poems

I believe in angels,
The kind that heaven sends,
I am surrounded by angels,
But I call them friends.


born this way

 


talking to haglund

Värdelös dag, 13 stycken i klassen rätt så skönt men ganska tomt faktiskt. Man saknade ju några faktiskt, men det var drygt som f****** med 3 timmar so inget jag skulle rekomendera faktiskt.
Ja, jag vet inte, men jag är just nu inne i något slags bloggberoende. Jag måste blogga hela tiden, bara skriva, skriva, skriva även fast jag inte har nått att skriva om så detta fick också äran att bli ett av alla miljoner sktionödiga inlägg.



talking to my man right now, I hate you Haglund..


sista dagen

Åhhh, det ny schemat suger! Stackars dom som är på rinkbandyn idag, dom kommer att ha myyycket att ta igen 3 timmar so. Det är typ mer en ett helt år i det verkliga livet, så nu kan vi ju säga hejdå till ungefär halva klassen då för det är ingen mening att ni kommer tillbaka, ni har missat 3 timmar so.
Bra schemaläggning där gubbar! 2 timmar slöjd, 3 timmar so, 2 timmar franska sen slutar vi muuuuummmmmsig dag. Imorgon har vi engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, engelska, samling, matte, engelska..



- today.


ingenting, absolut ingenting

VARFÖR I HELA HELVETTET ANVÄNDA BOKSTÄVER I MATTE?! I matte använder man siffror..

2-1

kom hem ganska sent igår, vaknade ganska sent idag också. Eller ja klev upp ganska sent kanske man kan säga, men jag tyckte i alla fall att det var trevligt igår trots att hjärtat slog 300 slag i sekunden när det blev förlängning. Men otroligt nog vann dom, men det bästa under matchen var när en gubbe ovanför oss skrek till en blond (en aning långhårig) södertäljespelare: MEN VAFAN GÅ OCH SÄTT DIG BLONDINBELLA!


god kväll

Kvällens underhålling består av två stycke biljetter
 

övik

Kliva upp tidigt när det är helt kan man väl säga att det är inte riktigt min största hobby, men som start på dagen kan jag väl bjuda på en liten klurig skit i alla fall
- Vilket är värdens längsta ord?
- Smila för det är en mil mellan s och a!
skitbra humor jag har
ja nu ska vi se, sa den blinde och tog sin yxa och såg
Herregud, den var då bättre, nästan så att man skulle kunna tro att jag kommit på den själv.. haha

mikrofonkåt



För ett år sedan..

Säälen, sälen säleen!
Just denna fredag för exakt ett år sedan så satt jag och packade de sista inför min ochn Ronjas kärleksvecka i sälen. Ursäkta mitt ordval, men fyyyyfaaan va kul vi hade!
Eller ja, hon tyckte väl inte att det var kul hon kanske led av tristess under hela veckan det har hon ju i och för sig inte sagt att hn inte led av så vem vet liksom.
Men helt seriöst, det var den absolut bästa veckan i mitt liv! Ja, som sagt det var ju lite annat än att åka i backen här i junsele..


helgens planer

Helvettes jävla dag har det vart också, men nu är det fredag bästa dagen på veckan. Synd bara att helgen snart är över bara.. haha
Men helgens planer är eller man kanske inte ens kan kalla det planer, ska till övik imorgon det är väl det ända, men så tråkit ska det väl inte bli faktiskt.
Men ska ju dit med Julia, så.. det lär ju bli hm.. jääätte kuuul! Haha, nej bara skämta!

Today

Lektion nummer 1 började i idrottshallen lika så lektion nummer två, blev haffad av skolans polis som egentligen bara är träslöjdslärare vilket han inte fattar. Han tyckte att det var orlimligt att vi gick fem minter tidigare från hallen tillbaka till skolan när vi inte hade något att göra även fast vi fick gå för våran idrottslärare så då fick klassen sig en liten utskällning.
På svenskan såg vi klart psalm 21, och jag blev inte rädd den här gången jag har nu gjort mycket stora framsteg i mitt liv. Var hos tandläkaren, hon sa, mycket fina käkar men mycket smärta.
Prov i toppenstugan, det fruktade biologiprovet men jag tyckte det gick fint men oftast då jag tycker att det går bra så går det åt skogen.
vännerna i backen

gör om, gör rätt

Ska försöka fixa bloggen ikväll, började nu men det gick åt helvette så fortsätter ikväll!


