åhhhhhhhhhhhh!

kom precis hem, har suttit på icabänken och surat. också har jag inte det : PPpPPpP
Men jag är ju ful, jag funderar seriöst och inte vara med på luciasaken, jag var fulare är fulast. Och kortet ska liksom ställas ut för hela byn? Nejtack, det kan dom glömma.
Hoppas att dom retuscherar bilden annars bränner jag upp mig själv.



nej nu ska jag spy, hejdå


moooooongoooo

Vart på nå himla möte om gb, väldigt ointressant. Jag tyckte faktiskt inte att man vart så himla mycke klokare, men det var väl rätt så kulit tidsfördriv. Eller nej det var det inte, men roligare än att sitta hemma hela kvällen iaf.
              
Sen imorgon är det skolfoto, luciafoto, grupfoto också mongobilden. Fast egentligen skulle man kunna kalla all bilder mongobilder, för jag ser verkligen ut som ett mongo på ALLA bilder.
Men dåså, då taggar vi mongobilder imogon då!

Ja, jag tycker vi ser väldigt såhär.. munter på nått sett :P

döv

Placet idag va faktiskt kung! Kort & gå, så då slapp man bära alla saker så långt. Johan hade med sig ett tält, affe sjäng en låt om johans svamptält. Har aldrig, aldrig skrattat så mycke i hela mitt liv!


jag stod och förklarade för småbarnen va dom skulle göra..
" har ni några frågor? "
*nån unge räckte upp handen*
" ehh, du bara så du vet är hon döv "
*pinsam tysynad*

haha, jag höll på dö.




ääääntligen

åh, äntligen klar med allt inför naturstigen imorgon! Ha suttit hela kvällen, okej nu ljög jag men två timmar i alla fall. Bara för att jag har så dålig fantasi.
Så nu ska jag chilla ouuut vi datorn sen ska jag väl sova då. Bästa fetstället imorgon, hackspettsåsen! Typ 5 meter från skolan, 3 cm från elljuspåret och inte alls mitt ute i skogen.
Men jag ska ta med mig aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmycke mat, då överlever jag dagen. Om inte alla barn ta död på mig såklart.
Men jag ska knäppa asmycke bilder imorgon, så får ni se vårt megaställe.
peace man






Naturstigen ifjol, fast då gick vi hela skiten

ica <3333333333

Drar på ica & handlar tills imorgon nu : ppPPpP


-.

49 av 54 på engelska nationella.
Haha, jag ville inte ens veta resultatet på kemiprovet. Men ändå känns det som om det gick rätt så fine faktiskt. Men för att vara på den säkra sidan så ville jag inte veta resultatet. Haha.

TAGGA NATURSTIGEN IMORGON DÅ!
På gympan sprang jag och feliciat till dit vi ska va imorgon och checka läget, feeeeeeeeetfina placet asså. Nej nu ska vi inte ljuga, det dög men bättre ställe hade man ju kunnat få.
              
fetfina, och FRÄNA! ascoola bilder asså

flickan tvingade mig

okej, jag har ronja i örat. Hon TVINGAR mig att lägga in en bild på henne, en bild som hon godkänner. Men jag skiter i om hon godkänner den eller inte, tvingar hon MIG att lägga i en bild på henne i MIN blogg så får JAG bestämma vilken också!


det blev två, men det får hon tåla! Annars raderar jag henne ur mitt minne, MOHSHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!

MGV ++

För det första vill jag bara säga att jag är väldigt duktig och möss är väldigt äckliga.
Jag har pluggat, pluggat, pluggat sen tog jag en paus med pluggandet och sprang långt, långt & snabbt. Tills jag såg en rullande sten på vägen, det visade sig att det inte var en sten utan en fet mus. Oh, shit tänkte jag och sprang ännu snabbare. Nu är jag hemma, och ska plugga igen. MVG ++ HERE I COME :D

              

Som ni ser så ser det ut som jag ansträngt mig väldigt mycket. hehe he.

P-LUGGA

Asså är det idag vi kör råp-luggning på periodiska systemet e-ller? Jag tycke vi säg så, det blir ju bra. Och så får vi ett mvg på provet imorgon, eftersom att vi inte fick det idag.
Vet inte riktigt om jag sumpade det totalt, men provet var svårt. Tur att vi ficka använda anteckninga annars hade jag vart totaaaalkööörd. Men nu var jag inte det för jag är sååå himla cung!
              
Yuuummmiiiii, va vackra bilder!

dagens hjälte

Haha, jag hade glömt skorna på gympan i fredags.. :P Men Felicia hade tagit dom, så jag fick dom idag! Så nu kan jag ut och springa igen, jippie!


