Take Me To Your Heaven

Äntligen kom regnet! Och ett stort + till är att det bara har vart 15 grader idag, skönt för igår hade det vart 40 + som varmast i solen.. Så det var skönt att det inte har vart lika varmt idag.
Fast istället har det åskat och blixtrat hela dagen, från tolv till halv 4 ungefär så vädret har väl inte vart så perfekt om man kan säga så. Men det är skönt med en paus från värmen i alla fall.

Och på eftermiddagen har jag vart på fotboll i regnet, kanske inte det bästa vädret att gå på fotboll i men det är ju underhållning på hög nivå i alla fall.

Sen imorgon är sista dagen på skolan här i Junsele sen bär det upp till Umeåååå! Fast det känns lite underligt ändå att imorgon är verkligen sista dagen och på tisdagn är det skolavslutning. Det hela har gått så himla fort.. jag kommer fortfarande ihåg då jag började skolan och det var ju ungefär 10 år sedan så.
Så imorgon ska vi tömma skåpen på exakt allting, planera inför tisdagen, lämna tillbaka alla böcker som vi inte lämnat tillbaka och skåpnyckeln, plantera vårat körsbärsträd och massa annat. Men det är ändå så extremt skönt att snart få slippa sveriges största håla; Junsele!



Ja, om ni jämför bilderna så kan in ju se att himlen inte har vart lika blå idag som den vart de senaste dagarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0