hjälp



haha, förresten är det bara jag som tycker att det ser ut som att det minsann är självaste Dimman som är hos tandläkaren..?
hahaha

Min kompis

Min kompis
luktar gammalt piss
och är en dum blondin
tillika ett fettigt svin
hårt vill jag slå hennes fula grin
och kroppen banka gredelin
och ner i halsen stoppa en mockasin
så äcklet får lida pin
för hon är så jävla ofin


aaj

Det är ganska roligt för så fort vi ska se film nere i aulan så springer alla ner för att få plats i sofforna, det låter som om det kommer en hel flock med elefanter haha
Men dag så skulle det ju natuuuurligt vis vara massa andra klasser ivägen gissa vem som föll?! Jo, jag.. Jag har ett fett j**** blåmärke på höften. Det gör riktigt snuskigt ont.
Men som sagt, julia sover här inatt och imorgon natt också, jag pluggar på så gott det gå, jo juste jag sökte gymnasium idag me en så kan man väl inte säga om mitt liv just nu faktiskt.


nytt schema

Helt seriöst asså!?
På grund av att våran svenskalärare slutar MITT I TERMINEN så har vi fått nya scheman, ett helvettes schema. 3 so-timmar på måndag, är man sjuk på månadg kan man lika gärna gå och dö för so går inte att ta igen. 3 engelskatimmar på tisdag, 2 mattetimmar på torsdag + att dmo som har matte på elevens val har 3 mattetimmar. ÅHHHHHHHH, jag hatar det här. Helt jäkla seriöst, jag avskyr det.
5 nya svenskaläraren sen sjuan, och då ska vi inte tala om musiken..


tummen upp for the hell

Hmm, söka gymnasium idag.. låter mycket frestande!
 

110221

Skola, tränat, åt, plugga, dator, tv, sova.
Vilket liv jag har, men jag gillar det faktiskt. Det är inte alltid så tokigt som man tror, sen sover Julia här också. Livet är som på topp, förutom att jag har 3 prov som jag har missat när jag var sjuk sen har vi tydligen historiaprov nästa vecka också!? O: Jag ska till tandläkaren och kolla upp käkinflemmationen på torsdag också, livet är inte alls på topp faktiskt. Men det har i och för sig vart en någorlunda bra dag idag, så det kanske inte är helt tolalt kört i alla fall.
jag gillar vintern men en varm, solig sommarkväll på skansen med den bästa är helt jävla oslagbart.

jag är klok

Strömt vatten borde bli kortslutning

mr. saade

Laddar upp för skolan imorgon, i måndags var det bara 4 månader kvar till skolavslutningen, 4 MÅNADER!? Helt seriöst tiden går bara fortare och fortare snart är jag väl död och begraven också, haha
Helgen har bara flugit förbi och jag har inte gjort ett skit, fast ändå känns det som om jag har hunnit med rätt så mycket. Var ju faktiskt hos Alex igår, checkade lite av hockeyn och melodifestivalen där.
Det var ju inte nå vidare bidrag igår men om jag får säga det själv så var det nog Saade som var bäst, haha. Jag och han är ju sm sagt väldigt goda vänner, jag har till och med fått ett eget smeknamn.. "hon med gipset.."
Fast egentligen låten var ju inge vidare, snarare han som var bra.. eh hehee

mr. Saade i somras

Taaack ! ♥


-


de sjukas kväll i bild


180211

Är göralös, EN FREDAGSKVÄLL!? Det börjar bli illa nu, har fortfarande feber. Förbannade feber
Det finns absolut inget att göra, jag har kollat på alla filmer som finns, kollat på alla tvprogram som finns, läst alla tidningar, alla böcker, lyssnat på alla radioprogram, redigerat varenda bild, helt seriöst jag har fan gjort exakt allt som finns att göra här hemma.



Fredagsnöje för en sjukling, youtube! Det kommer bli många skratt känner jag på mig

jag tycker synd om mig själv

Känns som om jag missar allt, livet bara flyger förbi och jag sitter hemma och ruttnar. Jag är fortfarande sjuk och har feber så det har väl inte hänt något speciellt intressant.
Jag låg och kollade på 2012 men tyckte faktiskt att den var alldeles för hemsk så det sket sig, så nu liggar jag bara och kollar facebook och tycker synd om mig själv. Haha
Nej, om man ska sluta vara en sån mes och fortsätta kolla på 2012 och tycka att allting i filmen är asballt.


16. En Bild på något du är sugen på just nu



GLAAASS!