Skolan är ett mongo

Skola imorgon, skitkul. Nej skolan är ett mongo.
Plugga är faktiskt inte riktigt min grej, men nu ska jag inte sitta här och klaga utan nu ska jag ta tag i mina läxor istället.
förresten, vem kom på periodiska systemet? Den jäveln som gjorde det ska bort, bort från denna jord. Hur är det möjligt att förstå det om jag får fråga? & Balansera formler, ja det kan jag ju som ett rinnande vatten. 
              


Mimic

Söndag! Jag soooov länge, fast sen vaknade jag och checka mob sen somnade jag om igen. Det var härligt. Say inte alls more. Grrr… Jag hade faktiskt tänkt och plugga asmycke idag, jag började faktiskt med religionen, men den var så himla tråkig så jag slutatde nästan lika fort som jag började.
Fett soft. Jag fick en lysande idé! Jag drar ut springer, men det fanns bara ett knas, vars är mina skor? Jag letade som en galning, sen var jag tvungen att cykla till umek och frågade om hon visste vars dom var, men det visste hon inte. Jag hade alltså cyklat i onödan, dessutom i shorts! Det var så chilly att nästan benen trillade av.

Harjar you? Vet you people vars jag tror att dom är? på hallen, jag tror jag glömde dom där i fredags efter gympan. Stackars små skor :( nu är jag juh tvungen att plugga..
Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Jag går och sover igen.. Vad händerlen?
smsa, jag sover kanske 0727316630

Haha, jag skrev inlägget i mimic på msn så det är inte jag som gjort de så "konstigt"'


Äter chips och kollar på transformers, som...

20100925190 (MMS)

Äter chips och kollar på transformers, som jag sett typ 15845155559000 gånger alltid lika dålig. Okej, så dålig är den inte, men när man sett typ en moljon gånger är den helt plötsligt inte lika bra längre.
Jjjjaaqjajjjjjsjaaaaajjjjajaja, 





Bloggar från mobilen


6-2

Jo tjena. Junsele suger. Dom förlorade med 6-2 mot Timrå? Då är man verkligen sämst.
Dom kastade ut bollar i publiken med deras autografer på, shit dom var coola. Min bror fick en, inte jag. Han har gått på tre förbannade fotbollsmatcher i år, jag har gått på alla förutom 3.
I suck.
              
Se bara så ledsen jag ser ut..?

Ibland får jag den känslan över att min blogg är så himla seriös, men peace out.

fotboll

Nu ska jag duscha, för jag ska på fotboll. Årets absolut sista, verkligen mongosisita match. Egentligen är det en helt värdelös match för dom är redan vidare i tvåan eftersom att dom vann förra hemmamatchen. Men det är underhållande med fotboll, men om det bara kunde vara lite mer action i det hela så skulle fotboll ligga etta på min "mestunderhållande lista".



haha, hittade ingen passande bild. Så lägger upp en magnifk bild på pepparkakshuset som jag, Lisa & Nellie gjorde på hemkunskapen. Mycket vacker må jag säga


johanna palm

Haha. är det bara jag som tycker att den här låten låter typ som Johan Palm innan målbrottet? :P
 


minst 50

jag är vaken, nästa första gången i världshistorien jag kliver upp frivilligt före 11. Jag trodde inte att nått sånt skulle hända förs en man hade minst fyllt 50.
Men tydligen så kunde sånt hände även i unga år. Men nej nu ska jag forstätta chilla ouut vi datorn liksom, peace.


oh, shit. Jag dog

jag döööööör av skratt varje gång jag ser den!


asballt

Jag är så asball!



rejält bra start asså

Rejält bra start på dagen.
vakna, tänkte jag drar ut & springer men jag somnade om. Klockan 7, prick. Då flög jag upp ur sängen för att hinna duscha. 20 över sju var jag klar. Klädde på mig, och gjorde mig i ordning hur som fort som helst, eller inte jag var seg som satan. 20 i 8 gick jag ner och åt frukost, sen var jag ju tvungen att springa upp igen och byta kläder. Packa gympaväskan.

10 minuter senare gick jag till bilen skulle vara snäll och stänga bildörren åt filip men hans telefom låg i mellan, och vips så var den knäckt. Hela skärmen var knäckt, typ 1000 bitar. Men hur skulle jag liksom kunna veta att hans kära lilla telefon låg ivägen liksom?
Men jag kan ju säga att jag vet hur det känns, man har ju fått en och annan telle knäckt här i livet.

Åh, ibland får man en sån där superbra start på dagen!
Ciao

              

Ojhh, shiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Det är någon som ringer till mig.

skit man väl i

Jag skulle ut & springa, men orkade inte.
Eller så var det så att lilla küsiiin kom, så då var ju han och jag tvungen att baka en kladdkaka sen var ví baaaraa tvungen att äta upp den sen. Det var en aning bättre än att ut och springa, men jag känner mig förbannat lat.
Men det skit man väl i.


mongoresultat

hej hej hej, hemskt mycke hej! Är det inte typiskt att när man känner att det gick super på ett prov så får man värsta mongoresultatet?
Jo, det är typiskt.



hahahhaaa, jag håller typ på dö av skratt när jag ser den här bilden.

p.s. Vi var jätteseriösa på bilden.


nu är jag levande igen

Mitt liv gick inte under, internet slutade klatra, mamma kom hem med mat & teven vet jag faktiskt inte riktigt hur det är med, har inte testat. För jag drog på gospeln.

