vad är det jag hör?!

Helt seriöst, lägg ner Junsele skola!
Vi har precis fått en ny musiklärare för 56465165651 gången, och nu såhär mitt i terminen så ska våran svenska och religionslärare sluta i slutet av februari?
Jag tror jag blir galen, men som tur är så är hon kvar när vi har nationella i alla fall


Jag tror nog junsele håller på att gå under


överraskning

Ojojojoj! det där trodde ni inte om mig va? Jag har pluggat mig till döds! Eller inte, men jag har legat i sängen och pluggat religion, liiiiite so och pyttelite engelska, hehe..


ursäkta mig att jag är klumpig

Vem var det inte som ramlade på väg ut från arenan igår mitt baland allt folk?
Jo, jag såklart

i.d.o.l

Jag måste erkänna att jag tyckte att det var väldigt bra igår, det går inte att förneka direkt om man säger så. Jag har nästan bara hört dålig kritik om det dessutom har jag inte följt idol så jag hade inte speciellt höga förväntningar på det hela. Men jag och Julia stod som sagt längst fram under kvällen och det finns i princip inget att klaga på, haha
Och bara för att gör min kära moster lite avundsjuk så kan jag säga så här, Jay sjöng like a prayer igår
På rusta får man mycket för pengarna, här fick vi jävligt mycke för inga pengar alls!


övik

Ska till övik om ungefär 1 och en halv timme med Julia, först ska vi vän kanske se om vi kan fynda lite sen klockan 8 har vi ju våra übercoola gratisbiller till idol live ikväll.
Jag har inte följt idol speciellt mycket men jag har ju känt mitt konsertsug ett tag nu, nej men det ska faktiskt bli rätt så kul. Så jag kanske ska gå och duscha nu så jag är en aning fräsch i alla fall, haha


inte en utan tre

Ikväll har jag vart ute på stan och såklart blir man tagen av polisen, jag fattar inte att ni inte kan lära er att inte skvallra för polisj**eln hela tiden!?
Nä, skoja bara. Om livet hade vart så bra så man till och med vart ute, haha. Nej, jag har faktiskt avverkat 2 filmer ikväll. Dom bästa såklart, dessutom var det tre nu när jag tänker efter Date movie, Hard walk och Fame.
Tänkte slå på stort och ladda ner Saw 3D också när jag ändå var igång, men då blev jag en aning feg. Jag vill se den tror jag, men jag är ju så megafeg så det fick bli tre gamla godingar istället!


gammalt som gatan


dra åt h*******e

Jag är sur, förbannad, förjvligt förbannad, arg och allt annat negativt man kan vara. Det är helg och man ska vara glad, men jag kan inte hjälpa det.
Jag hade gjort upp min plan för helgen, för varenda ynka liten minut. Den sprack, allt bara flöt iväg. Okej inte exakt allt, där tog jag i lite. Men det känns som om det var allt..

Jag var på vad man brukar kalla bra humör när jag lämnade in biologiprovet idag, men sen när jag hörde vad alla andra hade svarat på frågorna insåg jag hur värdelös jag är. Att det ska vara så svårt att i alla fall svara rätt på lite frågor.
Efter idrotten var jag på så dåligt humör att jag bara ville gå och dö!

Google translate

Yeees, med lite hjälp va google translate var franskaläxan gjord! Nu ska jag bara dyka ner i den feta biologiboken och plugga in tre sidor till provet imorgon sen är det chill.
Google translate in my heart!
snörugby imorgon på gympan, king.




minnen ♥

Så va är på gång, ledarna i världen , dom vill vänta tills imorn
tror att man kan stänga av och bara starta om
men vi värderar livet så vi följer inte dom
så vad är på gång jag frågar så vad är på gång
tiden rinner ut men ingen sammarbetar här
alla vill till toppen och vill göra karriär
vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här