40 grader

Jag överlevde inte.
Skit också, jag har haft huvudvärk hela veckan men gått till skolan i alla fall. Men imorse tog huvudvärken över, jag kunde knappat kliva upp ur sängen sen visade det sig att jag även hade feber.
Så nu sitter jag här för mig själv medans alla andra får slita i skolan, egentligen tycker jag att det är lite synd att jag missar provet och så eftersom att det är så himla mycket nu men det är rätt så skönt att somna om och sova till tolv och sen ligga på soffan resten av dagen, hehe..



haha, jag bjuder på en bild från i somras!

kommer ni ihåg?


1 + 9 = 10

Jag tycker att inflammation i käkarna låter mysigt.
Ännu mer mysigare låter det med 10 kilo plugg som ligger och väntar, men jag ska på gospeln ikväll. Jag har ju inte vart där på 3 veckor nu, men ikväll så. Ska bara se till att plugga lite först, 223 franskaglosor ska sitta tills på fredag och sen har vi biologiprov imorgon.
Men sen är det ju den här förbannade huvudvärken också, vad har jag för fel? jag har ständig huvudvärk från morgon till kväll..

Haglund ger barn men för livet

Jag och Ronja jävlas med varandra helatiden, så är det bara. Men det här slog *** allt!
Jag pratade med henne i telefonen igår och då sa hon "Tilda jag ska visa dig en blogg bara"
Och jag dog.. jag säger inte så mycket mer just nu ni får själv kolla på bloggen. Men jag VARNAR er kolla inte om ni är rädd, känslig, om ni sitter bredvid någon som inte är döv (för förmodligen kommer dom bli det annars), feg och skyll inte på mig efteråt för att ni kommer få men för livet skyll på Haglund :)
Nu har jag nästan sagt var det är för något, men kom ihåg att jag varnat er.. www.moffeforfan.blogg.se


15. En bild på dig som liten


jag rostar sönder totalt

Jag hade sån jäkla huvudvärk idag på skolan så jag funderade om och om igen på om jag skulle åka hem, men jag tänkte att jag skulle vänta tills jag gjort proven. Men efteråt blev det lite bättre, men på idrotten kom den förbannade huvudvärken tillbaka igen och ända sen jag kom hem har jag i princip bara legat i sängen, dessutom var de inte allt som grädde på moset så håller mina käkar typ på att rosta sönder!? Haha, nej men jag kan knappt öppna munnen helt för det gör så jäkla ont och bara man tar lite unatpå så håller jag typ på att svimma för att det gör så himla ont.
Dessutom borde jag verkligen plugga med tanke på vilken jävulsvecka vi har den här veckan, men vad har jag gjort sen jag kom hem? Jo, typ legat och sovit för att slippa den förbannade huvudvärken.
Good girl.

14. En bild som får dig att sakna just den tiden då bilden är tagen



~ Julfesten ~


mitt liv

Känns som om det var bättre om allt bara drog åt helvette faktiskt.
I alla fall så hade vi kemiprov idag, sen gjorde vi sista delen av svenskanationella också. Matteprov imorgon, biologiprov på torsdag & 223 franskaglosor tills på fredag.
Jag har mycket till liv ja..


jagsaknardig! ♥

döden är här

Sitter nertryckt i alla skolböcker och förbereder mig inför döden. 3 prov och ett fett j****a glosförhör på 223 glosor på raken?! Och enligt Isabell fick vi egentligen bara ha 2 prov per vecka, så nu vet man ju vad lärarna egentöigen tycker om oss.. haha.
Nej, men allt är verkligen bara förjävligt och jobbigt så jag undrar egentligen varför jag ens slog på datorn, hjääälp jag borde inte sitta här. VERKLIGEN INTE!


pyssel på skolan


14/2

14/2, Alla hjärtans dag.
Eller 8 månader sen jag bröt armen, 8 månader sen och den är fortfarande inte bra. Ett litet tips bara så här på alla hjärtans dag, tro inte att ni ska kliva ner från en studsmatta uppenbarligen är det svårare än man tror.

13. Dig själv för länge sedan


jävulsveckan

Varför sitter jag egentligen här när jag minst borde sitta med 1 miljard böcker uppe. Överlever jag den här veckan är jag grym, i och för sig så är det ju ganska slapp dag imorgon 3 lektioner sen är det friluftsdag men sen då!?!?!?! Prov på tisdag, onsdag, torsdag sen på fredag har vi fetaste glosförhöret på 223 glosor.
Dom vill alltså döda oss på riktigt, dessutom tycker dom inte att det är mycket?! Om jag överlever så ska lärarna nog allt få igen..