              

Hej, ville bara säga att mitt liv håller...

Hej, ville bara säga att mitt liv håller på att gå under, tvn balla ur, internet är nere. Bara hoppas att mamma kommer hem och gör mat sen, för annars så är jag körd. Bäst jag går i dvala. Vi ses sen, de vill säga om internet någonsin kommer tillbaka.


det är förjävlit

Vet ni hur förjävlit det känns när man såt vi skåpet och plocka på sig en massa böcker innan skolan slutar för att man ska ta hem och jobba lite, och sen när man kommer hem och väl ska ta tag i läxorna så kan man ingenting?

Först är man så stolt över sig själv för att man väl har tagit hem en massa böcker och ska sätta sig och jobba, men nej.
Absolut ingenting, förstår ingenting, man får hjälp, förstår ingenting.
Man har kört fast, hårt. Det känns förjävlit ska jag säga er! Jag totalsuger.


my day

Vi gjorde engelskanationella från 2007 idag, gick hyfsat. Men det var ju bara såååå hiiimlaaa drygt. Jag menare, drygt som bara den vare.
Sen ska jag nog snart ut & springa, sen ska jag plugga! Jippiiiiiii. Matteprov imorgon på första kapitlet som man gjorde klart typ för tre veckor sen så jag kommer typ inte ihåg de. Jag kommer fetfaila. Sen ska jag be min kära mami hjälpa mig med so, jag har några frågor kvar som jag tänkte hon kunde vara så snäll och hjälpa mig med. Ekonomi är liksom mer hennes grej än min.

Sen är dan slut, då ska man sova. Sen upp igen, sen gå på skolan, hem äta, sova.
hejdå
              
              
              

typ asgamla bilder, kanske från 2000..?


let's go!

vissa saker gör verkligen min dag..
fast nu känner jag mig som en tjockis, haha :D


inte i form för prov

tjeeeeeeeeeeeeena. Jag överlevde dagen, om det ändå hade vart lite roligare att gå på skolan, då kanske jag till och med hade haft lite bättre betyg. Men nej, nej. Det ska tydligen vara skit.

Ja, jag kan ju säga att vänsterpartet vann med stor marginal i skolvalet på vår skola.
Vänsterpartet fick runt 40 röster resten av partierna borde vara glad om dom fick över 10 röster.


Och imorgon engelska nationella. Asså inte på riktigt, utan det är ett gamalt prov som vi ska gör för att typ få se hur nationella är. Men jag tykcer det är rätt så onödigt, ett prov helt i onödan är riktigt kul.
Eller egentligen är det väl inte i onödan, men jag är inte riktigt i form för prov än.
Men när är man det egentligen? :P

Godnatt svea rike

Oh, shit klockan är redan halv tio O: Jag måste hinna duscha innan jag somnar också, och det är snart. Jag håller nästan på att trilla av stolen för att jag är så trött. Haha, jag slog ju på stort och klev upp tidigt idag! Fast om ni tycker att det var så tidigt, vet jag inte..
Men sen blir det upp tidigt till skolan imorgon då, dubbeltimme slöjd, dubbeltimme so, religion, dubbeltimme franska. Sen är dagen slut, världens bästa ämnen imorgon ju. eller inte..



2 dunderfina bilder från i somras


ut & spring med mig!

nu ska jag leka duktig, jag ska ut och springa! & göra lite nytta, man kan ju inte bara sitta hemma och ruttna.


weekend

åh, det här har vart den slappaste söndan på länge. Riktigt länge, har i princip legat på soffan hela dan och kollat på tv.
Teen mom, det var ju weekend break på mtv :b Imorgon är det skola, känns tungt. Men jag har väl inget annat val än att gå dit. Jamena, jag är väl knappast den enda som inte gillar skolan.
Men nu ska jag snart fara på byn och härja, med varenda liten person som jag kan hitta! Så bäst ni passar er.. hehe ;)
              


problems

Min kära mor vill byta telefon med mig, min svarta w995 la ju av. & när man skickar in den på lagning så får jag bara tillbaka den och dom säger "den funkar så bra"
Men det dom inte fattar är att den inte funkar alls! Men i alla fall när min telefon gick sönder så fick jag låna ronjas telefon. Och mamma hade sin röda w995, men sen bytte mamma från telia till halebop då fick hon en sony ericsson vivaz, och då lämnade jag Ronjas halv hela telefon bakom mig och övertog mammas w995. Men mamma tycker inte om hennes nya, och vill byta tillbaka till sin andra som jag har. Så då får jag hennes vivaz, men ja, jag vet inte.
Jag skulle viiiiiiiiiiiiiiiiilja ha den, men jag kan ju inte byta telefon hela tiden heller.. 