Vill du se stjärnorna ta dig en titt om kring
vem är det som bestämmer om man blivit någonting
jakten på framgång och succé gör människan blind
livet är större än materiella ting
du har inget att bevisa för dom
bli aldrig nånsin en kopia av dom
när nån vill visa deras väg
så kan du hälsa att vi följer inte med


allt om skola

Ojdå, jag är redan uppe men som sagt man kan ju inte sova hela dagen bara för att det är studiedag liksom. Men hör ju på namnet vad man har att göra, det älskade plugget!
Ska man ta tag i den gigantiska läxhögen som bara ligger hemma och skräpar idag eller? Skulle faktiskt vara en underbara känsla att få bort dom.. men jag som sagt, vet inte riktigt.. Kanske ska sitta vid datorn och äta hela dagen det skulle vara fint, hähäh




You and me forever
we are always together!




UMEEEÅÅ

MOT UMEÅ MED MINA KÄRASTE VÄNNER!
Nu drar vi dom allra bästa mot Umeå och ska kolla på skola, n-ice. Sudiedag imorgon mer n-ice. Men allra först ska vi ju såklart på ica och köpa godis så vi klarar hela resan!



fetnice kväll med vännerna


man kallar det döden

Mmmm, mysigt att börja dagen med ett riktigt uppfriskande utvecklingssamtal!
bättre om man hade fått börja dagen såhär istället, hähähäh gott




nellie&lina

110126, IDAG FYLLER NELLIE OCH LINA 16 år!
Grattisgrattis på er mina superälskade vänner, själv har man ju bara ungefär 11 månader kvar tills man fyller 16.. hähä kuul.


down

Skolan har vart rätt så chill den här veckan, visserligen har det bara gått två dagar en men.. studiedag på torsdag dessutom! Dessutom har vi inte allt för mycket läxor för tillfället, bara biologiprov på fredag och sen har våran religionslärare fårr för sig att vi ska ha läxförhör i religion varje vecka plus att vi har religionsfrågor i läxa varje vecka också.



Jag bjussar på en shysst bild på Ronji från vår kärlekssemester i dom sälenska skogarna


inget är omöjligt

HAHAHAHHAHAHAH! Ja, precis så här mycket älskar jag matte!
Felicat har lyckas med det omöjliga, hon har lyckas fånga mig och min stora kärlek på bild. Matematik i mitt hjärta alltså ! ♥


gratis är gott


vad gör vi, nu kör vi

Jag är grym, men jag är förbannat lat. Nu ska vi ser hur det går med religionen, skit skulle jag gissa på. Men det där med religionen har faktiskt en förmåga att sätta sig på min hjärna utan en större ansträngning så vi får väl hoppas att det inte går såå himla dåligt idag.
Tänk om jag hade vart värsta pluggisen, vilka betyg.. Oj, nu ska jag sluta drömma mig bort och fokusera på religionen!


99..

skola, skola, plugg.
Jag hatar det. Men man gör väl vad man måste


¨

Slapp dag, men skön :) Nu ska jag till Carro med Nellie och Lisa. Våga vägra hullsta! Haha Så nu måste jag duscha och äta, innan det är dags att fara dit och göra ett ytterst viktigt skolarbete, lite klurigt men det kommer nog bli bra sen när det är klart hoppas jag.

what

mot byn, topphemligt möte med Harrysson --------->
 

I hate it

Ja, det är ju fredagskväll så skypefiesta står högt på listan. I love it!
Och imorgon klockan 1 är det inbokat topphemligt möte med harrysson, alltså riktigt topphemligt. Annars är det väl rätt så chill nu, förutom att jag är less. Less på allt.
Jag tror jag sticker till yttre rymden ett tag, kanske en månad eller fem.