Russian roulette is not the same without a gun


allt i umeå

Som sagt min lilla minitrp till umeå var lyckad, det var kul.
Fredagskväll låg jag för det mesta på hotellrummet och åååååt, haha nej jag var faktiskt på bio. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette, men den var bra! Men det är väl det som är huvudsaken?
- Lördag, det blev en liten lätt sovmorgon sen drov vi ut på stan och vi lämnade kvar Filip på hotellrummet som tur var. Den lilla turen på stan resulterade 2 tröjor i allla fall.
Sen var det dags att börja röra sig mot Balettakademin, lite nervöst faktiskt. Men det var kul, vi fick en låt som vi skulle fixa koreografi till det blev ju bra.. hehe.
Sen fick vi även testa allt från opera till att dansa salsa.
Sen vankades det foood, sen bar det av hemåt och mot sängen!

12. Dig själv nyligen


@ umeåå

Efter många om och men så har jag lyckats koppla upp mig på hotellets internet, äääntligen!
Filmen igår var super, den ingår definitivt i min top 5-lista av mina bästa filmer så nu ska jag ut på stan en sväng & senare under dagen ska vi väl försöka hitta till scen 5, vi får se hur det går mitt lokalsinne är ju inte direkt de bästa, haha

11. Någon som gör dig glad


smsinlägg från staden

20110211476 (MMS)

Internet har fått frispel, så jag gick tvärs över vägen så här är mitt fredagsnöje i den stora staden!


jag ruttnar här

Sitter i Umeå, det är kallt, långtråkigt, så tråkigt att jag sitter och kollar på Let's Dance till och med. Internet är segare en seg kola, och det kopplar ifrån hela tiden. Har jag tur nu så kanske de funkar 5 sekunder..
Så bio låter ju lockande just nu!
- Ska vi gå på bio?
- Ja det ska vi!

ÅHHHHHH, jag blir galen på det här förbannade internet jag ger upp nu.. det går verkligen inte att ladda upp bilder!

10. Någon du älskar


utmanad av Feliciat

Jag heter: Tilda

Jag vill:
Ta körkort
Jag är rädd för: tokiga katter
Jag är inte: tant
Jag sjunger: tyska nationalsången
Jag är: töntig
Jag älskar: Tassar

Utmaning till: juliharrysson.blogg.se & ronjahaglund.webblogg.se - Kopiera detta och svara på frågorna, med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.


umeå igen

Umeå efter skolan idag, ska kolla på skolan igen. Det ska väl bli kul, bara jag får mat så är ju jag nöjd hehe..
Fast först har jag helvetteslektionerna, matte, kemi & biologi. F* F******
aaaaa, jag tror jag dör.
Jag tycker faktiskt inte att det är kul att kliva upp för klockan 11 och sedan gå på skolan. Det är inte okej! haha.. jag är hungrig :(


typ sådär hungrig och jävlig känner jag mig nu!


det klarnar upp

Har jag blivit kort?
För första gången sen första klass måste jag sitta ner på ett skolfoto, det är typ det värsta som kan hända! Dagen började förjävligt, sen kom nationellahevettet, var klar efter ungefär en timme redan, skolfoto!? med den absolut värsta fotografen, han är bara dryg och jävlig.

"sluta slamsa nu, ni är ju som värsta dagiset"
*vi fortsätter*
"jamen tänk så här då, det här är sista året ni ser mig för nästa höst ska jag gå en kurs så dom kommer en annan"
"vi har gått ut då.."
"jahaja! men då kan ni ju se tillbaka på dom här 10 åren med mig"
"hehe, aa.."


9. Någon du saknar


ännu en dag mindre

Jag vaknar upp, ahh solen skiner (inte) igen
dags för mig att gitta från lägenheten huset
men först alltid en dusch
inte lukta usch (för det är skolfoto), stå högt i kurs
för det är glassiiigt nationella..