Fynda

Jag funderar på att fynda en Icurl för 79 :- den kostade ju liksom 799 för ett halvår sen.



Men, nja jag vet inte riktigt.

match

Taaaggga fotbollsmatch då!
Nu ska jag trotsa regnet och kolla på fotboll. Tur att det finns tak, annars hade jag inte gått. Nu ljög jag, det hade jag visst det.
Men den börjar tre så nu ska jag dra, vi ses gott folk.



ciao


Var nyss och handlade på ica, och gissa vi...

dsc04506 (MMS)

Var nyss och handlade på ica, och gissa vilka som var där? Socialdemokraterna, dom gav mig en ros. Så himla synd att jag inte röstade på dom i skolvalet då. Ja, om ni undrar bloggar jag från mobilen så därför ser inlägget lite konstigt ut :b


Müsiiigt :)



Stör mig inte! Vi ses imorgon dudes ♥


helg

helg, helg, helg nu är det helg
och jag ska sova, sova, sovaaaaa

tycker ni att jag ska satsa på min karriär som låtskrivare eller? Men det har jag tyvärr inte tid med nu för nu ska jag åka och handla! maaaaaaaaaaaaat maaaat maaat, nu ska jag handla mat.


dagens utte

We can't do it any other way
Everybody's got to rock and roll, oh, oh, oh, ooh

              

Tagga utvecklingssamtal då.. Åh, jag tycke...

dsc04497 (MMS)

Tagga utvecklingssamtal då.. Åh, jag tycker inte om utvecklingssamtal jag är alltid lika rädd att dom ska säga att jag gjort nått hemskt :p


sitter som ett smäck

Nu ska jag ut & springa! Jag ska springa skiten ur mig, haha. Nej men mist 7 mil, i alla fall.
Ja, jag var seriös. Också var jag inte de : PPpPPpPp

Franskan sitter som ett smäck
Då kan man ju säga att man är rejält glad. Finns ingen bättre känsla en när läxan sitter så man kan sluta plugga. Eller när man sluta från skolan för dagen, eller när man har sommarlov! åhhhh, nej nu ska jag sluta drömma mig bort och faktiskt springa lite granna. Alltså miiiinst sju mil ;)

              

ses!

it's skrattretande

Jag är ju så sämst, så de är skrattretande. Men jag bryr mig inte faktiskt. Dom ställde in 1000 meter eftersom att det regnade, töntar. Man är väl inte gjord av socker? :b






Lite bilder från idag, kanske inte så bra tog dom med mobilen ju!

Men eftersom nian var upp på pallen varje gång, så kan man väl säga att jag också vann då.. :P


: )

jag har rööööööööööööööööööööööööööööstat!
Men jag får ju faktiskt rösta på riktigt nästa val, jag börjar bli stor :D


"papperslappen"..

Jag har haft friidrottstävlinga sen jag gick i fyran, tror ni det har blivit mycke pallplatser eller?
Nej, det har det verkligen inte! Två, kanske 3.

Bronset, stöta kula ifjol. Silvret, (ja, ni kanske inte ser att det är ett silver.. men det är faktiskt ett silver där också) var nog på kulstötning eller längdhopp nångång. I sexan tror jag nog att det var! Och guldet vann jag i skolmästerskapet i slalom när jag gick typ i tvåan.
Som dom har tagit bort! :( Typ det enda jag var bra på. Fast om dom skulle ha det nu så skulle jag nog inte va me, har ju inte åkt slalom på flera år :P Nu är det ju bräda för hela slanten!

Och jajust, vi går ju på en fattig skola så den där "papperslappen" fick jag när jag kom tvåa på längdhopp i femman tror jag att det var.

              

Så fattar ni JAG SUGER! Jag är riktigt pinsamt dålig ju : (
Men nu ska jag inte sitta här och klaga jag ska nog sova, för jag är trött som ett svin! & sen måste jag ju bestämma mig för vad jag ska rösta på i skolvalet imorgon. Men jag tror nog att jag har bestämt mig, står mellan två stycken just nu.. ;)
Godnatt, & önska mig lycka till imorgon!

              

Peace out


friidrott

Gospeln, check.
Plugga, njaa.
Ute & sprungit, nope.