History of Rock and Roll

Jag skulle kunna sälja mitt liv och allt jag äger för detta



vad är detta..?



dagens visa

R - vad är det som låter?
T - Vadå?
R - Det låter som om någon dödar katter
T - jaha, nej Filip spelar trummor


ttb

Kolla Ronja, våra kompisar på bild!
 


måste sova..

feel well

Man lever vidare utan kontaktbarhet har jag märkt, man är inte ett dugg slappare eller ett dugg piggare. Jag gjorde precis som jag brukar göra, gör allt annat än vad jag borde göra. Städa och plugga ligger ganska högt upp på listan med saker man verkligen måste göra, men jag drog till backen istället. Och till min stora förvåning åkte jag in ens en gång idag, jag kände inte liksom för det. Kände att det rätta knycket inte liksom satt riktigt idag.


okontaktbar

Jag kommer vara helt handikappad och i princip okontaktbar resten av månaden, mysigt



himla kul


tired

Skola skola skola, men som tur är så är det en slappdag idag.
En massa gymnasium kommer som vi ska kika på, och då blir det inga lektioner ~ CHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL! Kan det bli bättre, fast allra bäst vore det om man slapp kliva upp och bara låg och sov hela tiden. Det hade vart chillarnas chill!
Typ lite så här känner jag mig nu !



too soon

Ska jag vara elak? Eller snarare hemsk..
Idag är det 146 dagar kvar till skolavslutningen, det är hemskt! Om 146 dagar dagar går jag ut nian..
Så nu sticker jag på gospeln innan nån kommer springandes med kniven bakom mig för att jag vart lite hemsk.. haha
Nej jag ska inte skratta, det är ju hemskt haha.
Nej jag kan inte låta bli att skratta

back in days #4

Jag tror nästan att jag är över allt, jag var där också..


100119

Jag missade att det var 11 månader kvar tills jag fyllde år igår, jag tycker jag borde få tårta då. Och eftersom att jag inte fick det igår så vill jag ha det idag, så det så.
Idag -
Musiken gick väl ganska bra, vi gjorde inte så mycket, började på ett arbete om hörseln. Bilden gick faktiskt bra för en gångs skull, jag rev inte sönder mästerverket och jag kom en bra bit på min "egna tolkning av Vincent Van Goghs målning solrosor" Det lät alldeles för konstnärligt en va det var hör jag..
Och matten rymdgeometri!? det värsta som finns, värre en ekvationer och krig tillsammans! Då är det illa.. Vi avslutade dagen med att kolla på esteterna från Strömsunds lilla show, om jag får säga vad jag tycker så var den inte bra. Jag skulle vilja säga ord som värdelös, oduglig, kass, dålig, tråkig, onyttig och kanske till och med usel.
Men det gör jag nästan inte..

back in days # 3

Hör & häpna, jag såg dom här urballa discodunkarna också

 


är du en idiot'

Är det bara jag som sätter på mig mysbyxor så fort jag kommer hem? Det absolut skönaste som finns ju!
Men i alla fall idag är det tisdag, vilket innebär plugg och backen. Eller jag pluggar faktiskt, men jag öppnar boken och stänger boken. Hårdplugget tar man på onsdagar och torsdagar, då inser man vilken idiot man är för att man inte pluggat tidigare.
Så då kan man ju lite kort och gott säga att jag är en idiot, men jag vet att jag inte är ensam. Haha

back in days # 2

kan man tänka sig en gång till, jag var där också!


back in days

Kan man tänka sig, där var jag med mina vänner!


hope

se där, jag tror jag har löst mina problem

110117

Måndag den 17 januari, nu är det alltså lagligt att börja söka till gymnasium. Eller ja, lagligt och lagligt, finns det något olagligt sätt att söka? haha
Det är ju först till kvarn som Ove säger, eller..?
Men jag behöver extrem hjälp med det där, jag får så ont i huvet bara jag tänker på det så jag vill spy.


låt plugget vila

jag offrar mig väl då, solsidan here I come!



ofc

Har varit i backen med Julia idag, riktigt skoj. Så nu kan ni ju bara gissa vad som återstår? PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGG! Varför i hela friden är jag så dum att jag ens går till skolan, jag tycker seriöst att nästan allt är så sjukt jobbigt, drygt och ointressant!
Och till den coola saken då, exakt den här dagen ifjol var jag och Julia också i backen. Kanske inte så coolt, men coolt var det.
en bild från skypefesten, såklart

pic from da skypfest

Baken i-dag m-ed julla
Shit azzå, hade skypfest till 06.37 imorse.. lugna puckar nu!