Limit To Your Love


Holy crap

Imorgon - 180 minuters skrivning, nationella.. so-prov
Tisdag - Kemiprov
Onsdag - Matteprov
Torsdag - Biologiprov
Fredag - läxförhör på 223 franskaglosor

Det här kan fan inte vara möjligt, jag blir galen. Just för allt detta går jag inte på gospeln ikväll (heller!) tredje gången i rad nu jag inte går på gospeln, först vare Umeå, förra veckan var jag sjuk och nu måste jag plugga. Och vad gör jag? Jag sitter här!?
Allt är verklgen bara skit just nu, allt blir bara värre och värre för varje dag som går. SKIT!
Holy crap

8. Någon du litar på


o ****

Haha, ja hm.. det gick ju.. bra idag!
Jag tyckte det var rätt så simpelt prov och jag var dessutom skitnöjd när jag lämnade in det. Men så kom det, det är samma visa varje gång.
När jag för en gång skull är nöjd med något jag gör, framförallt prov och sen när man hör vad andra svarade så förstår jag hur dum i huvet jag måste vara. Jag är rent sagt idiotisk, provet gick rakt åt helvette.


7. En plats du saknar



100302
-
Sälen med Haglund


färgglatt

Inte så ofta man får så färgglada brev.. haha. Dessutom två stoora på samma gång!


nu kör vi all in!

Lärarna: Ni behöver inte oroa er över nationella, det är bara ett prov. Det är som vilket annat prov som helst, det kommer gå så bra!
Vi: Jaha, ja okej.. men asså vi kommer inte klara det, det verkar ju skitsvårt!
Lärarna: Även om ni har mvg och får ig på nationella så kan vi inte sätta g i betyget, DÅ FÅR NI IG!
.. går det bra på nationella får du mvg i betyget.

Nejdå, nejdå jag känner iiiiingen press alls!

allt är bara för mycket

ÅÅHHHÅHÅÅÅåååhhHH!
Känns som om jag har sjukt mycket att göra, och allt måste göras nu. Just nu, precis på pricken.



6. En bild som väcker känslor



2008


jag tycker verkligen inte om det här

Exakt en vecka sedan jag var på skolan sist, förra måndagen var jag på skolan. Sen var jag hema & var sjuk resten av veckan, jag kan ju säga att jag känner att det ska bli kul att gå till skolan igen..
Om jag ska ljuga.
Jag vill inte ens veta hur ***** mycket jag ligger efter. Det är inte ens kul längre.. om det någonsin har vart det, haha. Dessutom nationella imorgon & på torsdag KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!
Jag vill bara lägga mig i sängen igen, lägga kudden över huvudet och börja om natten jag vill INTE på skolan. Jag vill bara ligga hemma och göra ingenting. Jag vill bort!




en elak syster till

Det kanske låter lite elakt.
Men jag var väldigt irriterad på min bror tidigare idag, jag var inte bara irriterad jag var arg & förbannad på han också. Bara för att han är ni vet så där är så förjävlig och irriterande dom små bröder kan vara, små & små, han är knappt två år yngre en mig och lång som *****.
Men om jag ska komma till saken så flög det liksom bara ur mig, jag bad han dra åt helvette.
Och vad gör han inte då?
Jo, då går han sakta iväg och börjar sjunga "I'm on the my highway to hell"
Då kan man ju inte göra annat än att förlåta han och börja tokskratta istället, HAHA!



här har ni en bild på bror min (&kusin) hähä..

jag&Julia

Idag blev det ingen vidare sovmorgon, halv elva slog jag upp ögonen.
Grilla korv och kolla på Livet engligt rosa avsnitt 7-12 står på schemat. Sist kollade vi på Livet enligt rosa avsnitt 1-6, och nu när jag har vart sjuk har jag inte gjort annat en att legat i sängen och kollat på film och då har det blivit Rosafilmen en och annan gång.
Haha, det kanske låter ganska barsligt men den är faktiskt väldigt bra. HAHAHAHAHHAHA, men den är det..


6 februari 2010

Melodifestivalen..


5. En dag du minns



dagen då jag tog bort gipset, den bästa dagen i mitt liv.
Äntligen kunde jag njuta utav att min håriga, alldeles egna ogipsade arm.


dagens

Har spenderat dagen hos Lina, men är lika glad för det. Haha
Bageriet också om jag får skryta lite. Hehe, ska jag vara ärlig..? Vi kollade på Hannah Montana the movie.. Men Julia som inte är uppe i åren en ville ju kolla ;)
Nej, nu var jag elak. Sen när det blev hockeytime, ville jag kolla. Men har man två kompisar som inte är så stort fan av att sitta hemma i soffan och kolla på hockey som man dessutom spenderar dagen med är det inte så himla lätt att få sin vilja igenom faktiskt. Så det blev en till film, och en till film. Två filmer till, en som var bra som jag inte ens kom ihåg namnet på också blev det Bröderna Lejonhjärta.