Men imorgon, friitdrottsdag : ( I HATE IT!
Jag suger på friidrott, och dom få grenar jag var någorlunda bra på dom andra åren totalsuger jag på helt plötsligt. Det är ju väldigt bra, kommer sumpa hela skiten. Jätte, jätte kul.
Och sen behöver vi inte vara på skolan förs en 10 över 9 imorgon. Cung.
Okej, jag tror ni fattat. FRIIDROTT SUGER! Ronja nu skulle du vart här och tävlat istället för mig, du har ju tävlat i sånt här .. :(
aja, peace.
              
mmmmmmmmmmmmmmmmm, mums. Två riktigt mobbade bilder.
Men seriööööst jag vill inte! åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!


&

Jag har mycket som står på listan idag,

• Plugga
• Gospel
• Ut & springa

Haha, ja det kanske inte var så mycket. Men det låter iaf minder än va det är.

              

dagens utte!


vad ska man välja?

Vänsterpartiet stödjer nerladdning & vill ta bort läxor.

Kristdemokraterna kan inte ens stå för vad dom säger. Och dom påstod att det var så himla skönt med sjukhuset i solle, det var så bra och nära. Så dom kommer definitivt kämpa för att det inte skulle läggas ner, hon påstod att man till och med fick komma in akut när som helst.
Ja, ba.. jojo, näääär som helst. Till och med när man brutit armen.
(okej, det där sa jag inte, inte så högt i alla fall. Men jag tänkte det väldigt starkt ska jag säga!)

Folkpartiet är chill, men jag håller inte riktigt med i deras miljötänkande med tanke på att dom stödjer tjärnkraft.

Socialdemokraterna tänker lite snett.

Centerpartiet svarade att det var oerhört viktigt vad man än sa.

Moderaterna skyllde allt på socialdemokraterna.

de är vad jag har lärt mig utav dagen.
Piratpartiet hade glömt bort oss, sverigedemokraterna svarade inte på inbjudan & miljöpartiet vart sjuka.
Gr8!

OCH jag är verkligen inte för euro! Inte bara för att man måste "lära om sig alla pengar" utan dels för att man liksom komma överrens om valutakursen med alla länder. Här är det ju riksbanken som bestämmer (om jag fattat det rätt) men nu måste flera länder komma överrens om det bästa alternativet. Och kraschar euron så är det ju inte bara ett lands ekonomi som kraschar utan ett antal länder. Även Sverige då.. :(

Men jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta, surt.


Ojdå, nu känns det som om jag inte riktigt vet vad jag har pratat om. Men som sagt, tycker ni de är skit så tvingar jag ju faktiskt inte er att läsa..
Ciao! ♥

Sweet!

Sweet, typ no school imorgon.
"Temadag", det kommer en massa partier som ska stå och hålla föredrag om att dom är bäst & att man ska rösta på dom.
Det kanske inte riktigt går till så, men med allt dom säger så menar dom ju faktiskt det.
Och den är det skolval på torsdag och friidrottsdag för den delen.
Vilket jag inte tycker om, för jag suger.

haha

mamma - "ska du ut och springa?"
jag - "ja"

*jag går och sätter mig vid teven*

mamma - "vad ska du göra?"
jag - "jag ska baka"

ja, jag är lat.


mummmmmmmmsssss, knäckebröd

Tjena!
Mina fötter stinker, eller dom luktar knäckebröd. Så egentligen stinker som ju inte, men det är ju lite underligt att ett par fötter luktar knäckebröd. Fast jag tror att det bara är strumporna, så jag ska nog byta. Men jag börjar nästan gilla lukten, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm knäckebröööd!
              
MMmmmmmmmmmmmmmmysboxor skare va!
för exakt 2 månader sen idag, så bröt jag armen! :D fiiiraaaaaaaaaaaaaaaaa
Ciao

old times



( bildbomb )

asså det är rätt så chill när man inte har nån läxa, typ. För det kan verkligen förstöra dagen, jag går heelt seriöst 2 timmar längre i skolan om man slipper alla läxor.
Fast vi har ju inte så mycke läxor egentligen, det är mest bara en massa plugg till läxförhör & prov. Så där sket sig den planen.

Men nu skiter vi i det, nu ska jag bjuda på en riktigt ful bildbomb! Se, & njut.
















Peace out!


ig

Fått omdömena idag, jippie! gud vad duktig jag är.
Tur att jag bestämt mig för att verkligen plugga i år då.


