Stockholm i mitt hjärta

Haha, ett himla äventyr vi vart med om!

Först efter all stress, så var vi äntligen klara för att ge oss av mot skansen. Hm, varmt vare på bussen och den gick typ 5 kilometer i timmen det var helt olidligt (?) att stanna kvar på bussen, och till slut stod busen helt still väldigt länge så då öppnade busschaffuören dörrarna så man fick kliva ut om man ville så jag och ronja klev väl ut då..

Lätt å hitta, bara att följa 47 skyltarna. Hm, ja jo. Vi gick vilse, i stockholm. Vi gick runt hela stan innan vi insåg att vi hade gått fel. När vi var nere vid grand hotel så frågade vi n¨ågra trevliga tanter om vägen till skansen, på dom lät som om vi hade gått helt jävla fel, typ var i ett annat land eller nått. Men vi fick hjälp av dom i alla fall, stod och väntade på bussen, kom ingen. Typiskt.

Sen kom det en spårvagn som det stod skansen på, ja ba: DEN TAR VI RONJA KOM NU! Men nej, Tilda jag kan inget om spårvagnar, den är gamal och äcklig vi tar bussen istället, så då äntligen tog vi bussen till skansen.

Efter typ en timmes letande fick vi sittplatser, bänkar (Y) eftersom det var några tjejer som kunde tränga ihop sig. Tack, tack! Hemfärden då, jo hem gick det bara bussar till nybroplan, så då fick vi väl ta bussen dit då. Suck, vilse igen? Nejdå, supertilda ba, Ronja kom här vi följer med strömman.. vi tar tunnrlbanan till centralen, vi följer dom dom alla lär van ändå ska gå till cetralen. Och äntligen nu, nu är vi hemma efter allt. Men det var super härligt och supertrevligt med Superbästaste Ronja på skansen idag!


Vi tog en karta över stockholm så vi skulle hitta när vi var vilse :P Men det hjälpte inte oss speciellt mycke..



Bevis på sittplatsen då :)





Mumms :)



Kan ni hitta nå sexigare eller?



Ja, heter man tilda och ronja kan man ju komma dit 2 timmar innan sänding så får man ändå sittplatser för vi är kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung!
Men nästa år ska vi också sova där :)
SES!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0