Satt vid mors dator imorse så här kommer ett par snabba bilder på dagens utte. MMMmm, mycket fina bilder.
               

mello..?

Börjar melodifestivalen idag eller är det jag som är dum?
Jag tycker att dom alltid brukar skriva och prata om det hur mycket som helst flera månader innan det ska börja, och i år har jag nästan inte hört någonting.
Det kanske inte ens börjar ikväll, kanske bara jag som fått för mig det?
Eller..
Kanske, det ska jag minsann kolla upp!
Okej, det var ikväll, 20.00 på ettan.


4. En bild som du aldrig visat



ja, vad säger vi ronja?


mot byn, men först julia --->


måste vara vaken, får inte blunda

får
inte
blunda,
inte
somna,
måste
vara
vaken


jag har inte ett enda liv

Mitt nyårslöfte var att skaffa mig ett liv, ja få se hur går det med det..?
Skit.
Men jag kan faktiskt säga till mitt försvar att jag har vart sjuk, och när jag hör ordet sjuk så vet jag hur mycket jag har missat i skolan. Allt för mycket, jag har lite böcker hemma, men tror ni jag har öppnat dom ens en gång? nä.
Det är kanske det man borde ha gjort. Om man hade velat alltså.



haha, ja vad säger man. En vackrare bild får man ju leta efter i alla fall, äldre också för den delen.
Men efter som att jag inte riktigt sitter vid min egen dator just nu så får ni faktiskt ta de.
Ville bara säga att jag faktiskt inte bara ska sitta hemma imorgon.


3. Du som fotograf



ojojoj, vilken fotograf ni har i släkten asså, ni måste vara riktigt stolta!


2006


Sam Roberts - No Sleep


2. Du och en bästa vän


still good

hm, ja jag stannar hemma imorgon också. Bara den här veckan har jag vart hemma mer än vad jag har vart hemma i både sjuan, åttan och nian tillsammans. Nu börjar det bli illa på riktigt, på måndag då ska jag på skolan vare sig jag är död eller levande!



haha, ja vad säger man.. även den sjuke kan vara glad!


döende

jag undrar vars är världen påväg, för ett tag sen skulle aldrig feber och lite huvudvärk stoppa mig från att gå till skolan. Inte för att jag gillar skolan, men det värsta som finns är att missa massa saker och sen ta igen de..
Nationella på tisdag & torsdag.
Men nu är jag hemma för tredje dagen i rad, och är jag så här i morgon kan gud glömma att jag går till skolan då också.
Ronja är hemma, hon har feber.
Julia är hemma, hon har också feber.


1. Du för cirka ett år sedan




Ja, som sagt jag och Julia hade ju en liten extreaem fjortisperiod haha


den omöjliga listan

1. Du för cirka ett år sedan
2. Du och en bästa vän
3. Du som fotograf
4. En bild som du aldrig visat
5. En dag du minns
6. En bild som väcker känslor
7. En plats du saknar
8. Någon du litar på
9. Någon du saknar
10. Någon du älskar
11. Någon som gör dig glad
12. Dig själv nyligen
13. Dig själv för länge sedan
14. En bild som får dig att sakna just den tiden då bilden är tagen
15. En bild på dig som liten
16. En Bild på något du är sugen på just nu

Jag kör på 16 dagar, nå mer tror jag inte att jag klarar av faktiskt.. haha


110202

helt glasklart världens grymmaste, bästaste och kanske helklart den mest underbara låt som jag någonsin har hört
Om inte annat är det lätt den coolaste låten, coolast i hela universum

 

go gubbe det där

Klicka helt seriöst på länken om ni vill skratta för resten av era liv!

http://www.blocket.se/gavleborg/Besiktigad_245_billigt_31862782.htm?ca=6&w=3


Saturday night






sjukhemmet

Jag har fortfarande feber känns som om det skulle vara närmare 50 grader men sist jag kollade var det bara 39.1 :( Det här är illa, jag har ett stort fett prov imorgon och sen ska musikarbetet in.
**** för att vara sjuk, jag hatar att missa saker i skolan och jag hatar ännu mer att ta igen saker man missat.
Det är riktigt ***** ute med mig nu!



För en gångs skull vill jag faktiskt vara på skolan, och då kan ni fatta hur illa det är


sjuka syskon

Tack för att du smittat mig Filip!
Feber, ont i ryggen, huvudet och halsen fethärligt!
Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv, bara att hoppas att det är nått bra på barnkanalen då, haha

RSS 2.0