& dessutom är jag helt mörbultad efter då jag stöp, dessutom så stöp jag ju inte bara en gång. Utan igår kväll också.
Och mitt knä värker & svider.
Mummmms, peace


 


yes

junsele vann div 3 :D Så nu är dom i tvåan.
Kung varne iaf, jag & Julia ska va me på fetfesten sen efter sista matchen. Eller inte.
Men nu ska jag bara slappa framför teven & bli feeeeeeeeeeeeeeeeet.
Ciao
              

Hurtig

Ja, jag kan ju lugnt säga att det var länge sen jag var så här hurtig en söndagsmorgon. Klev upp i rätt så hyfsad tid, och nu ska jag ut och springa.
regnet öser ner, men det skiter man väl i.


tagga fotboll

Det var kul igår, det kan man ju säga. Men jag skulle helst ha fått sovit minst 3 timmar till.
Eller fått & fått det fick jag väl om jag ville, men då kommer jag ju inte kunna sova ikväll och det är ju skola imorgon, så det hade väl inte gått så bra och kliva upp imorgon bitti då, det var ju nog jobbigt och kliva upp nu ;)
Men nog om det, nu taggar vi fotboll! Matchen börjar ju redan om 3 timmar faktiskt, hoppas dom vinner! :D

Men nu ska jag äta, Peace

klädsångest

Jag HATAR när det är typ en halvtimme kvar tills man ska dra, och man har absolut inget att ha på sig! Men nu efter sisådär en timme och hela garderoben är utsliten på golvet så har jag bestämt mig.
Så nu ska jag bara fixa håret och lite andra småsaker, sen är jag totally klar :D
              
ha en sjukt bra kväll då, peace ♥

-'




gr8

asså tjena!
Vi dödade tre björnar, fem älgar och en mink. Med vårt hemmagjorda spjut idag, julia fick kasta. Och träffsäker som hon är så träffade hon alla nio djur på första försöket.
Gr8.
             
Men jag luktar rök, usch. Så jag måste duscha, för jag ska boooort ikv! :D
Typ kräfskiva, fast jag äter inte kräftor. haha.
Jag har egentligen aldrig fattat vitsen med att äta kräftor, vad äter man på dom liksom? Det är ju bara skal.. :P
Ciao

gh 5

jag vill bara säga en sak!
VET NI VEM SOM ÄGDE UT FILIP PÅ GH 5 IGÅR? JAAAAAAAAAAAAAAAGGG!!!!
Vet ni hur många gånger det kom upp player two rocks på tv-skärmen eller? & endå var det typ 100 år sen jag spelade det.


En gammal bild, (typ 3 år sen) på filip när jag utmanade han på GH ! :D

Nu måste jag äta frukost, sen ska jag ut i skogen med Julia! Ha de bäst, Piece.

08.24

Först av allt skulle jag bara villja säga hej till mina miljontals läsare från världens alla hörn och kanter.
Julia väckte mig, hon ringde 08.24. Men hon sa inget, det gjorde inte jag heller.
Men än hur trött jag var så klev jag upp, för vi ska vara med varandra idag, hon kanske kommer snart :D
Hon skulle bara packa och äta frukost så kommer hon.

Man kan säga att vi ska jaga utan att skjuta, om man ljuger lite. Eller skogsmullar, vi ska ut i skogen.


smsaa-a

asså, mamma köpte ju chips idag, och påsen är orörd! O: av mig asså, ingen annan äter mina extrem supergoda chips, tyck dom ha lite dålig chipsmak ja. Fast dom är ju lite tjinkiga, det kan man väl säga.
Jag säger: ät & tig.
Ja, så säger jag faktiskt. Ikväll ska jag vara supertråkig & ligga på soffan och äta mina superälskade chips. Ska ju upp tidigt imorgon. Men om ni tänker vara lika trågia som jag kan ni väl skriva ett sms, så jag inte är helt ensam.
Jag kan till och med hjälpa er lite på traven, 0727316630.
se så! Skriv nu.
Peace



VÄRLDEEEEENS BÄÄÄSTA CHIIIIPPPPPPPSSS! ♥


peace out

asså nu tror jag att jag ska ta mig en lite tupplur, annars kommer jag somna klockan sju. & det är ju inte så bra.
men har det asballt, medans jag sover lite.
Peace out



SOOOOOOOOOVAA! ♥


Peace

Åhå, så ska det se ut! Jag börjar bli rätt så bra på det här med att springa.
Rätt så nöjd faktiskt! :D
Men nu ska jag fortsätta kvällen med att kolla på idol, & äta;) EFTERSOM ATT VI INTE HAR NÅ LÄXOOOOOOR! Skönt, det ska jag fira.
nu, peace.
              
Ja, vad kan man säga?
Ännu ett par bilder från typ sjuan.. fast denna gång lite ekel webcampic.
u.


taggad till max

Taggad till max för att dra ut och springa dåra!
              
Nu ska jag ner och knyta på mig mina faktiskt rätt så använda springskor. Sen ska jag springa så långt som det bara går, kanske rakt in i skogen helt enkelt och sen hittar jag inte tillbaka och så dör jag.
jamen, shasharå!

I suck

asså, sorry.. jag ljög. Jag var inte ute & sprang igår. Jag hann inte, jag var inne och pluggade.
Men jag ska, idag. Innan idol.
Men jag tror jag håller på att äga sönder skolan, vi har gått ungefär tre veckor i skolan än så länge och jag har pluggat mer nu än vad jag gjorde under hela åttan.
Revolution kan man väl säga.