skypefiesta



2 dagar

Jag har lekt med Julia ikväll, vi har kollat på våran satjulfest och bokat hockeyblijetter.
Nu har vi skypefest, fezt. Skypfest två dagar i rad, ojoj vart är världen påväg. Nu måste jag ta och lugna ner mig lite tror jag..
DEEEEESSSTSTSTSTTS. dessutom, jag har klippt mig själv.


allt återstår

Nyduschad, haha. Duscha, sova och äta måste vara det bästa som finns :D
Fast är det bara jag som tycker att det är tråkigt att det börjar bli ljusare och ljusare, jag tycker det är mysigt nät det blir mörkt runt 3 ju :(
Jag har faktiskt pluggat idag, nu är det bara städningen som återstår!

va drygt

Det är strålande sol ute, - 27 i solen. Peffa dag för att plugga eller?
Seriöst det här är våran första vecka i skolan, och vi har måsta slitit hut hårt som helst. Dom vill ju döda oss, första dagen fick vi 3 läxor. Sen fylldes det bara på, läxor över helgen är ju precis vad man vill ha. Vi kan ju lika gärna gå i skolan istället om det ska vara så här. fast vi var faktiskt utan läxor på jullovet, det var såååå skönt. Känslan går inte att beskriva, dessutom var det typ första lovet på minst 3 år som vi inte hade läxor på lovet.
Plugga var det här!


next --->

JAG HATAR DET, varför ska jag vara så himla bra dålig på att få bloggen som jag vill, jag skulle vart en datanörd. Då hade jag vart grym på det ju.
Det får bli i mitt nästa liv.
jag måste skaffa mig ett liv, jag måste sova!

- musical

Helt seriöst nu tycker jag väldigt väldigt synd om mig själv, när jag äntligen bestämt mig vad jag vill gå visserligen har jag funderat på det länge men när jag väl har bestämt mig så ser jag att jag typ måste gå i Lund, Stockholm, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Göteborg vad är det här för skit?!


jag gillar fest på skype

När man bor 60 mil ifrån varandra får man göra det bästa utav saken! SKYPFEEEEEST!
 


mycket till fest asså, förlåt menade fezt såklart

the new facebook

Vi i franskagruppen är bara så coola och plugga vid datorn är ju aldrig fel. Där slog vi två flugor i en smäll! :D


jag blir så dum av dig

haha! Jag själv i egen hög person står för dagens största fail. Fast vi skulle fått det på film, det var faktiskt roligt.


holy crap

asså det här är såååånt skit!

sommar sommar

Haha, ronja kommer du ihåg ? :D

varning

Julfestdvdn i handen nu ! :D
våran nya musiklärare sa att hon verkligen hade sett många julshower i sitt liv och våran var en av dom bästa *stolt*, alla säger att det var den bästa julshow dom hade sett.
Men jag tyckte faktiskt inte att den var så himla bra som dom säger, visserligen var den bättre en från början. Haha, för då var den skit!
Nog om detta, nu ska jag plugga franska glosor. VARNING, börja ALDRIG läsa franska det är värre en helvettets helvette. Drygt och svårt som snusk är det i alla fall, franska in my ass! Sen blir det backen! kärlek till den alltså. Just det.. franska boken var det ja!

new teacher

Vi har fått en ny musiklärare.. igen! För det första har vi aldrig haft samma musiklärare två år i rad, men i år har vår skola gjort rekord på att byta musiklärare. Från början hade vi samma som förra året (..för första gången) visserligen kunde man nästan förstå att det var alldeles för bra för att vara sant, så i november mitt i julfestplaneringarna och allt fick vi två nya musiklärare, det var ju inget fel på dom men.. liksom inför betygsättningen och allt och nu efter jul har vi fått ännu en ny.
Men den här gången känns det liksom rätt, så vi får hoppas att hon stannar i alla fall den här terminen sen får dom göra vad dom vill för då har jag ändå gått ut så då bryr jag mig inte ett dugg!

