det är tuffa tider nu

Ja, nu har Ronja vart och sagt hejdå och åkt hem. Det är väl inte direkt sånna här dagar man längtar efter, dagar som börjar med att Ronja åker hem. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag nu när Ronja åkt hem. Men som sagt så hade vi väl lika kul som vanligt igår förutom att våra planer sprack räääätt så rejält. Dessutom gick planerna rent åt helvete när gatulamporna släcktes vid 23.00 dom ska släckas 24.00!
Men nu är det nästan bara 2 månader tills hon kommer nästa gång och ungefär 1 månad tills vi träffas nästa gång. Det är ju som sagt ett tag, men vi får väl ha endel skypefester då.. haha. Nej, men om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra av dagen, synd att det är så fint väder annar hade jag bara kunnat lega inne och kollat på Eva & Adam men nu när det är fint väder så måste man ju vara ute lite också så jag kan väl gå ut och lägga mig och spela spel på mobilen, haha jag känner mig såååå social! 



Bild från fredagen, lite stolt är man kanske för att det fastnade på bild men den skulle ha knäppt lite tidigare så skulle ni se hur högt upp jag var!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0