Körde brännboll idag på elevens val, jag var med. Tror nog att jag bara skulle ha sprungit & inte slagit.
För jag fick använda armen så länge det inte gjorde ont, men om jag fick ont efteråt och om det varade längre än en kvart så var det inte så bra.
Och nu gör det ont, det har till och med gjort det längre än en kvart.
I suck


ett stort plus

Först och främst vill jag ge ett stoooooooooooooort plus till mig själv.
Jag stannar hemma från gospeln för att pluga, vilket är skit. Men jag måste. Jag har redan nog dåliga betyg, och jag vill ju inte precis att dom ska bli sämre.
Och sen, då ska jag ut och springa! & kolla på tv förstås, ingen kväll utan tv! :D
              
haha! Jag ser ju både galen & störd ut på samma gång.
Men nu ska jag gå och dränka mig i plugg, önska mig lycka till.
Peace

holy shit

jag är såå duktig ibland. Pluggat som bara den nu! Börjar förstå hur man balanserar formler nu, det är inte lätt ska jag tala om för er.
Allt skit om celler börjar sätta sig i huvet, bara engelskan kvar. Good! :D Så nu kan jag kolla på idol ikväll med gott samvete.
Holy shit, ibland är jag bara så bra!
              




högakustenbron

asså, jag vill åka över högakustenbron. Med bil asså. Jag har åkt över den endast en ynka liten gång, men det var ju miljontals år sen. Asså, jag var typ 10 i alla fall.
Men jag var liten då, jag vill åka över den nu. Synd att jag inte har körkort, men jag är snart 18. Snart, endast 3 månader, 3 år & 11 dagar. Då fyller jag 18, då får jag köra bil.. laglit. Fast man måste ju ha körkort också, som jag kommer sumpa totalt.
Övertotalt. Men när jag äntligen lyckas ta det där himla körkortet, så ska jag köra över högakustenbron, men det måste vara på natten.
Så fort vi far förbi högakusten bron vill ingen köra över den, jag är den enda : (


ego!

haha, OMG! Jag hittade en "egooooobild" från typ 2007 eller egentligen vet jag inte, men jag gick typ i sjuan och det var ju ett tag sen :D


jag ser ju ut som ett litet barn!


åh.

jag skulle ute och springa, det hade jag bestämt men jag var ändå lite tveksam.

Lite tveksam var jag, men jag drog faktiskt ut på en liten springtur!
men det gick så bra, jag fick nästan inte ont i benen, nästan. Då kan jag minsann tala om för er att jag vart glad! nästan lika glad som på bilden.

haha ja, vad säger man? :P
Asså.. ni anar bara inte på hur humör jag va asså! TAggad till max :D Men tänkte väl, att det här skulle vara aldeles för bra för att vara sant. Att vara på bra humör med en massa läxor & och dessutom när det är skola imorgon.
Men tack..

 


kung

Skitbra låt asså!

fast ne


sjukgymnasten

Tack gud. Jag har överrörliga leder. Jag vet tyvär inte innebörden av det, men det var antagligen därför jag tycker att armen är så stel. Eftersom att jag nu & föralltid kommer att ha jag en överrörlig arm och en normal.
Så nu när jag vet hur det är att ha normala & överrörliga leder kan jag ju lugnt säga att dom som har normala leder måste vara rätt så stel :P

och bla bla, blaa.
Efter några konversationer senare
Ja, jag brukar ju få svinont i benen när jag springer, kan knappt springa 200 meter för att jag får så himla ont.
Ja, det beror nog på att du att du har överrörliga leder. Eller förresten, det är väldigt vanligt bland unga tjejer att dom har "klasfdlaksfkaj-syndrom" (kom inte ihåg vad de hette) :P Det är typ när man har mycket muskler och då när man springer sväller musklerna upp och eftersom att man har så "stora" muskler får musklerna syrebrist.
Och han ba: Ja, du har en väldigt bra muskulatur och bra med muskler så det kan ju inte vara helt omöjligt.
Och då fick jag nästan hålla mig för skratt, haha :D


YES!

jag tror jag har lyckats med det omöjliga, MITT RUM ÄR SÅ GOTT SOM STÄDAT! :D Lite kvar är det faktiskt, men det märker man inte.. haha.
O, shit det är mörkt redan också O: Det är ju inte så bra, visst hösten är väl mysig och så men det är ju ett steg närmare vintern visserligen fyller jag ju år då, och så är det ju jul sen kan man ju åka snowboard också ♥ Men det brukar ju bli så förbannat kallt! :P