Förresten så såg vi på julfesten på musiken idag, jag skämdes. Alla säger att våran julfest var den bästa dom sett på länge, men jag tror att dom överdriver lite där ja. För så himla bra var den inte, och skäms alltid när jag hör och ser mig på film. Men när vi sjöng, shiiiiiiiiiiit jag började nästan grina när vi kollade på det idag. När jag var hästsnusket så tyckte jag att det var pinsamt, men det skulle ju vara lite oseriöst och man måste ju bjuda på sig lite så det var ingenting i jämfört med knocking on heavens door.
Det skulle vara eller det var en seriös sak, vi skulle tillsammans framföra en låt som vart katastrofal. Jag anklagar absolut inte någon men liksom hela låten, hela framförandet var helt enkelt inte bra.
Det är någonting jag verkligen ångrar!



2012

Jag har tänkt på en sak, idag är det tolfte dagen på det här året det innebär att vi har ungefär 353 dagar kvar att leva på denna jord. Just nu i denna stund läser jag att vi verkligen ska passa oss för den 21/12-12, just den dagen går jorden under. "Mayainianerna har haft rätt om många naturkatastrofer, och deras kalender slutar år 2012. Vilket forskarna tyder till att enligt mayafolket går jorden under då"
Det låter ju trevligt, shit jag skulle aldrig ha läst om det här..


facebook (såklart !)

Jag är inte super vidskeplig, men i år har juli 5 fredagar, 5 lördagar och 5 söndagar. Detta händer en gång vart 823:e år. Detta kallas pengapåsar. Så kopiera detta till din status och pengar kommer att komma inom 4 dagar. Baserat på kinesiska Feng Shui. Den som inte kopierar, kommer att vara utan pengar. Jag kan inte låta den personen vara jag. JAG VÄNTAR!

shit va coolt..

love it

Nu har jag gjort läxorna ätit upp min mat från tallriken så nu förtjänar jag att få åka till backen och glida utför på min snowboard! Härliga tider, aaand jag älskar det :D
så moooot Sherwoodskogen, backen ! :D



så....... vacekert!


fiiilmtime

JAG HATAR NÄR MAN LADDAR HEM EN ÜÜBERBRA FILM OCH SÅ ÄR BILDEN SÅ DÅLIG SÅ MAN KNAPPT KAN SE PÅ DEN!


2nd day

Andra dagen på sista terminen, jag hatar det här. Allt med gymnasium hit och dit, JAG HATAR DET! Jag vill bara stanna i tiden eller backa bak några år. Allt har bara gått så himla fort, jag förstår inte ett dugg hur man kunde längta tills man gick ut nian förut, allt är ju bara hemskt! Totalt fruktansvärt, visserligen kommer man ju ifrån hålan men har man otur hamnar man på det värsta stället på jorden! Allas fruktan.. Sollefteå!
Jag vet inte ens vad jag vill gå, eller vars. Allt är skit med andra ord. Vi fick ett brev idag med inloggningsuppgifter eftersom att från och med måndag kan man börja välja, superenkelt. Bara att logga in och knappa in exakt vad man vill gå, bajs i Ryssland kanske..? Det låter riktigt lockande!


sleep

skola skola skola. Jag hatar dig, men det visste du väl ej?
Inatt måste ha vart den bästa natten på länge, jag har aldrig sovit så här mycket. Men som sagt så kanske man ska ner och äta nått nu, men jag har tänkt på en sak dom få dagar jag äter innan skolan så blir jag ändå lika hungrig innan lunch så varför inte sova längre och inte äta frukost..? Mycket bra förslag tycker jag, här gillar vi att sova.

