingen har ju koll :/

3.Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
men jag är snart vid aulan

4.Vilket sms blev du mest berörd av?

okej, kan du skicka det? Jag ska skicka kärleksmeddelanden!

5.Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag grejade proven

6.Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
§kull3 1nt3 tr0 d3 v4 :)

7.Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
hej

8.Vad vill du höra mest av allt?
Hej! vi övar imorgon! :) Så tar vi avslutning nästa onsdag! Så sjunger vi i kvarnå den 20 juni! :) vi ses imorgon!

9.Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
bloggar :D

10.Din romantiska replik?
Säg år alla bollsparkare att dom kan dra åt helvette :)

btw, jag fick vg i teknik, *nöjd* :D


somewhere over the rainbow

hee
Sista proven imorgon, matte & franska. Skulle tro att jag kanske får g på dom, man får väl hoppas på det bästa i alla fall :)
inte mycke mer att säga idag, mer äna tt det är bajsväder. Vi ses!

cleeean

             

             

Omg, I'm so ugly.
Vart på la gospello ikväll. Faktiskt pluggat franska också, fast typ en hundradels sekund, men det är ju alltid nått :) Ska snart plocka ihop lite på rummet, eller ja plocka av sängen fast skulle verkligen behöva storstäda mitt rum, nästan värt att ge tusen kronor till den som gör det, bara att komma och städa!
Ses

dag 18

En sång som får mej att må bra


i'm

Min nagel har gått av :( Bara en, men ändå en för mycket.. Och de är ju inge bra väder idag, på lunchrasten drog ja hem till Nellie och då höll jag på att dö av svett, nu fruuuser jag. Bara två prov kvar nu, ni anar inte hur lycklig jag är, skolan är snart slut!
Seriöst jag är så sjukt avundsjuk på dom som ska på kiss nästa vecka.. ååååååååååååååhe


picksen







här har ni dom


picks

Just nu vill jag till Ronja, just nu. Och därför tänker jag dra dit, Ciao! Dessutom är jag klar med alla arbeten som ska lämnas in, bara två prov kvar på fredag sen är det only chiiiiiiiiiiiill!
Orkar inte lägga upp bilderna nu, X) men vi ses väl


dag 17

Tre saker som finns i mitt rum


Ett par föstora skidglasögon, kan ju alltid vara bra att ha

En välfylld soffa det är ju också rätt så trevligt

En dörr med autografer :)


jag tror jag dör

Å juste kom på, nästa helg.. OCH JAG SKA INTE DIT! :(((((((  Det är synd om mig just nu asså..
       
   
                                                                                                                


I even did my hair for you

Sol, fysiken är klar.. Kan det bli bättre än så här?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
              

DAGENS AUUUUUUUUUUTFITT, outfit annars.
blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaä, I even did my hair for you, kan inte få ute den textraden ur hjärnan, jäkla Lena. Hennes fel alltihop, hade inte hon funnits så kanske inte låten hade funnits heller och då skulle jag slippa gå runt och sjuga I even did my hair for you hela tin.
Jäkla skit

I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love


RSS 2.0