Men nu ska jag städa det sista, (sen har jag städat heeela rummer heelt ensam, förutom att mamma har putsat förnsterna :P ) duscha lite grann, sen måste man väl nästan börja sova då..
Och TAGGA sjukgymnasten imorgon bitti klockan 9 då, jag tycker inte om sånt.. men ibland måste man :b
Cu :)


Poolen var typ klar, måste faktiskt erkänna att det var jag som ritade upp grunden på backen för den här poolen i somras :D Dessutom har jag pch Ronja suttit och skådat byggandet av denna pool i typ en hel helg :P

Ja, jag skulle försöka knäppa kort på röken, så att ni skulle få se hur mycket det verkligen rykte, men jag tror inte det gick nå vidare eftersom att man ser knappt röken, men lite svart fastnade på bild :P Haha, emn nu ska jag städa klart, vi ses : )


värre en skola

paus nummer två, check! Har faktiskt börjat förstått varför mamma sa att det skulle ta flera dar att städa mitt rum.. :P Men det värsta är att jag måste städa klart för att kunna sova, för mer än hälften av mitt rum ligger på sängen just nu, knepigt.
Men jag håller på att somna, helt seriöst somna. & igår bara somnade jag på soffan sådär, jag brukar ju inte liksom somna ifrån nått. Utan jag sover typ bara när jag ska sova, det är också lite knepigt faktiskt.




det här är ju till och med värre en skolan..


clean

Är hemma från sundsvall nu, eller har vart det ett tag men, men. Jag håller faktiskt på att städa mitt rum, och den här gången menar jag verkligen städa, inte bara slänga allt på soffan. Jag håller till och med på att damsuga O: Men det var välbehövligt, och jobbigt.. så jag tog en lite paus.
Men jag måste nog fortsätta städa, om jag håller på i den här farten kommer det ju minst ta 3 dar :D

             

oh, yees.

eeeld

Ganska kul att brandlarmet tjuter för fullt!
Vi skulle elda lite men tydligen så var man tvungen att hä upp spjället också, så det började ryka in rätt så rejält & då började brandlarmet tjuta. Det är liksom bara lite drygt 7 meter upp till taket här, och vem tror ni inte fick stapla stol på stol och sedan klättra upp och försöka få av brandlarmet, jo men var det inte jag. Just jag, höjdrädd som bara den, om jag föll var det 7 meter ner till golvet, det kändes riktigt trygt om jag får säga det själv.

Mitt i allt drama lyckades jag ta lite kort, men ni får dom imorgon när jag kommit hem:D Cu


Sundsvall



Drar till sundsvall nu, kommer hem på söndag.
Det kommer bli kul! :D Men måste bara packa lite och så först, fixa mig lite kanske. Sen drar jag, Cu


h-e-l-g

Skönt med helg :D Jag har ju slitit hårt som bara den den här veckan, *host, host* Helgen borde vara längre, snart är det måndag igen & då måste jag till sjukgymnasten med armen. Kul. Hoppas bara att dom kan få lite ordning på den, den har ju levt sitt egna lilla liv nu ett tag, men nu är det på tiden att den börjar lyssna och gör som jag vill istället. 

              
Ciao!


orkar inte

Kul att dom tvingade mig att vara med på volleybollen idag. Jag kan ju fan inte göra nått, jag rörde inte bollen en enda jävla gång. Konsigt, jag kan ju föfan inte ens räta ut armen.
Fast sen när det va basket bara sket jag i alltihop. Och jag fattar inte ett skit av kemin, it sucks.                    

och jag måste plugga franska, orden sitter inte dom går inte att få in. Men det ska vi nog ändra på, hoppas jag! Cu
              

Jojust! Jag nämnde ju det om mina nycklar igår.. Jag hade lämnat dom i skåpet när jag gick igår o_O Men jag hade tydligen låst, men varför skulle jag liksom glömma dom?
aja, nu har jag dom igen iaf! Ciao


Gospel

Snart te moster föfan! Sen bär det av på gospeln, har ju vart sommaruppehåll men nu drar den igång igen :D Härligt, jag gilla att sjunga faktiskt.. även fast det bli rätt så falskt :P


haha, ja två riktigt vackra bilder bjuder jag på! Men nu msået jag gå & fixa lite saker, Ciao ! ♥


oh no

Jadå, jag kan då lyckas med allt.
Jag har tappat bort mina nycklar, gr8! Jag kom på det när jag skulle låsa upp dörren, "oh, vars är mina nycklar? Dom kan vara kvar i låset på skåpet, för jag har inget minne ut av att jag låste skåpet eller tog nycklarna. Men asså hur kan man glömma ta ut nycklarna ur skåpet? o_O Om dom nu är här, dom kan ju liksom i princip vara vars som helst!
Men jag måste säga att duktigt är man i alla fall :D



åhå, vad duktig jag är i paint! men ja det skulle i alla fall föreställa min ledsna nyckel som sitter ensam kvar i skåpet : (

RSS 2.0