Och ikväll, ikväll då kaaaanske jag ska fixa bloggen hehe om jag inte far till backen för en viss liten person måste ju göra lite läxor också som jag är väldigt motiverad till också!
muummmmms! Gud vad gott med lite läxor till middag.


sängen

Nu ska jag kolla om det är nå bra på tv ikväll, sen duscha och kolla på tv om det var nått bra annars tycker jag faktiskt att sängen låter rätt så lockande :D

skönt och välbehövt

Jag gick till skolan med ett ynka pyttelitet hopp imorse om att vi kanske skulle kunna ta en mjukstart, dom svek mig, lärarna svek mig.
Så tack det var verkligen snällt att tänka på dom som gillar skolan, dom som vill ha läxor. Men asså jag tror jag står över. Det där med skolan är inte liksom min grej.
Men med tanke på hur lite jag sov inatt så tyckte jag att jag gjorde det bra som kom upp imorse, så fort jag blev väckt så kastade jag mig upp ur sängen för jag var så rädd att somna om, hehe. Men jag lyckades hålla mig rätt så vaken ända tills jag kom hem i alla fall, då somnade jag :D
Men det var såååå skönt, och välbehövt!


gör om, gör rätt

bloggen är under.. ja vad heter det rekonstruktion..?
 

krafter

Jag förstår inte vad det är för mening med att jag ber mamma väcka mig vid 9 så jag kan sova ikväll när jag ändå bara somnar om några timmar till..?
Jag måste vara lika dum som en guldfisk utan hjärna.
Men som sagt är det sista dagen på lovet idag och jag vet inte vad jag ska hitta på, nått kul. Men nått slappt för jag orkar inte göra nått, jag sparar ju krafter till skolan.. hallååå? :D


mitt i byn

Ronja är sjuk ! :D Hah, du skulle aldrig ha lämnat storstan lilladu..
Jag och Ronja har vart i Rossön, skolan mitt i byn :D Jag tror bara att det är Ronja som fattar nu men det där var faktiskt kul, kanske.. lite kul.

Ronja "vars ska vi nu igen?"
Jag "rossön"
Ronja "jaha.."
Jag "asså det är typ mindre en junsele men ändå har dom du vet sånna där blinkande lampor som finns i trafiken, sånna som blinkar olika färger du vet.."
Ronja "TILDA DET HETER TRAFIKLJUS!"


Cornelis Vreeswijk

Kollat på hockey och spelat spel, min kväll. Bert ingick också, han är för allt bra go den grabben.
Imorgon måste man ju kliva upp tidigt också, sista lovdagen. Fast egentligen vill jag fara till backen och åka bräda, är det någon som är på..? Sen vill jag gå på bio också, Cornelis någon som hänger på där då eller att fetta sig på pizzan äta en massa mat! :D

Cornelis Vreeswijk press photo 1967.jpg

geek

Jag har blivit en nörd, jag bara läser och läser. Men boken är förbannat bra, jag kan inte hjälpa det. 
Jag såg att farm frenzy fanns på facebook, vilken underbar lycka.
Ronja har åkt, för en timme sen var hon i sundsvall, skit också. Men hon lämnade post i min postlåda klockan 08.00 imorse se det få väl gå för sig då.. för den här gången.



Kör till och med på glasögon, bara för att jag har blivit en nörd och börjat läsa så mycket.

last time

Dagens middag stod faktiskt jag för, chicken :D
Jag tror nog att dom tyckte att det var gott, men nu ska jag bara byta om sen ska jag vara med Ronja för sista gången för hon åker hem imorgon.. suck. Men nu ska jag inte sitta här och skriva nu ska jag ta med mig glassen och gå till rooooooooooooonji

vackra fina flickor

ja, jag tror på spöken

Inatt var det en sån där "fight with the ghost night" jag hatar det, jag svär på heder och samvete att huset är hemsökt. Eller i alla fall så är mitt rum det. För enda sen jag var liten och inte ens visste var spöken och sånt var så har jag sagt att det är något i mitt rum och vägrar sova där inne.
Fast jag skulle egentligen inte vilja få reda på om det är något där inne på riktigt, för då sticker jag och sätter aldrig mer min fot där inne eller i den här världen något mer.
Jag känner mig lite töntig men jag svär på att jag har oinbjudna gäster på mitt rum.

Fast egentligen kanske det är mig det handlar om, för enligt mamma så har jag tydligen lekt med en gubbe när jag var liten flera gånger om tills en dag då jag skrek och grinade för att han var i närheten. Och den gubben har tydligen ingen annan sett, jag kanske inte gjorde det heller för det är inget jag kan komma ihåg. Haha
Sen sa mormor att jag tydligen hade lekt med någon gubbe i deras förra hus också, det är heller inte något jag kan komma ihåg. Men en sak jag kan komma ihåg, är att jag sett en jävla gubbe en gång eller två gånger, ute på gården samma ställe. Jag kanske gick i fyran första gången blev jag inte så rätt men när jag senare såg exakt samma gubbe på exakt samma ställe så blev jag fan rädd.
Okej, nu kanske det låter som om jag har sett en aning lite för mycket paranormal activity så det kanske inte är med mig, fan att det ska vara mitt rum.

tro det eller ej, gör som ni vill.


nice rimmar på bajs




R O N J A , G L A S S E N  Ä R  K V A R  I  M I N  F R Y S  K O M  O C H  Ä T !


är det de där dom kallar.. fail?



full fart (i stallet 2)

Som jag sa så har jag ju vart i backen och åkt bräda idag, sen när jag kom hem och vart på ica och så också då så var klockan kanske 20 i 4 och vi skulle vara i kyrkan klockan 5. Och jag som är väldigt seg av mig speciellt när det gäller att duscha och fixa håret och allt men jag både duschade, åt och gjorde mig i ordning på en timme dessutom han jag kolla på tv.. ibland blir jag riktigt stolt över mig själv!
Men i all denna stress som egentligen inte var nån stress, hann jag konstatera hur mycket jag hatar jeans. Jeans, höga klackar och åtsittande kläder över huvud taget! Det är så äckligt obekvämt så det går inte att beskriva.


dagens utte - åtsittande jeans som jag inte gillar

städa mitt rum kanske, den som gör det får en tjuga? någon..?

da backen

Vart i backen idag, jag kan väl inte direkt påstå att det var den allt för perfekta dagen vi valde. Backen var förfärlig, jag är ingen proffs men till och med jag kan säga att den var förfärlig. Den var liksom lös, så man fick inte direkt det perfekta fästet om ni fattar haha ? Sen snöade det ju, rätt så mycket också. Lita kallt och blött kan man väl också säga att det var..


sms-inlägg

20110105430 (MMS)

Vart med haglund typ hela dan, vi har kollat på bert, den heliga dessutom. Bert är min nya passion i livet, serri! Sen for vi och åt, drog på skotern och kom hem nu. Fast jag tror jag måste duscha, igen.. Jag duschade igårnatt men nu luktar jag skoter så, visst det luktar väl gott men vet inte riktigt om jag vill att sängen ska förvandlas till en skoterluktande sovplats då kan jag lika gärna ligga ute och sova på skotern!


yesterday



gud

AHAHHAHA! Okej, det där var fan elakt. Förlåt att jag svär också, men det behövdes ett fan där för det var verkligen elakt. Sorry gud, förlåt att jag inte tror på dig också. Tänkte om du vart ledsen eller så..


2 favoriter





röööka

kolla kolla!



Vi höll på att orsaka skogsbrand, men det var meningen. Mamma höll på att elda upp mig när hon kom för att hjälpa oss, jag hoppas att det inte var med meningen.
F1 duktiga vi är :)


kind of..?

Nyvaken, spelar ingen roll vem som väcker mig och vilken tid det är jag kommer ändå bara att somna om har du lärt dig något Ronja ? :D
Dagen består av nya äventyr med Ronja, egentligen inte direkt nya äventyr men ni får se sen vad vi ska göra. Hungrig som f*n är jag också, vilken tur att hon kommer snart då ;)



Jag sitter som ett barn på julafton och väntar på my some kind of bff


bästa köpet

Min telefon har spökat ett tag, men när man tappar den i backen och tror att den går sönder så tydligen har den börjat funka igen. Ljudet har kommit tillbaka, nu kanske jag till och med svarar.

Jag och Ronja har glott på när Elina & Lisa spelar guitar hero ikväll, och då kom jag och tänka på hur beroende jag var av det förut. Fast typ i sexan, men det är ju i och för sig aslänge sen.
Vi har vart på Ica och handlat gomaten tills imorgon :D Aja, vi kommer i alla fall suga, ingenting kommer funka som planerat. Men hon har lovat att ringa och väcka mig, annars lär vi inte komma ut förs en två eller nått.  För jag har vänt på dygnet totalt, det brukar alltid bli så på loven men det här lovet är extremt. Jag kanske somnar runt halv 5 - 5. Till och med dom dagar jag ska upp typ 7.. aja, jag är alltid lika smart. Men om jag ska kunna bli gitarrkungen #1 ska jag nog gå och spela lite nu då.. :D



HAHA! Jag ser ju galen ut


not a fake



I'm not a trick you play, I ride a different way
I'm not a mistake, I'm not a fake, It's set in my DNA

I'm not a trick you play, I ride a different way
I'm not a mistake, I'm not a fake, It's set in my DNA
Don't change me

social

Vaknade halv tolv av att telefonen ringde, suck. Haha, nejdå men jag ville sova mer! Men i alla fall ska jag och Ronja vara väldigt social med våra mödrar, vi ska åka och köpa skor!
det är nog sånna jag ska satsa på

so cool

Gud vad slapp jag har blivit. Men idag har jag fortsatt på mit nya projekt som jag började på igår, jag måste säga att jag kämpar på bra! Eftersom mini superplan gick i graven så måste jag ju ha ett nytt projekt på G, jag fick ett mail om att motiveringen var verkligen bra, men det räckte inte hela vägen men jag hade klarat både första och andra "utplockningen", så där gick den planen i graven. Men nu har jag tagit nya tag igen, lite stolt över mig själv är jag faktiskt.



 Men nu ska jag ut med Ronja, aka äcklet


´snowboarding

om jag är sugen..? OHJA!


..2011

Nu är det 2011, känns lite konstigt för om mindre en ett halv år går jag ut nian. Hemskt, men samtidigt så underbart skönt!
Jag har ett endaste litet nyårslöfte, jag ska skaffa mig ett liv!

blogglaget utan mig

Tvn nu.. !
Egentligen skulle jag också ha vart med i det där laget men, när inspelningen var så hade jag precis gjort mina små skönhetsoperationer så jag var tyvärr tvungen att tacka nej..

tänkte

Förresten.. om ni undrar varför jag inte svarade på allas sms igår så dog min telefon lite så där. Heeelt utan ström, men nu är den på laddning så nu svarar jag för fulla muggar! haha :D
helt sjukt, jag tyckte verkligen inte om min w995 när jag hade den men nu saknar jag den som om det vore mitt eget barn, O: haha

I ♥ u

haha, jag är tröööött.
Och jag älskar verkligen mina vänner! ♥ Så vad kan man hitta på resten av dagen då, då man sovit bort mer en halva..? Juste, fångarna på fortet ikväll. Foki är ju med, klart jag måste kolla. Helt ärligt, jag försdtår inte hur dom klarar av att vara med där. Jag ryser ju bara när jag kollar på det på tv. Usch
Jag antar att spindlar, höjder och skit inte riktigt är min grej helt enkelt.
jag bjussar på en picture from yesterday, känner mig inte så manad att lägga ut en bild från idag

HAPPY NEW YEAR

Nyår firas hemma hos Carro, med en massa underbara personer. Så sjukt kul också! :D



RSS 2.0